Sommarresan

Vi har suttit och kikat lite på sommarresor och mest fastnat för Mallorca och Cala´dor.

Hotellet ligger precis vid stranden och har halvpenison. vilket jag gillar när man reser med barnen.(mer om resan hittar ni hos Ving där jag även har lånat bilderna).

Förra sommaren var vi i Turkiet och bodde på ett helt fantastiskt hotell för barnen Long Beach som hade allt…2 vattenland, egen bio, lekland, spelhall ja allt du kan tänka dig.

Har ni planerat någon sommarresa?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Åå Cala d’Or är ljuvligt charmigt med de små badvikarna. Vi har fallit för Sune-pulsen och reser till Grekland (Rhodos). Men var ju på Mallis förra året.
    Nu när jag står vid busshållplatsen på väg till gymet (och sen jobb) och kylan riktigt BITER i kinderna längtar jag SÅ till varmare breddgrader.
    Kram och ha en fin tisdag,
    Rosita

  2. Härligt att planera sommar resa, Mallorca underbar Ö. Här tittar vi på Sardinien eller Sicilien. Men först ska en liten vår weekend planeras. Kram

  3. Hej =) Vilka härliga bilder. Vi har inte planerat någon resa än men drömmer om att åka tillbaka till Gotland. Får bli nästa år.
    Kram tjejen

  4. Vi håller på att fundera på det! Men Medelhavet och såna ställen åker jag helst till på våren eller hösten, det är fööör varmt på sommaren. 🙂

  5. Underbart, älskar Cala d’or! Ni kommer nog få det toppen! Jag är ju på Fuerteventura nu, men vill ju kunna resa med sambon i sommar – så hur vi gör beror helt och hållet på hur vi får ut semestrarna (jag börjar jobba nästa vecka). Kanske en långresa, eller kanske en kortare till Medelhavet, vi får se! 🙂 Men nu ska jag njuta av min yngsta och bara äta gott och promenera ännu mer här först!
    Kram

  6. gud va härligt !! Här är inget bokat än, men jag sitter och kikar på bra alternativ för en vecka i solen – gärna med halvpension 🙂
    kram

  7. Ser ljuvligt ut. Jag längtar till vi kan åka så.
    I år reser vi runt på olika campingar i Skåne (eftersom stora tjejen ska på handbollscup i Åhus) och så ska vi till Astrid Lindgrens Värld är det tänkt.
    Kramar.

  8. Mysigt att ni hittat något favorit mål här blir det Naxos och senare Evia en halv ö utanför Athen oxå 🙂 sen får vi se …..ha en fin dag kram

  9. Mark vill åka till Norge, men det vill minsann inte jag! På fin kryssning iofs, men… nä. Jag vill ha värme!!

  10. Hej Diana!
    Cala´dor är ett bra ställe tycker jag…vi var där 2000…så det är ett tag sedan:)
    Först blir det ju Irland i april, som jag har berättat. Vi var på Rhodos i höstas, och där vann vi ett uppehälle på lyx lägenhet på Rhodos, Kreta eller Kanarieöarna…vi kanske beställer en resa till Kreta (Hersonissos) i aug/sept, då betalar vi bara flygstol…får bo gratis i en vecka (nice), men vi har inte bestämt oss riktigt:)
    Mallorca är ju ett fint ställe…så ni får det säääkert bra där:)
    Kram

  11. Hej tjejen!
    Ser helt underbart ut. Härligt att åka i väg på semester 🙂
    Tyvärr inte men vi funderar på att kanske åka till hösten 🙂
    Kram kram
    //Maria

  12. Här blir det Kroatien med bästa vännerna. Ska bli underbart att komma iväg! Men nu ska först våren mötas :D. Tack för härlig inspiration, ska snart ta mig en tur till min Green Gate-återförsäljare och bunkra upp lite nytt.

  13. Åh så härligt det ser ut! 🙂

    Vi väntar med såna resor till dom blir lite äldre. Så vi tar oss en tur i Sverige istället 😉 Astrid Lindgrens värld, någon djurpark och så..

    Ha en fin dag!
    Kramar

    Mås det bättre nu föressten?

  14. Åh Diana, så underbart det ser ut. Mallorcs ska vara jättemysigt. För oss blir det nog bilsemester till Italien i juli. Varmt och gott förhoppningsvis.
    Kram sötnos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *