Gräddbullerian

Jag älskar gräddbullar och såg att det fanns en gräddbulleria i Helsingborg.

Färska gräddbullar med bla lakritssmak.

Undrar när dom ska öppna i Stockholm …om inte annat borde dom buda över ett gäng till mig, jag som älskar lakrits.

Finns även passion, hallon och dajm.

Får definitivt bli ett besök där nästa gång jag är i Skåne.

Gillar ni gräddbullar?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

29 Comments

  1. Men WOW, det har jag aldrig sett…Jag älskar gräddbullar…hade gärna tryckt i mig
    ett par idag:)))

    Kramar Åsa

  2. Visst, jag gillar bullar men inte kakor särskilt mycket. Faktiskt äter jag inte bullar o kakor så mycket, men när jag dricker kaffe, måste jag ha nåt gott till, kan även vara ett kex med ost, det går lika bra.
    Önskar dej en härlig dag med fredagsmys!!
    Kram Bia

  3. Om, det är min passion! Om allt går som det ska börjar yngsta fröken plugga i Helsingborg nästa år så då ska jag bli stamkund 😀

  4. För bara en vecka sedan kom mina svärföräldrar hem från skåne men just dessa gräddbullar, så ljuvliga. De hade fått vara med och baka egna, så läckert!
    Hoppas de tar sin till stan snart!
    Kram

  5. Så himla gott! Den där butiken missade jag när jag var där! Synd, jag gillar lakrits, gräddbullar och annat sött o gott 🙂 Ser smaskigt ut!

  6. Nää aldrig smakar heller, men dom såg jättegoda ut 😉 Du får öppna en Gräddbageria sköna D, så kan jag komma och smaka..lovar att vara Din stamkund 😉 Kramisar ifr Mia och ha en mysig helg med Dina fina killar. Lyckig mamma Du måste vara. <3

  7. Jag hade inte hört namnet gräddbulle tidigare, men det ser ut som Mums-Mums, är det samma? Det låter supergott med både hallon och lakrits, jag tar en av varje, tack!

  8. Oh my.. vilka godingar! Är gräddbullar som typ skumbollar eller Mums-Mums inuti? I så fall äälskar jag gräddbullar! 🙂 Dessa var ju dessutom väldigt fina att se på. Ha en underbar helg, kram!

  9. Har aldrig ätit gräddbullar men hjälp vad gött det ser ut!!! Är också i Skåne just för tillfället och undrar vart det kan finnas i Lund… Annars får vi väl svänga inom H-borg då på hemväg!!;-)
    Hoppas du haft en fin fredag?! Stor kram!!

  10. Heeeeja Skåne!! Jag har provat kan ni tro. De med mintsmak är allra godast tycker jag och så är de ju sååå fina… När ni är i Skåne ta en tripp till Väla centrum och testa gräddbullerian. Mums!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *