Hobbit en oväntad resa

Det mysiga med att vara långledig är att man hinner med så mycket med barnen.

Bio står förstås på to do listan då det är många bra filmer som har premiärer nu.

Sune i Grekland har vi ju sett, en riktig familjefilm som jag absolut rekommenderar den bjuder på många härliga skratt och igenkänningsfaktorn är hög…

Mer om den kan ni läsa här.

Äldsta sonen och jag var och tittade på Hobbit  häromdagen.

Vi laddade med varma chips, popcorn och massor av dricka sen var vi redo för en 3 timmar lång spännande film.

Handling:

Hobbiten Bilbo får en dag besök av trollkarlen Gandalf och tretton dvärgar. Redan där börjar äventyret mot Ensamma berget, draken Smaug och allt guld som sägs finnas där. På sin färd stöter de dock på både orcher och jättespindlar och de som man kan tro är deras vänner, visar sig inte vara riktigt samarbetsvilliga…..

Jag har inte sett Sagan om Ringen filmerna men den här utspelar sig före dessa filmer.

Sonen tyckte den var jättebra och faktiskt jag med, 3 timmar gick väldigt fort och nu vill jag ha del 2….då filmen slutar när det precis är som mest spännande….

Har ni varit på bio under julen?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Jag vill så gärna se Sune i Grekland ju…..när jag nu ska få till det 🙂 På fred är ag ju hemma oh ledig med O, hade vart skoj m Nacka FOrum, men tyävrr orkar jag inte åka kommunalt ut dit med honom…..kan inte slappna av då….vi får ses en annan dag. Tack för du frågade, kraam

  2. Låter som ni haft det jätte trevligt.
    Nä..ingen bio har det blivit för mig. Jobbar och äter. DET är det enda jag har hunnit med 🙂
    God fortsättning!
    Kram!

  3. Jag har sett Sagan om Ringen-triologin och är lite sugen på att se den här, mest för de vackra miljöbeskrivningarna.
    Kram.

  4. Mysigt med bio besök, nix har inte varit på bio i mellandagarna men det blir nog något besök i de närmsta dagarna. Kram

  5. Vill önska dig en God fortsättning. Bio låter hur mysigt som helst! Jag skulle också gärna se Hobbit. Gärna även Bondfilmen (går den fortfarande tro?) och en fransk film som heter En oväntad vänskap som tydligen ska vara riktigt bra.

    Kram Malin

  6. Yes, vi skulle se Sune i Grekland men det var fullt oturligt nog. Så sonen valde Ted!! Den är från 11 år och vår dotter blir 11 i februari så jag tänkte att det borde ju gå bra med tanke på att även en 7-åring får se den i vuxet sällskap.

    Men jösses vilken film! Se den INTE med små kids, jag hade inte tagit med dottern om jag vetat allt som denna teddybjörn gör i filmen. Vuxenskämt så det bara skriker om det. Behöver jag nämna att hon inte gillade den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *