Pepparkaksgrissini Sugarred apple och Blossa

Tjuvstartade julen lite igår, kunde inte hålla mig längre…

Vi drack lite av årets Blossa glögg, tände min nya favorit juldoft från Yankee Candle Sugarred apple och dippade pepparkaks grissini, myyys.

PEPPARKAKSGRISSINI MED ÄDELOSTDIPP

500 gram pepparkaksdeg

Ädelostdipp

140 g ädelost

2 dl lätt creme fraiche

1, Dela degen i ca 30 bitar och rulla till smala längder.

2Lägg på en bakplåtsklädd plåt och grädda i ca 5-8 min.

Ädelostdippen: Mosa osten tillsammans med creme fraichen, lägg upp i en skål och serverera.

Enkelt och så gott.

Har ni tjuvstartat julen ännu?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Oh vad mysigt. Ja här har vi också startat med glögg och pepparkakor. Jag har också köpt ett nytt doftljus, kommer på bloggen snart;-)
    Visst är årets Blossa både god och snygg! Kram Victoria

  2. Har redan provat den där glöggen. Jag gillade den. Mmm julen är för kort för att trycka in glögg och goda lussekatter och pepparkakor på en månad. Mer jul till folket tycker jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *