Super tävling

Nu är det dags för en riktig supertävling med ett fantastiskt pris i samarbete med Bromma Cosmetique.

I torsdags var jag där på ett höstevent och fick prova en riktigt effektiv behandling:

Milk peel ni kan läsa mer om den här.

Utvärdering efter fyra dagar, jag känner mig otroligt fräsch och hyn har fått ny lyster.

Känns även fräscht upptightad.

Nu har ni chansen att vinna denna behandling hos Bromma Cosmetique till ett värde av 1200:- och för er som inte bor i Stockholm              så har ni chansen att vinna Dermaceutic creme – Serum C25 till ett värde av 595 kr.
Ett antioxiderande koncentrat som är riktigt bra mot försämrad spänst,
ojämn hy samt för ansiktsföryngring.

Gillar den jättemycket och det känns verkligen som att den jobbar med huden.

För att ha chansen att vinna:

1, Gilla Bromma Cosmetique på facebook och gillar gör du här.

2, Motivera varför du skulle vinna och vilken av priserna du skulle vilja vinna.

3.Ett extra plus är om du delar tävlingen på facebook eller i din blogg.

Tävlingen håller på tom söndag.

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Hallå! Vilken fin tävling!
  Jag vill ju naturligtvis vinna själva behandlingen och finge ta mig till Stockholm!
  Jag delar och gillar påfb
  Varför vill jag vinna då? Jag har aldrig i mitt 47 åriga liv gjort en sådan behandling och skulle verkligen vilja prova!
  Kram Helena

 2. jag vill gärna vinna cremerna, eftersom jag känner mig torr o sliten efter allt innesittande
  kramiz

 3. Jag är med! Vinner gärna cremen då jag bor 25 mil från stockholm.. 😉

  Jag borde få vinna för att kunna se ut som folk igen! Efter 8 månader med sömnbrist och blemor från alla hormoner så ser man ju inte riktigt klok ut! SNälla Diana hjälp mig att återfå min lyster 🙂

  Har gillat på fb med namnet Monia Sundgren

 4. Efter en vecka full av Halloween spöken , fladdermöss och monster i alla former känner jag mig själv som en i gänget 😉
  Nu behövs en ordentlig kur för att hitta tillbaka till vardagen och crèmen tror jag skulle trolla mig tillbaka till mitt eget ursprungliga jag!

  Ha en skön måndag !
  Kram

 5. Det hade varit skönt att göra en behandling… men jag bor Lerum, utanför Göteborg. Men jag vill GÄRNA vinna krämen, serumet!:-) Min motivering; Jag har haft det tufft på jobbet och är sedan ett tag tillbaka sjukskriven, jag har dessutom en tuff period framför mig, så därför behöver jag muntras upp…:) Jag har gillat och delat på Facebook.

  Kraam Izabell

 6. Åååh vilken superhärlig utlottning, jag vill jättegärna vara med i den!!! Om jag har turen att vinna väljer jag den härliga krämen:) Jag skulle verkligen vilja ha något annat än min Nivea i plåtburk på hyllan i badrummet, haha!!! Dessutom är det dags att jag tänker på huden nu, märker att det börjat hända mer och mer grejer, lite häng här och där, rynkor och missfärgningar – behöver inte klä ut mig till Halloween med andra ord, haha!!!

  Har gillat på FB och länkar från min blogg till din utlottning!

  Hoppas hoppas hoppas på tur!!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

 7. Åh, såklart jag vill vara med! Gillar på facebook!
  Jag vill såklart vinna behandlingen, något jag inte prioriterat är min hud och därmed är den bortom all lyster. Lyckligtvis är det visserligen kallt och grått ute nu så mörkret hjälper mig på traven, men jag skulle vilja unna mig själv en lite piggare framtoning trots årstiden!

 8. Jag skulle gärna vilja vinna det fantastiska serumet då jag bor i Malmö och inte är i Bromma så ofta. Med min torra hy behöver jag verkligen ett serum som förbättrar och föryngrar huden! Hoppas på vinst 🙂
  Kram Annika
  (Gillar och delar på Facebook)

 9. Hej Diana!
  Självklart vill jag vara med på denna tävling! Sandra och Ellinor är ju jättegulliga, länge sedan jag var där dock.
  Känner mig GAMMAL (fy, det ska man inte göra) och eftersom jag har en väldigt väldigt viktig dejt med en väldigt speciell person i december så behöver jag se så bra ut som möjligt 😉
  Alltså är det milk peel behandlingen jag suktar efter.
  Gillar så klart på fb och skall försöka mig på en delning.
  Kram

 10. Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja vinna Dermaceutic creme – Serum C25 eftersom jag bor en bit ifrån Stockholm. Vore helt underbart att få testa på detta eftersom det är sällan man lyxar till det med bra krämer för huden.

  Har gillat på FB (Sanna Kaakinen)

  Kram Sanna

 11. Självklart vill jag vara med och tävla.
  Jag har gjort alla tre steg. Här kommer nr 2
  De senaste två åren har jag lagt alldels för lite tid på mig själv och min hud. Då jag istället ägnat all tid åt mina små killar, 3 och 1 år. Tyvärr märks det, jag har aldrig haft så dålig hy som nu tyvärr. Skulle önska att jag såg lika pigg och fräsch ut som jag känner mig därför skulle jag vilja vinna Dermaceutic creme – Serum C25

 12. Jag vill gärna vara med och tävla. Då jag inte kan ta mig till Stockholm vill jag vinna Dermaceutic creme. Jag vill vinna för att jag aldrig tar hand om min trötta och utslitna kropp och har ingen aning om vad man ska använda. Vore därför toppen att få vinna något att börja med.
  Jag gillar på facebook som Lottiz Törnqvist.
  Tipsat om tävlingen här: http://lottizdaystavlingar.blogg.se/2012/october/tavlar-om-dermaceutic-creme-serum-c25-till-ett-varde-av-595-kr.html

 13. Är gärna med och tävlar
  1. Gillar på facebook, liselotte andersson
  2. Jag bor alldeles för långt från Stockholm för att vara med och tävla om den helt fantastiska vinsten, men väljer då att vara med och tävla om Dermaceutic creme – Serum C25 Tror denna produkt skulle passa mig, får ju inse att man börjar bli ”lite” gammal, och skulle vara skönt att veta att man använder en bra produkt.
  3. Har delat tävlingen på facebook, liselotte andersson

 14. Allra helst skulle jag vilja vinna behandlingen, men det är lite väl långt till Bromma, så jag väljer Dermaceutic creme – Serum C25. Min gamla trötta hy skulle verkligen behöva en extra bra creme för att återfå lyster och spänst igen!
  Gillat på Fb 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *