Tävling i samarbete med Chokladfabriken

Det börjar närma sig december och dags att öppna första luckan på adventskalendern.

Häromdagen besökte jag Chokladfabriken och såg att dom hade fått in den perfekta adventskalendern till mig och maken…

Julkalender med mörk 70% choklad som är Fairtrademärkt och tillverkad av franska Valhrona till maken.


Mammans kalender är illustrerad av Ingela P Arrhenius och innehåller 42 % mjölkchoklad som är Rainforrest Alliance märkt och från Felchlin.

Ser fram emot den 1:a december.

Passade även på att träffa Ellinor som är delägare i Chokladfabriken.

Nu till tävlingen, jag har 2 kalendrar att lotta ut och för att ha chansen att vinna ska ni:

1, Gilla Chokladfabrikens facebooksida och gillar gör ni här.

2,Gilla Dianasdrömmar på facebook när ni ändå är i farten och gillar gör ni här

3, Vem skulle ni ge kalendern till och vilken skulle du vilja ha, skriv gärna vad din drömkalender skulle innehålla.

Tävlingen håller på tom med nästa söndag.

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Mmmm. choklad! Jag har gillat på båda sidorna, men vad vill jag ha för motiv och vad ska den innehålla? Helt klart något döskallemotiv, kanske en cool piratbåt… Svarta Pärlan, komplett med Kapten Jack Sparrow, det skulle jag gilla! Och när det gäller praliner har jag mycket starka åsikter, jag brukar ibland handla på Eje´s under strikta ramar. Det ska vara mjölkchoklad, bara mörk choklad om det är mintfyllning. Ingen sprit och ingen marsipan i fyllningen… I övrigt älskar jag choklad och praliner!

  2. Jag skulle ge julkalendern till MIn systerson Daniel 10 år för har gillar choklad, jag skulle gärna vilja ha den mörka chokladen så får han ta mjölkchokladen. Kram D och vilken bra tävling 😉

  3. Åh de skulle jag kunna tänka mig helt klart. Kvalitetschoklad istället för den skitchoklad som annars säljs i de där.

  4. Är gärna med och tävlar!
    1. Gillar på facebook, liselotte andersson
    2. Gillar sedan tidigare
    3. Skulle vilja ha kalendern med mjölkchoklad, skulle ge den till min son Simon.

  5. Gillat både sidorna på FB , mörkchoklad är den godaste av dem alla ! Ha en fortsatt fin söndag! Kram

  6. Nu har jag gillat och gillat!
    Jag skulle vilja ha kalendern med mörk choklad och behålla den själv, så jag kan njuta en hel månad, medan folk omkring mig blir uppvaktade på annat sätt!
    Min drömkalender skulle innehålla upplevelser om det inte skulle vara godis i den! Kram

  7. Detta måste man ju ta chansen till, Gillar redan dig och gillar nu även chokladfabriken.
    Hmm, jag skulle nog vara så ego så jag gav den till mig själv 😉
    Och den mörka skulle jag i så fall vilja ha.
    Hoppas ni haft en riktigt skön Söndag och att ni får en mysig kväll, Kram Malin

  8. Både två. Barnens kalendrar är redan bestämt men inte till min man. Tänkte göra en själv. En liten kärleksgåva varje dag under december månaden. Han är värt det.

    Kram

    Ps. Tyvärr har jag inte vågat gå in i Facebook världen. Fick nog av det i förriga jobb med Linkedin. Måste skaffa så många vänner som möjligt – ”vänner” som hade tyngd i den hopplösa världen av pengar – för att tas allvarligt.

  9. Ååh! Jag måste ju skaffa mig en facebook … Jag vet ju inte hur man gillar och donar?
    Jag vill ju vara med och tävla…
    Kramar i massor finaste du / Jane

  10. Åh nu måste jag ju bara gå in och gilla 😉
    eftersom varken barnen eller D är så förtjusta i godis så väljer jag nog att ge den till mig själv, känner mig värd det 😉

    Kram fina du!

  11. Vilken lyxig kalender.
    Såklart vill jag vara med och tävla, fixar det i morgon när jag sitter framför datorn. Ipaden är inte riktigt på min sida ikväll…
    Kram kram

  12. Gillar nu Chokladfabriken även på Facebook och Dianas drömmar har jag ju gillat sen innan. Vet du, jag skulle behållt kalenedern själv och i skulle jag vilja ha mörk choklad (så ego är jag). Kram Anette

  13. Åh jag älskar ju adventskalendrar!!! Speciellt såna men choklad i;-)Så fina det finns!!

    Vill såklart vara med och tävla! Gillar dig redan skarpt ju!!;-) Och nu gillar jag också Chokladfabriken!!:-)

    Jag har fixat adventskalendrar redan till barnen och till guben blir det som förra året, en pralinkalender, 24 goda utvalda praliner som han i år ska få leta upp precis som storkillen ska få göra med sina i paket och godiskalendern!:-)

    Så jag skulle nog ge en kalender med mjölkchoklad till min underbara bästa väninna som haft ett mycket tufft år bakom sig. Hon är också solo och har inga barn och älskar choklad! Skulle vara kul att ge henne något så gott! Själv skulle jag välja en chokladkalender med trufflar utan sprit men med olika smaker som finns, ingefära, havssalt…mmmm;-)

    Hoppas på god tur!!:-)
    Ha det gott finaste du!

  14. Vardagslyx en hel månad…:) Och med mörk choklad, då får ja ha den för mig själv…
    Gillar på bägge Fb!!
    Kram Kate

  15. Ooh vilken rolig grej. Ska gilla er på Facebook.
    Skulle gärna vilja ha den med mjölkchocolad om jag skulle vinna. Och jag skulle ge den till min grannes dotter som är 12 år och världens snällaste som brukar leka med min lilla 6månaders prinsessa när jag behöva städa, laga mat,mm. Hon har blivit som en stora syster för henne. Därför skulle jag vilja ge den till henne som ett litet tack för de senaste månaderna 🙂

  16. 1. Klart!
    2. Klart!
    3. Enkelt, jag skulle ge den till mig själv och ingen skulle få smaka en endaste bit. 24 chokladpraliner bara för mig själv hihi, vilken ljuvlig december det skulle bli. Ibland får man vara egoistisk och när det gäller choklad så är det nästan ett måste… 😉

    Min drömkalender skulle ha en jämn blandning av rena tryfflar & praliner med olika smaker av både mörk och ljus choklad. Så länge det är riktigt bra kvalitet på kakaon så är det oslagbart.

    Om jag vinner är det nog ändå den mörka jag skulle föredra (mindre risk att någon annan i familjen äter upp den).
    Kram Anna

  17. 1. Jag är gärna med och tävlar, och gillar på FB (Sanna Kaakinen).

    2. Gillar på FB (Sanna Kaakinen)

    3. Skulle vilja kalendern med mjölkchoklad i och faktiskt tro det eller ej, behålla den själv, eftersom dottern redan har flera stycken (ifrån mormor, från farmor osv) och inte behöver fler medan jag själv som vuxen numera inte får någon längre. Drömkalendern skulle innehålla vit choklad.

    Kram Sanna

  18. Jag gillar både dig och chokladfabriken både på facebook och i verkligheten! Och jag skulle gärna ge den där fina med tomtarna till mitt hjärtas konung, Dennis, för att han är så underbar och bjuder mig på frukost på sängen alla dagar. Och för att han älskar både mig och choklad och julen. Kraaam!

  19. Jag gillar båda. Linnéa Möller.

    Jag skulle vilja vinna en med mjölkchoklad till mig själv 🙂 Kämpar med graviditetsvikten och har gått ner 9kg så att få unna sig en liten chokladbit varje dagi 24 dagar vore lyx när det modet tryter.

  20. Gillar x2 🙂

    Skulle vilja vinna en och ge till den finaste vännen man kan ha. Hon ställer alltid upp och är helt klart en av de personer som betyder mest i mitt liv. Jag har lagt ner massor av tid på att fixa adventskalendrar åt barnen och vore kul att ge finaste vännen något speciellt också, för att visa hur speciell jag tycker att hon är! Håller tummarna på att jag får ge bort en mjölkchokladkallender :).

  21. Skulle vilja ge en chokladkalender till min son istället för den jag hade köpt till honom men tyvärr mumsade i mig själv!

  22. Jag gillar er båda på facebook (Annika Nilsson Pettersson)
    Skulle välja den med tomtarna, för då kan pappan i familjen (han skulle få denna) sitta med barnen varje morgon i december och öppna kalendern tillsammans med dom. De har själva chokladkalendrar också. Alla i familjen älskar tomtar så där kan de sitta ”åh, den tomten är jag, den är du och den är du och den är jag!” 😉

    Min egen drömkalender skulle innehålla små lappar med kärleksförklaringar från min gubbe! <3

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

  23. Jag vill ge en kalender till min farmor. Hennes mamma har dött och hon är ganska nere. Hon har lärt mig att det är de små sakerna som räknas. När jag var liten, gav jag henne ett halsband, hon bär det var gång hon kommer hem till oss. Jag vet att det skulle betyda mycket för henne med bara en sådan lite sak som en chokladkalender.

    Jag vill ha ljuschoklad.
    I min drömkalender ska det finnas massor av fina smycken och annat småroligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *