Mjölkchokladmousse med saltlakrits

Söndagsmiddagen måste ju ha en efterrätt, chokladmousse är en favorit här hemma så det fick det bli men med saltlakrits i, mums.

Köpte Marabous mjölkchoklad med saltlakrits och gjorde mousse på den, så god…

Mjölkchokladmousse med saltlakrits
(3-4 port)2 dl vispgrädde
100 g mjölkchoklad med smak av saltlakrits eller vad du gillar
2 äggulorVispa grädden ganska hårt. Smält chokladen i en skål över vattenbad, ta sedan av från värmen. Rör ner äggulorna. Blanda ner grädden lite i taget. Fördela i portionsformar och låt stå i kylen i minst en timme men gärna längre. Hyvla eventuellt lite extra choklad ovanpå vid servering.
Vilken är er favorit efterrätt?
kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Det lät gott. Jag har jätte svårt att säga en favorit.Det beror helt på vilket humör jag är på men oftast blir det något med choklad.Kram Anette

  2. Som du kanske vet gillar jag lakrits ;)) men inte att baka, hihi…
    Nu ska jag en sväng till stan…
    Kram bia

  3. Rabarberpaj! Som tur är har vi massor av egna rabarber så jag gör paj hela sommaren och skördar sen så jag kan göra det hela vintern med!

  4. Fina Diana har gjort det igen !! En smarrig dessert som måste testas, kanske ska bjuda Mina gäster på den nästa vecka 😉
    Hoppas Du har en fin dag ! Massa onsdagskramar Mia

  5. Hej tjejen!

    SV: Ja det tycker jag med. Håller på med en grej nu så hoppas det går. Vore roligt att ha en lite tävling för er söta läsare..

    Stor kram
    //Maria

  6. Älskar choklad i alla formen,gillar lakrits men kombon,nja den gick inte riktigt hem.Men borde kanske prova,det där såg gott ut:) kramiz…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *