Börjar bli en trevlig vana

Har fått flera frågor hur det går med  träningen…

Det går bra, har sprungit mellan 3-5 km varje morgon i 2 veckor så det börjar bli en trevlig vana.

  Jacka från Röhnisch, ett plus i kanten är att den har inbyggd visselpipa så jag kan vissla på äldsta sonen när han ligger liiiiiiite för långt före mig!

Shape tights också från Röhnisch gillas håller in och lyfter upp på precis rätt ställe, jag har aldrig kännt mig så fin när jag tränar.

Har även gjort ett litet träingsprogram som jag gör när jag kommer hem från löprundan med armhävningar, situps mm

Beach 2013 här kommer jag, ingen vass i år inte.

Hur tränar ni  gym, pw eller löpning?

ps vikt update kommer imorgon ds

kram Diana

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Duktiga du!
    Jag drog igång med pw förra veckan, på morgnarna, men fick såna skavsår, alltså vi snackar köttsår… 🙁 så det har varit vila och läkning. Men snart så! Ska köpa nya skor, fattar inte varför det blev så?? Kör också lite armhävningar, situps hemma 🙂
    Snygg du är!
    Kram /maria

  2. Tittar in och önskar dig en skön söndag! Jag går på gym 2 ggr/veckan och kompletterar med Powerwalk, har Yogat massor under flera år men ett gammalt diskbråck sätter stopp för det just nu, så styrketräning och stabilitet är det här. Joggar inte fn men sprang Tjejmilen för något år sedan :). kram och ha en fin dag och VAD duktigt att du tränar så mycket, det kommer ge resultat!

  3. Oj, va duktig du är!! Jag lägger av med träningen så snabbt! Max 1-2 veckor, sen tröttnar jag…

    Vet inte om du fick mitt sms? Hoppas hoppas att du kan komma på fika på lördag! Skulle vara så trevligt!!

    KRAM vännen!

  4. Men guud va du är duktig !! Jag stälde mig på vågen i morse och insåg att jag gått upp några kilon den senaste tiden så jag måste bli betydligt effektivare med träningen !! 🙂
    Super snygga träningskläder dessutom !
    Kram

  5. Duktigt av dig! Våren inspirerar faktiskt lite till att ta tag i träningen. Jag sitter så mycket i mitt jobb att jag verkligen borde skräpa mig.

  6. Oj du är duktig du;))….jag som nyss har köpt löparskor och har inte börjat springa ännu….jag skyller på det dåliga vädret vi haft, hihi…men jag ska snart börja springa. ,Brukar gå på löparbandet och ute….sen Yogar jag också;)
    Ha en fin söndag….här skiner solen och det är ganska varmt….men vi åker till mina föräldrar idag…..ännu en ursäkt, hahaha…..
    Kram

  7. Härligt jobbat tjejen….Du glömmer väl inte att kroppen också behöver vila. Varje dag funkar ju ett tag, sedan är ju risken att det blir comfortzonen i det med. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *