Tjuvstartade julen lite igår, kunde inte hålla mig längre…
Vi drack lite av årets Blossa glögg, tände min nya favorit juldoft från Yankee Candle Sugarred apple och dippade pepparkaks grissini, myyys.
PEPPARKAKSGRISSINI MED ÄDELOSTDIPP
500 gram pepparkaksdeg
Ädelostdipp
140 g ädelost
2 dl lätt creme fraiche
1, Dela degen i ca 30 bitar och rulla till smala längder.
2Lägg på en bakplåtsklädd plåt och grädda i ca 5-8 min.
Ädelostdippen: Mosa osten tillsammans med creme fraichen, lägg upp i en skål och serverera.
Enkelt och så gott.
Har ni tjuvstartat julen ännu?
kram Diana
Härligt att fler börjat julmysa redan. 🙂
Har bara tjuvstartat med glögg och köpe pepparkakor! Ja julmust också förstås!
De där pepparkaksgrissinisarna dom är ju bara för goda!
Ha en skön söndag!
Mysigt att tjuvstarta lite ! Ha en fin söndag ! Kram kram
åh det lät som nåt jag borde testa! Pepparkakor och ädelost är en otroligt god kombination 🙂 Kram, Ingrid
Oh vad mysigt. Ja här har vi också startat med glögg och pepparkakor. Jag har också köpt ett nytt doftljus, kommer på bloggen snart;-)
Visst är årets Blossa både god och snygg! Kram Victoria
Mysigt 🙂 stor kram och härlig söndag till dig
Har tjuvstartat med julmust o pepparkakor 😉
Ha en bra söndag!
Kram
Åh va gott det låter får nog testa det 🙂 såå snygg köksö mmmmm like ha en fin söndag kram
Åh så gott det lät!!! det måste jag testa 🙂
Drog ut recept på pepparkaksgrissini igår. Låter jätte gott. Måste prova. Kram Anette
Mums! Jag har också tjuvstartat 🙂 Kram
Glögg och pepparkakor, det är julfeeling det!
Ha en fin söndag, kram Suss
Den där dippen måste jag bara testa, lät hur gott som helst.
Ha fina dagen, kram
Så mysigt och gott
Har redan provat den där glöggen. Jag gillade den. Mmm julen är för kort för att trycka in glögg och goda lussekatter och pepparkakor på en månad. Mer jul till folket tycker jag 🙂
Japp, premiär för årsglöggen i fredags. Så god! De där grissinisarna lät goda.
Kram Lena
Glögg är gott!!!!