Holiday Inn

Holiday Inn är en bra hotellkedja framför allt hotellfukosten och läget brukar vara bra.

Här bor vi denna gång:

Bastille är ett mysigt område med massa mysiga små restauranger och ligger väldigt centralt.

Gillar ni också att bo centralt när ni reser?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Hej sis! 🙂

  Åh det är så skönt att bo på hotell eller liknande. Att slippa det där extra man får göra när man är hemma och inte bry sig. Och äta frukost borta är ju det bästa. 🙂

  För mig beror det på vart man åker om det blir centralt eller inte men jag känner inte det är ett måste att bo centralt.

  Kramis!

 2. Beror på vad jag är på för resa, i storstad absolut då finns inget annat alternativ. på solsemester nära strand allt annat är oviktigt =)
  Kram

 3. På tjänsteresor bor jag så gott som alltid centralt, för att ha nära till och från flyg/tåg. Och när vi reser på semester så gör vi ofta det med tåg och då vill vi oxå bo centralt, det underlättar både in- och utresan och möjligheterna att ta sig iväg på olika aktiviteter.

 4. Jepp, alltid så centralt som möjligt! Tycker om att promenera och upptäcka städer till fots. Så kan man hellre göra nån utflykt ut ur centrum. Så härligt med Paris – njut!

  Kram

 5. Jag bor gärna centralt med tillgång och gångavstånd till det mesta.
  Bäst var när vi hyrde en lägenhet i barcelona. Då bodde vi mitt på la ramblas och kunde sticka ut näsan i myllret direkt när vi vaknade på morgonen 🙂 UNDERBART !!
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *