3 veckor med Slanka

Ni undrar förstås hur det går med Slanka….

Jag körde Slanka Maxi första veckan och det gav ju bäst resultat sen har jag kört kombi och minskar fortfarande men inte lika fort, men det kan få ta lite tid.

Känns som om jag har fått in rätt tänk kring kost och motion med hjälp av Slanka.

Totalt -5 kg sen jag började för 3 veckor sedan och centrimetrarna minskar förstås också.

Har ni kommit igång inför beach 2013 och hur?

kram Diana

 

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Duktiga du!
  Jag har gått ner 5,5 sen i höstas men det går upp o ner… Inte bra med storhelger 😉
  Kram Suss

 2. Jobbar på det… tappade fem kilo ganska snabbt, nu står jag mest och darrar på 4 hekto ner och 4 hekto upp osv. Påsken blir absolut en utmaning för en godisråtta som mig… Men jag får köra lugnt med ”bantningen” nu och smyga eftersom jag har en 14åring hemma som är nästan sjukligt fixerad vid kropp och vikt just nu.
  Kramar

 3. Det går ju jätte bra!
  Hmm beach 2013 nja, jag kör på som vanligt =) i och försig vill jag känna mig ännu starkare så det skulle väl vara den satsningen då.
  Kram fina du!

 4. Jätte bra resultat!
  Jag vill bli starkare så det får väl vara min satsning till beach 2013
  Kram fina du

 5. Hej Diana!
  Hoppas din livsstilsförändring går enligt plan – du har ju redan åstadkommit fina resultat – både med Slanka Maxi och Slanka Kombi. Nu är det drygt en månad kvar innan Mallorca-resan går av stapeln och vi ser med spänning fram emot hur du närmar dig dina uppsatta mål.

  Du vet väl att du kan få hjälp under livsstilsförändringen genom den slutna FB-gruppen ”Det nya goda livet”: https://www.facebook.com/groups/573238482687623/
  Hoppas du känner dig inspirerad att nå dina uppsatta mål och att du fortsätter att dela med dig av denna resa till dina läsare!
  Allt gott och fortsatt lycka till
  // Jeanette

 6. Vad roligt att det ger resultat!
  Själv varken äter jag rätt eller tränar just nu – stor skillnad på hur jag levde för ett år sedan… tyvärr.
  Inte så mycket upp i vikt – men det syns att kilona liksom omfördelat sig, om man säger så..haha.
  Kram Jannike

 7. Bra jobbat !!!! Inför beach 2013,går jag på gym 3 ggr i veckan och promenerar ca 1 Tim per dag. Kämpar på med andra ord. Kram

 8. Vilket kanonresultat! Kämpa på, själv hoppas jag att nytändning med nytt jobb ska ge energi att ta tag på de där trista extra kilona jag har. Annars blir det vassen i sommar 🙂

 9. Härligt med resultat. Jag behöver också göra något åt min vikt, går i perioder, men man tröttnar när det går segt trots att man gör allt rätt. Då stannar jag och står stilla ett tag innan jag tar nya tag. Kikade föressten på slanka på bloggminglet, anmälde mig och blir jag vald kommer jag nog köra den dieten också.

 10. Vad duktig du är! Tror att det är bra att det inte går för fort – inbillar mig att det kan vara ett tecken på att det inte är en diet, utan en livsstilsförändring då. Har dock inga som helst vetenskapliga belägg för detta uttalande…
  Kram Mia

 11. Låter ju toppen 🙂 Jag har också testat Slankas produkter och de smakar verkligen gott! Har kört kombivarianten då jag tycker det är jobbit att utesluta mat helt. Men kanske ska prova en vecka och se hur det funkar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *