Vichy Capital Soleil nyheter 2013

Igår var jag med  Lina på Vichy´s pressvisning av nyheter för våren 2013.

Vi fick en presentation av en massa spännande nyheter och fick även en lyxig goodiebag hem så här ska testas solcremer på Mallorca om 2 veckor så ska ni få en utvärdering sen inför sommaren och så blir det tävling för ni behöver väl fylla på med solcremer?

Vi fick en intressant föreläsning om hur viktigt det är att skydda sig i solen och även göra ett test vilken hudtyp vi hade.

Jag trodde att jag var hudtyp 3 men tillhörde visst hudtyp 2.

Nyheter för våren:

Silkesmjuk fuktgivande solcreme till ansiktet spf 50 som är extra effektiv mot Uva strålar och förebygger för tidigt åldrande av huden och ger en vacker lyster.

Lätt tonad solcreme till ansiktet spf 50för en vacker och naturlig hudton , perfekt om man känner sig lite blek såhär i början på säsongen.

Och en nyhet som jag verkligen ser framemot att prova- Kompakt solfoundation som kombinerar make up med effektivt uvskydd.

En mild solspray till barn spf 50 som är extra effektiv mot uva strålar

Ni ser även lite andra spännande nyheter men dom får ni veta mer om när jag har provat, men jag ser särskilt mycket fram emot att prova Aqua Thermal produkterna och ett nytt revolutionerande medel mot finnar på någon här hemma…

Vilken faktor brukar ni ha på solskydd?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Till barnen alltid spf 50! Själv här hemma har jag jag högre i ansiktet mindre på kroppen! Utomlands hög spf de första dagarna… Sen lite lägre!
    Ha en härlig tisdag
    Kram Sandra

  2. Utomlands börjar jag med 20 och sedan 15 eller 12. Hemma börjar jag med lite lägre men smörjer alltid in mig. kram

  3. Åh, jag älskar Vichy! Hade gärna följt med på det! 🙂

    Nu när vi var i Egypten så började jag med solfaktor 30. Tidigare har jag alltid börjat på 20, men nu när jag valde 30 så brände jag mig inte alls. Och jag har inte alls flagnat.

  4. Visst är det väldigt viktigt att smörja in sig. Vi nordbor är ju ofta väldigt ljusa också och extra känsliga mot solen när den väl börjar skina.
    Kram.

  5. Vad kul att få veta vilken hudtyp man är..
    Jag har ingen aning om vad jag har, men kör 20 och sen ner till 15.
    Ska bli roligt att veta vad du tyckte om produkterna.

    Kram, mirka

  6. 50 när jag är utomlands och dock inte så mycket i sverige vilket förmodligen är superdumt.
    Ska bli spännande att höra om du gillar dessa produkter.
    Kram

  7. Eftersom jag ha besvär med solskydd så är det 50(-ev 30) som gäller när jag åker söderut. Här hemma mellan 10-20. Provar kanske Vichy i år?!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *