Mode för blivande tonåringar

Att hitta snygga kläder till killar är inte det lättaste ….

Men sen jag hittade Nordicstyle i höstas har det blivit lite lättare.

Nu börjar det bli dags att fylla på killarnas vårgarderober och L hittade en hel del han ville ha, han gillar inte att gå i affärer så handla på nätet är suveränt med honom.

Det blir dyrt för mamman men jag måste erkänna att han har bra smak.

Vingino har blivit en favorit och har så mycket snyggt.

Allt hittar ni här.

Fler nyheter väntas in från bla Levis så vi väntar på det innan vi bestämmer oss.Den här fina Leviströjan finns på rea nu för bara 299:-

Jag köper gärna kvalitekläder speciellt till äldsta sonen som är så rädd om sina kläder så kan de andra ärva sedan.

Köper ni också hellre kvaliteskläder till barnen?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Mina vill bara ha abercrombie. Blir lite dyrt es det finns i USA. Hollister duger dock som substitut. Annars Sail racing och Ralph Lauren. Zara som budgetalternativ, men killarna börjar bli för stora för Zara. Molly har mer blandat es hon går på dagis

  Kram

 2. Jag köper me&i 🙂 men som du vet säljer jag ju det så jag har ju alltid 30 procents rabatt. Köper andra kvalitetskläder också till den äldsta och så ärver lillebror. De stora kedjorna har inte det jag söker. Jag vill ha glada färger till mina pojkar och det är så mycket ”burriga” färger hos Lindex till exempel även om det blivit bättre.. Där är ju me&i oslagbara :). Knalliga färger. Tryck som är ”barnsliga”. Gillar annars Molo mycket.
  Kram och ha det bra.

 3. Till sonen blir det mest kvalitetskläder. Tjejerna köper de mesta av kläderna själva nu för tiden. Så då får jag vara glad om jag får vara smakråd. Ha en fin kväll. Kram

 4. Vilka sötnosar du har. Och väldigt bra smak. Den tiden är ju nästan den svåraste tycker jag – TB 17 år har ju landat i sin stil nu. Jag har alltid kört lite blandat till mina grabbar – lite nytt, lite gammalt, lite lånat, mycket blått. Kram Mia

 5. Jag blandar gärna när det gäller kläder till viggo !
  Me and i är en favorit, men till dagis ”duger” lindex eller kappahls kläder gott !
  Kram på dig 🙂

 6. Vad mycket fint, ska kika in där då jag tycker att det är svårt att hitta fina killkläder till min 8 och 10 åring kram Anna

 7. Jättesvårt att hitta killkläder, det här var en ny shop för mig, tack för tipset kram Mia

 8. Snyggt! Vissa kläder kan får kosta lite mer med det som barnen växte ur på studs eller slet ut snabbt fick ligga på normalnivå. I alla fall hos oss….

  Kram

 9. C har ju bott i usa och pratar ofta om att han vill åka dit igen. Jag har varit där två gånger, men faktiskt bara i lasvegas !?
  Så vår gemensamma dröm är en resa dit där vi kan bila längs kusten och upptäcka !
  Dock tror jag att viggo behöver bli liiite äldre för att uppsatta den resan helt och dels behöver vi spara pengar. ( Den sista bröllopsräkningen betalades nu i januari så det är ärligt talat ganska tomt på resekontot just nu… )
  Men det är bara att börja spara, längta och drömma så får vi se vart vi hamnar nästa gång 🙂
  Kram

 10. Jag är snål när det kommer till kläder, haha! Och den dagen jag får barn kommer jag nog satsa på kvantitet istället för kvalité. Men vi är alla olika och många av märkesplaggen är himla snygga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *