Soo.dk

Jag gillar verkligen dansk design speciellt när det gäller barnkläder.

Det danska märket Soo.dk gör coola och unika kläder för tjejer och killar i åldrarna 3-12 år.

Hösten domineras av klassika grå toner tillsammans med trendiga oranga nyanser.

Soo.dk säljs via homepartys vilket jag gillar.

Barnen gillar inte att gå i affärer så mycket så det är perfekt att ta med dom på homepartys och få dom att prova och välja själva samtidigt som dom har kul.

Är du sugen ett extrajobb kan du bli återförsäljare här eller varför inte ordna en trevlig kväll för dina väninnor och barn då kan du vara värdinna, anmäl dig här.

Gillar ni att gå på homepartys?

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. De där kläderna var fina. Och orange som jag köpt till lillkillens sportkläder. Antar att jag valt rätt nu då 🙂

 2. Det här var ett nytt märke för mig ska genast in och kika, superfina kläder.Jag gillar att gå på homepartys.kram

 3. Håller med digm om Dansk design, där ligger vi lite i lä. 😉
  Snygga barn kläder, får dock vänta ett tag då Noa bara är dryga året.
  Kram

 4. Förut gick jag mycket på homepartys. Jag tror att det är en tid då barnen är små och man har lite mer tid att göra det. Tyvärr blir det inte lika mycket nu när barnen är större och har mycket aktiviteter. Kram

 5. Nej, homeparties är inget för mig. Jag har haft tur och haft väninnor som sålt både Lingon & Blåbär och Tupperware, så jag har fått beställa ur katalogen utan att gå på partyt…

 6. Jättefina kläder! Jag har aldrig varit på ett homeparty. Men jag tror (och detta är bara en gissning) att det kanske inte riktigt är min grej. Men vem vet! Jag kanske går bananas och shoppar loss totalt om jag någonsin råkar hamna på ett 😉

 7. Jättesnygga kläder ju! Säljs de bara via homeparty eller finns de på nätet också?
  Homepartys kan annars var ett bra alternativ tycker jag! Och så får man fika:-)

  Kramar Cecce

 8. Aldrig hört talas om märket men jättesnygga kläder… har en tjej som är tre och har börjat klä henne i lite tuffare kläder – när jag får alltså!!! Och det är inte alltid det mamman vill som stämmer med barnets vilja…
  Ska nog kolla in deras hemsida direkt?
  Tack för tipset 🙂

 9. Soo.dk kläder kan inte köpas på nätet. Endast genom homepartyn. Homepartyn har kanske lite dåligt rykte, men det är faktiskt superbra. Tycker också att det är jobbigt att gå i butiker och handla med eller utan barn. Mycket roligare att istället samlas med vänninorna till ett party, inte bara för att shoppa utan också det för det sociala. Så pröva homepartyn!!

  • Pia, jag gillar homeparty både för att det är mysigt att umgås och shoppa tillsammans 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *