Militus Medical skönhetsevent

Igår var jag på ett mycket trevligt skönhetsevent som Militus Medical höll i.

Träffade en massa sköna bönor bla Helena  som jag verkligen hade sett fram emot att träffa (och hon var ännu gulligare i verkligheten)

Och Jannike som för övrigt håller på och styr ihop århundradets bloggdag den 4 maj i Stockholm med massor med intressanta föreläsningar, lyxiga vinster och annat skoj mer om det kan ni läsa här.

Representanter från VMV Hypoallergenics, BareMinerals och M Picaut fanns på plats och gav oss finfina tips och trix! Man kunde även få hudanalys eller bli sminkad av en makeup artist.

Träffade även Liniz och RoseMarie.

Jag fastnade för märket M Picaut som är sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie.

Produkterna har en synbar anti age effekt och innehåller mjukt kakaosmör vilket tilltalar mig

så dessa ska jag prova när mina ansiktscremer snart är slut.

Militus Medical har en otroligt välsorterad webshop  med blandade märken som BareMinerals, Dermalogica, Exuviance, Ren och många fler.

Jag älskar cremer av alla de slag och har ett otroligt välfyllt badrumsskåp men det kan aldrig bli för fullt….eller hur?

Har ni nån favoritprodukt i badrumsskåpet?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Vad kul!
    Sedan jag fick min cancertjosan i ansiktet så är det Clinique som gäller. Annars så har jag för det mesta använt Estée Lauder.
    Kramar i massor / Jane

    • Hur tänkte du nu med Clinique?
      Du skall titta på REN, de har tillomed ett serum som bygger upp till nya celler, vilket är kliniskt bevisat.
      Inga konstgjorda ämnen, Militus och även Apotek med hudterapeuter rekommenderar just Ren för allting är 100% rent och naturligt, men med bevisade resultat.
      Clinique är inte riktigt där ännu, störst är inte alltid bäst…

  2. Verkligen jätte trevligt Event! Jag är stort fan av REN produkterna, svår hittade men Militus är verkligen bra på att bara ha det bästa. MVH Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *