Syster Lycklig

Finns mycket fina små butiker i Stockholm, en av mina favoriter i city är Syster Lycklig.

Igår blev det ett besök där.

Dom har massa fint från Green Gate, Ib Laursen mm

Köpte den söta lilla cacaoburken och en liten present till lilla O.

Älskar såna här butiker där man kan tillbringa hur mycket tid som helst för det finns så mycket fint att titta på(och helst shoppa loss på…).

Har ni nån favoritbutik med smått och gott?

kram Diana

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. En sådan där ”farlig” butik som man inte vill gå ur.
    Vi har några mysiga småbutiker på landsbyggden här kring som ger den där lilla extra myskänslan, Levanders lanthandel och frenillas bod. Underbara små utflyktsmål.
    Ha en riktigt skön Tisdag, Kram Malin

  2. Inte i närheten – men jag bor nära norska gränsen och andra sidan finns det många härliga butiker. Sedan älskar jag loppisar och antikaffärer och att skapa nytt/restaurera det gamla och denna typen afärer finns det hur många som helst här jag bor,

    Jag har nyligen flyttat till landet i en jätte gammal och stor gård. På sommaren skall jag driva en cafe och diversehandel. Diversehandel kommer att bli en gammal nyrenoverad sedesmagasin och det är här mina tankar är nu. Det skall vara en blandning av gammalt och nytt. Jag letar efter varumärken/produkter att sälja – alla tips är vällkomna! Det är väll därför jag hamnade i din blogg just nu!

    Önskar dig en härlig tisdag!

  3. Finns många små underbara butiker i Göteborg men Balders Hage är en av de mysiga där man alltid hittar något som får följa med hem.
    Älskar också de små tebutikerna med alla sina teburkar ifrån golv till tak och där det ena teet luktar godare än det andra 🙂
    Ha en fin tisdag!
    Kram

  4. Ja jag har också ett gäng småbutiker jag bara måste in i mellan varven,
    älskar ju allt myspys till hemmet 🙂

    Kram Åsa

  5. Har aldrig varit in på den butiken, men skulle gärna vilja… Jag kan gå runt i en sån affär hur länge som helst! Fina saker du hade köpt!

    Kram
    Petronella

  6. Det finns sjukt många små butiker nu som jag hittar en massa saker jag inte visste att jag behövde 😉
    Balders Hage… favorit i Alingsås 😉

    kram kram Malin

  7. Hittade en webbutik tack vare dej: http://sofiashus.se/
    Men annars är det just sånt som du tipsar om som jag gillar, såg en liten gullig butik som inte hade webbhandel och som låg i Norrland (på pipans blogg) och den var otroligt söt. Synd att det inte fanns en sån i Sthlm.

  8. Åh den mysiga butiken var jag i, när jag var i Stockholm för några år sedan!:) Jag gillar en butik som finns i Göteborg; Balders Hage om du har hört talas om den..? De har oxå Green Gate som jag gillar..:-)

    Kraam Izabell

  9. Oj, finns den irl??? Trodde bara den fanns som nätbutik. Brukar surfa in där titt som tätt för att fröjda ögat:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *