Vinn presentkort hos Belysningsdesign

Vi letar ju lampor för fullt  så jag har förstås surfat runt en hel del.

Halkade in hos Belysningsdesign.se och hittade massa fint.

Den här är jag sugen på att ha i taket i äldsta sonens rum .

Och nu har ni chansen att vinna ett presentkort på 300:- hos Belysningsdesign.se.

Såhär gör du för att tävla:

1. Kommentera med kontaktuppgifter (namn och mailadress räcker) att du är med

2. För dubbel vinstchans: Kommentera och motivera vilken lampa du vill vinna och varför du borde vinna (valfritt)

3. För TRIPPEL vinstchans: Skriv ett inlägg på din egen blogg (om du har någon) där du motiverar vilken lampa du vill vinna och varför du borde vinna med en klickbar länk till belysningsdesign.se.
Har du ingen blogg men vill ha tre lotter ändå så delar du det här inlägget på Facebook (valfritt)

Tävlingen håller på tom 31/10

Lycka till!

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Den passar säkert i rummet D:-) In och läser ikapp alla dina olika blogginlägg, visst är hösten mysig D, alla dem här fina färgerna i rött, gult och orange och lila överallt. Har nu fått några dagar ledigt och tänker njuta av höstpromenader i solsken och ta igen lite där hemma, Önskar Dig en härlig höstvecka med massor av roliga event. Många varma höstkramar, Mia

 2. Vill gärna vara med.
  Jag och min sambo har precis köpt vår första gemensamma (som vi äger alltså) lägenhet och det är mycket som införskaffas. Något som jag verkligen saknat i vår gamla lägenhet är en riktigt fin fönsterlampa så de står väldigt högt upp på inköpslistan för mig. Den här är precis i min stil http://www.belysningsdesign.se/brago-fonsterlampa-frost

 3. Tack för tipset, den perfekta utlottningen.
  Och vill självklart ha 3 lotter.
  LampGustaf Garage Taklampa blev en av många favoriter, dock svårt att välja nu innan renoveringen är klar. Men ett litet bidrag inför det kommande lampköpet nu när man är föräldrarledig skulle vara guld värt.
  Ska länka på min blogg nu direkt.
  Kram Malin

 4. Jag är med 🙂 moniasundgren@hotmail.com

  Julen närmar sig med rasande fart,
  hoppas att jag detta år ska hinna klart!
  Tittar ner i kartongen med julens pyntsaker,
  men finner där bara en och annan stake.
  Var har alla fina stjärnor tagit vägen månntro?
  Kan det vara att någon gillar att sno?
  Plötsligt så minns jag förra julens tråkiga slut,
  då alla stjärnor fick åka akut,
  till julpyntets egna akutmottagning skroten,
  nån hade slagit pannan – en annan brutit foten.
  Skämt åsido, men julpysslet hade gjort sitt,
  hoppas på lite nytt att pryda fönstret mitt!

  Kanske den här julstjärnan: http://www.belysningsdesign.se/vallby-75-julstjarna-brons

  Hoppas på tur! Kram Monia

 5. 1. Jag är väldigt gärna med och tävlar, det vore super kul att vinna! Min mejladress är mammasvardag@hotmail.com.

  2. För ett år sedan flyttade jag hemifrån med min 5 åriga dotter, och eftersom vi flyttade till eget så nära inpå julen var det juldekorationer och belysning inte det första som prioriterades, men i år nu när vi börjat få ihop de hem vi vill ha hoppas jag kunna satsa lite mer på att få den jul stämmning vi alltid hade när jag själv var barn. Därför skulle jag vilja vinna denna fina ljusstake till mitt kök http://www.belysningsdesign.se/hol-adventsljusstake-silverlack och denna fina ljusslinga att dekorera vardagsrummet med http://www.belysningsdesign.se/markslojd-mina-ljusslinga-led-batteri .

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *