Granen står så grön och grann i stugan

Nu börjar julstämningen att infinna sig ordentligt.

Luktar gran i hela huset, finns det något bättre.

Småkillarna klädde granen energiskt och den blev riktigt fin.

Har ni tagit in granen ännu?

Ha en härlig måndag!

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Så mysigt, här har granen flyttat in i garaget, den brukar få flytta in i huset lillejulafton, men nu blir jag lite sugen på att rucka på vår tradition och låta den komma in lite tidigare. Ha en fin måndag. Kram

  2. Åh så mysigt med gran. Jättefin!
    Vår står fortfarande utanför. Vi ska fira nyår här och jag vill att den ska klara sig till dess så vi väntar nog till helgen, kram Suss

  3. Så fin den blev! För andra året så har vi granen på glasverandan och den är redan klädd, kylan därute gör att den inte barrar och så ser man den innefrån genom fönstren.
    Kram

  4. Va’ jämn och fin den var. Både själva granen och dekorationen.

    Hos oss blir det ingen gran i år. Tog in några tallkvistar och satte i en ljusslinga och några kulor. Blev jättemysigt faktiskt.

    Kram Lena

  5. Va fint !! här har vi inte skaffat någon gran än och jag har faktiskt inte bestämt om vi ska ha en stor eller minivariant ! Klart är i alla fall att vi måste köpa både gran, kulor och annat pynt för vi har inget sånt hemma. ( förra julen hade vi ingen gran alls och innan dess bode vi i en liten lägenhet där vi inte fick plats ! )

    Nu har jag i alla fall lagt en beställning från ombonat. Mina kort funkade ju inte så jag fick göra en ”nödvariant”.( ett ljus på rea där jag kunde få med frakten i presentkortet – då gick det ) Därför blev det varken clean cotton, fluffy towels eller sugared candy utan en vild chansning på ett ljus som jag inte har någon aning om hur det luktar – Cherry Blossom !

    Ha en bra start på veckan !!
    KRAM

  6. Sååå fint!
    Jag/vi klär granen varje Lucia. Men i år jobbade jag Luciakvällen så det fick bli kvällen före.
    Det är ju INNAN jul som det är mysigt. Och en klädd och tänd gran är ju sååå mysigt 🙂
    Kram!

  7. Våran gran skulle ha klätts igår men min ena dotter blev kvar hos sin pappa en natt till så vi gör det ikväll istället.
    Fint det ser ut hemma hos dig vännen.
    Kramar i massor / Jane

  8. Så härligt!!! Visst är det väl magiskt när väl granen kommer in. Här har också småttingarna pyntat och granen, ja den är helt full av prylar. Vår åkte in redan förra veckan:)
    Kram

  9. Vilken fin gran! Det sprider verkligen julstämning! Tyvärr ingen gran i år (för trångt), men en liten julgrupp på balkongen får duga. Men nästa år så då blir det verkligen julgran!

    Hälsningar Malin

  10. Titta så fint och juligt du har fått det! Mysigt!!

    Våran gran står ute. Den kommer in den 23:e för att bli fin till julafton.

    Kramar Anna

  11. Vad fint det blev! Vår gran är inne sen nästan en vecka tillbaka, men så åker julen ut i mellandagarna hos oss… 🙂

  12. Härlig gran!! Våran är inhandlad men tas in & pyntas först på torsdag. Vill hinna julstäda lite först. Underbara recept du lägger ut. Tur att jag är för lat & inte orkar åka till affären för lakrits & vitchoklad….mums. Krams m

  13. Juletid, härliga tid! Så vackert ni har det! Vi satte in granen i fredags! Såå mysigt! Nu är det nedräkning… Dan före dan före dan ett par gånger! 😉

    Varmaste kramar till dig!
    ps. ser fram emot att träffa dig i januari! Vi får kolla ut ett datum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *