Tävling och 1 års jubileum

Diamanter är en flickas bästa vän…

Fyller på vinstregnet med 2 underbara,  armband i min favoritfärg..rosa från LinebyMaria.

Maria tillverkar alla smycken själv och har så mycket fint att välja på till vettiga priser, alltifrån döskallar till glitter och glamour.

Ni kan vinna dessa fina (jag är lätt avis på er…)

Nu kan ni vinna ett par underbara pyjamasbyxor från Beach House, Träningstop från Timarco och dessa underbara armband allt till en enda vinnare och jag fyller på med ytterligare fina vinster imorgon.

Tävlar gör ni här.

 

ps man behöver bara tävla en gång och det gör man i det första inlägget ds

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Så super läckert armband!! vet precis vem jag skulle ge det till, en vän som är skogstokig i rosa, hon skulle bli sjukt lycklig om hon fick det!!! gillat och delat tävlingen på fb med mitt namn Christina Frisberg. hoppas, hoppas, hoppas!!!
  puzzilago!!

 2. Åhh jag vill jag vill tänk att få vinna alla dessa SUPERFINA priser- jag blir tossig;) armbandet toppen byxorna….ghaaaa -helt lovely!
  KRAM

 3. Åååå så fina armband, dessa måsta jag vara med och tävla om.
  Kram
  (måste bara kolla så jag inte missat, men visst har du inte mailat mig?)
  Kram kram

 4. Hej,
  jag är gärna med i utlottningen av dessa fina armband 🙂
  Vet inte riktigt om man ska vara med och tävla varje dag du lägger ut en ny vinst….??? Lite oklart tycker jag….eller är det jag som är förvirrad 😉 ? Hur som helst skriver jag som i förra gången: Det jag gillar med din blogg är att man får uppleva allt som hör livet till med ungar ♥ Gillar blandningen av lyx, flärd och vardag. Precis så är ju LIVET!!! Gillar recepten och bilderna du lägger ut, det gör din blogg personlig 🙂
  Gillar och Delar även denna gången på fb https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/441712719238615

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *