Hämta paket

Jag älskar att shoppa på nätet, man kan shoppa precis när som helst på dygnet vilket passar mig utmärkt som är morgonpigg och gärna använder klickfingret flitigt då…

I veckan har jag hämtat ut lite paket.

En av mina favoritdofter från Love and Toast med doft av söt honung, sockrad vanilj, viol och sandelträ en perfekt vårdoft 99:-, doftljus som doftar helt underbart av almond/mint  och bara kostar 79:- och en liten påskpresent till någon som gillar änglar.

Caroline som har shoppen gör sina smycken själv och dom är otroligt prisvärda.

Och ännu en påskpresent till någon som gillar rock´n roll och blev störförälskad i det och tom sover med det på.

Allt hittar ni hos Zodezo som har alltifrån handgjorda smycken till kläder, skor parfym allt till mycket bra priser det gillas.

Jag har konstaterat att 80% av all shopping jag gör nuförtiden sker på nätet, hur mycket shoppar ni på nätet?

Ha en riktigt härlig långfredag!

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Blir rätt sällan jag shoppar över huvud taget eftersom jag inte hinner. Men när det blir så blir det inte främst från nätet. När det gäller kläder är det ju svårt med storlekar och passformen, känner jag. Saker kan man ju förstås gärna klicka hem.

  Ha en fin påskhelg!

  Kram Lena

 2. Jag har svart bälte i shopping och 50% är nog på nätet resten är ir, gillar att komma hem med en massa påsar från olika butiker.
  Påskkram

 3. Ja, det händer men med så mycket mysiga butiker runt knutarna här hemma så är det mest shoppingkassar som följer med hem inte paket ifrån posten.
  Men jag älskar paket 🙂
  Ha en riktigt Glad Påsk med dina fina.
  Kram

 4. Jag föredrar att shoppa på nätet före att springa i butik. Men just nu är det ont om shopping, tyvärr. Har sån abstinens 😉
  Kram.

 5. Vissa saker köper jag enbart på nätet. Böcker är till exempel mycket billigare och även dyrare märkesväskor kan man tjäna en bra slant på. Smidigt och enkelt. Även min dator komponerade jag ihop direkt från Sony…

  Ha en fin fredag!

 6. Shoppar aldrig på nätet 😉
  Kikar in som hastigast…här är det lite att förbereda innan morgondagen då vi ska ha fest…..så jag önskar dej en riktigt trevlig PÅSK HELG!!!
  Kram

 7. Det blir blandad shopping, en del på nätet o en del i affärer. Älskar det doftljuset ett måste här hemma. Ha en härlig påsk fina Diana. Kramisar Tina

 8. Shoppar också det mesta på nätet, så mycket smidigare! Och ofta bättre priser och utbud =)

  Kram

 9. Vilka fina armband. Jag shoppar en del på nätet men gillar att gå i affärer och känna och klämma. Många märken finns ju dock inte i Sverige när det gäller smink och hudcård och då handlar jag på nätet.
  Glad påsk

 10. Fina saker du köpt! 🙂
  Jag shoppar också rätt mycket på nätet, faktiskt. Köper alltid mina pärlor på nätet t.ex.
  Glad påsk fina du!
  Kram /Maria

 11. Shoppar en del på nätet faktiskt sådant som jag vet kommer att passa 😉 – dålig på att köpa nya saker på nätet men tycker just att barnkläder är SÅ perfetk och enkelt. Gillar också paket 😉 – kram och Glad Påsk

 12. Tjusiga saker 🙂 ja shoppa på nätet är kul o billigare 🙂 önskar dig en skön påsk fina tjej kramen

 13. Jodå jag köper en del på nätet…
  Innan var jag emot att köpa byxor för jag ville se dom
  Irl hur de satt och sen var jag emot att köpa skor, breda fötter! Men nu har jag köpt två par, ett par i vintras och nu till våren, passar kanon!
  Ha en fin fin påsk
  Stor kram

 14. Gillar att shoppa både i stan o på nätet. Såå lätt o sedan bara hämta hem det. Senaste en väska ifr Campomaggi perfekt för Alla mina prylar. Shoppar både skor,kläder, böcker, Dvd. Nu har ja förflyttat Mig uppåt landet vid Siljans vackra strand. Soligt o fint Påskväder. Önskar Dig Finaste Bloggvä. en riktigt skön påskhelg med Dina Fina killar. Många varma påskkramar ifr Dalom o Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *