Kickstart med Slanka

Idag är det dags att påbörja operation bli av med julskinkan…

Kilona har smygit sig på och nu är det stopp.

Jag kickstartar med Slanka vilket funkar bäst för mig.

Jag gillar snabba resultat så att jag blir mer motiverad att fortsätta.

Det jag gillar med Slanka är att du ser snabba resultat, att dom är goda och att du kan välja mellan att kickstarta med Slanka Maxi eller kombo.

Jag brukar alltid gå in till Slanka viktklubben  hos Lena och Jeanette för att få rådgivning och hjälp med hur jag ska gå tillväga.

Ni kommer att få följa mig både viktmässigt och måttmässigt hur det går.

Jag kommer även att promenera ca 30-60 min varje dag.

Nu kör vi.

Hur gör ni för att komma i form?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Hrm… det var just det 😉 Jag försöker att alltid tänka på att jag inte kan äta HUR mycket som helst och inte NÄR som helst och inte VAD som helst för OFTA, typ… 😉 Jag klarar inte av ”mentalt” att vara styrd av någon diet som säger att jag ska äta det och inte får äta det. Vardagsmotion och lite motion på det 😉 Inget sätt att komma i form, men väl att försöka ligga kvar på en nivå 😉
    Ska bli kul att se dina resultat. 🙂 Ha en fin dag fina du!
    Kram /Maria

  2. Vad roligt för dig, det kommer bli en riktigt rolig resa ska du se 🙂 jag tog tag i mitt problem förra året och började med promenader flera gånger i veckan och började äta bättre mat. Sen blev det gymmet och jag kom över den jobbiga biten och har bara fortsatt och jag mår så mycket bättre 🙂 Sen har jag tappat kg och det ser jag som en vinst i min resa 🙂
    Lycka till tjejen det ska bli skoj att få följa din resa 🙂
    Kram kram
    //Maria

  3. Jag gör lite olika varianter men det bästa är väl att äta rätt i kombination med att röra sig mer. Ska dock kolla in denna produkt…

    Kram och god morgon!

  4. Jamen held og lykke 🙂
    Jeg løber og rider 4-5 gange om ugen og drikker kun vin og øl i weekenden. Slik og kage hører også kun til i weekenderne (for det meste).
    Kram

  5. Jo, visst känns det att det stramar åt i midjan 🙂
    Man vill ju gärna slippa köpa en helt ny garderob till våren så jag ska försöka röra på mig och äta lite mer av det nyttiga slaget.
    Lycka till! Till oss båda 🙂
    Kram kram
    Jessica

  6. Hejja hejja !!
    Här blir det tre löp pass i veckan och inget socker förutom på lördagarna.
    Jag har ju inga extra kilon att tala om, men jag vill GÄRNA tighta till kroppen lite och det hoppas jag ska bli resultatet av min ”sockerdetox” 🙂
    NU – Morgon smoothie !!
    Kram

  7. Duktiga du.
    Jag är likadan, behöver en spark i baken och snabba resultat för att bli motiverad att fortsätta. Själv väljer jag Cambrigdekuren. Gick ner 20kg efter graviditeten med hjälp av CB & träning 🙂
    Nu har jag precis som du tagit hjälp av ”pulver” att bli av med julskinkan.
    Första veckan avklarad och vågen visade -4,4kg.. det är ju helt galet !
    Nu ska jag börja äta ett mål om dagen igen, det ser jag fram emot 🙂
    Lycka till !

  8. När jag får mina ryck så börjar jag ibland så med, soppa nån vecka bara för att bryta vanan att tugga en massa liksom.

  9. Det kanske jag ska prova sen efter förlossning och man hunnit återhämta sig. Gillar också att kickstarta och få en liten spark i baken ^^-

    Sv cola zero är också gott, men det är sällan det finns på burk på min närmsta butik hehe

  10. Härligt! Då hoppas jag bli peppad här :-). Julskinkan har satt sina spår här också!

    Jag gillar också snabba resultat men jag kör hellre på nyttig mat än dietdrinkar. Men det kan vara bra att ta som mellanmål kanske, men inte bara, det pallar jag inte!

    Promenad, styrketräning och lätt jogging kör jag med!

    Kram Malin

  11. Stort lycka till, tjejen! Jag startade med min operation viktminskning i dag, dock inte så drastiskt som du. Jag kör lugnare tempo, startar med att ta bort fikat på jobbet, smyger nog in lite Gi????
    Kramar

  12. Lycka till! Jag måste ta tag i träningen. Inte för viktnedgång men för att bygga muskler och en starkare kropp. Ett tjejgäng på 6 st kör en liten utmaning, 15 minuter ”rumpövning” gm ett program på Youtube. Redovisning varje vecka antal gånger tränat (dagar). Vi håller på till den 14/3 inför vår gemensamma weekend i Istanbul. Gissa vilka ”fit” rumpor som kommer svassa fram på Istanbuls gator, thi hi.

    Kram, R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *