Tävling vinn en brödburk kakburk och vispskål

Jag har ju gjort lite vårfint i köket med fina rosa detaljer från Ica Maxi.

Kakburk,brödburk och en skål och nu har ni chansen att vinna samma serie fast i denna färgen:

För att ha chansen ska ni:

1, Gilla Dianasdrömmar på facebook och det gör ni här

2, Dela tävlingen i er blogg eller tävlingsinlägget på facebook

3,Skriv vad ni vill ha mer av på bloggen

Tävlingen håller på tom söndag!

 

Åh, vad kul att ni var så många som ville tävla om dessa fina burkar och skålar från Ica Maxi, och vinnaren är den här tjejen, stort grattis maila ditt namn och adress till dianasdrommar@spray.se.

Ni missar väl inte mina tävlingar denna veckan inte mindre än3 stycken varav en ligger uppe nu…här

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

68 Comments

 1. Hej!

  Jag gillar dig sedan tidigare på fb och följer dina inlägg och din blogg flitigt. Jag har delat denna fantastiska tävling på fb.

  Vad jag vill se mer av på din blogg är bilder från din fantastiska bostad, de där små fina detaljerna som du åstakommer. Jag älskar hur du tänker när det gäller att komma lite ”billigare” undan som nu med burkarna från Ica. Fram för mer sådana tips. Du inspirerar, älskar att få följa med dig runt på olika mässor och happenings då jag själv mest är hemma med barnen och räknar varje krona….

  Hoppas på tur
  Mvh
  Charlotta

 2. Hej

  Jag vill gärna vara med. Jag gillar dig på FB, Tina Carlström.
  Jag delar även ditt inlägg på FB.

  Jag tycker din blogg är bra som den är. Rolig och inspirerande. Men jag kan ju aldrig få nog av inredning och mode. Fortsätt med det du gör…det är toppen!

  Kram Tina

 3. Så fina de är, jag älskar färgen 😀

  Gillar dig jättemycket just nu och har delat ditt inlägg på Facebook i min tidslinje – Britta Högström.

  Jag har bara pengar till det absolut nödvändigaste och försöker därför skapa/göra om av det jag har. Älskar därför DIY projekt/inspiration och människor med god smak som du, vet jag kan leda en rätt på vägen. Annars är dina drömmar underbara som de är 😀

 4. Vilka super läckra kökstillbehör, ja jag är med i fajten om dem!, jag har gillat på fb och delat tävlingen där under mitt namn Christina Frisberg.
  Ja din blogg är som sagt bra redan nu, mina intressen är mycket inredning och matlagning, och resor, och barn så när du skriver o sådant då är det bra för min del!! nu blir det ju mycket trädgård/blommor, grillfester, mycket sommrigt.
  kramen!! 🙂

 5. Vilken fin tävling!
  Jag gillar på Facebook och har delat länken till detta inlägg på Facebook. (Carolina Åhsberg)

  Jag gillar din blogg som den är men mat/bak-tips och recept tycker jag är kul, sen så gillar jag tävlingar och andra bra shoppingtips så det får det också gärna bli mer utav. 🙂

 6. Men ja! Jag vill ju ha den i just den färgen också!
  Jag gillar dig redan på fb – och gör ett inlägg lite senare under dagen som tipsar om din fina tävling.
  Och så klart… jag gillar din blogg precis som den är.
  Kram.

 7. Jag gillar dig på FB och har delat med mig på FB. Jag gillar alla dina fina bakverk och tar gärna del av flera mumsiga recept! Ha en fin dag, kram!

 8. Hej!
  Du har så god smak, och så härliga bilder, sitter ofta bara och tittar på hur fint allt är! Gillar din sida delar och följer dig på FB.
  Sedan att jag är med och tävlar om en brödlåda det är toppen, te burk i rosa plåt har jag den är från ICA den är kul. Härligt med pasteller jag blir glad!

 9. * Jag följer dig på facebook och bloggen flitigt sedan länge! (Dezirée Andersson Canth)

  * Jag har delat och tipsat både på Facebook och på min blogg: http://serendip.blogg.se/2013/april/bloggtavling.html

  * Vet att det inte står någonting om motivering, men jag vill så himla gärna vinna på grund av att min pappa fyller 50 snart ( 8 maj ) och vi ska fira honom den 11, min plan är att ge honom en stor korg med fina saker och självklart lite roliga, detta skulle vara så himla roligt att få ge till honom och dessutom skulle det passa så fint i hans blåa kök!

  * Jag tycker din blogg är fin Diana, du blandar inlägg med tips, din vardag och familj. Sånt åtminstone jag tycker är trevligt att läsa. Skulle det vara något så skulle det väl i såfall vara mer heminredningstips eller liknande, bilder på hur ni bor och så. Men i det stora hela så är bloggen redan super bra och jag kollar in här minst 1-2 gånger dagligen.

  Kram!

 10. Åhh, det hade verkligen passat hur bra som helst i vårat kök så jag håller mina tummar extra HÅRT i denna tävling 🙂

  Gillar på FB – Elina Volanen och jag har även delat inlägget där offentligt. Jag tycker du har en bra blandning på bloggen och det är just blandningen av allting som gör att jag gillar och följer din blogg, så jag kan inte direkt säga någon specifik sak. KRAM

 11. Gillar dig sedan tidigare på FB: Elisabet Andersson.
  Delat och tipsat om tävlingen med bild och länk här: https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12?ref=tn_tnmn
  Bloggen är väldigt fin och inspirerande som den är, med en bra mix 🙂 Det enda jag gärna skulle se mer av är bilder från din vackra bostad.
  Tack för mig. Hoppas på tur, burkarna är underbara! 🙂

 12. oh klart att jag vill vara med <3 finaste setet.
  Jag gillar dig på FB sedan "hundra år" och delar inlägget i min blogg (dock kommer de upp först 17,00).
  Jag vill läsa mer om er som familj, vad ni gör osv. men rent generellt tycker jag egentligen inte att du behöver ändra något. 🙂
  Hoppas hoppas.
  Kram

 13. Jag är gärna med 🙂

  Gillar & delar på facebook – Lina Eckerström

  Jag är nöjd med din blogg som den är. Lättläst & inspirerande. Men skulle det vara nåt så är ju matlagning alltid kul. Roligt när man får inspiration 🙂 Speciellt nu när jag har noll fantasi vad det kommer till mat känner jag.

  Kram på dej !

 14. Åh det är ju en jättehärlig färg! Skulle bli en fin sommarfärg i mitt kök 🙂 Och jag skulle behöva en fin kakburk att gömma alla kakor i, de äts upp så fort annars 😛

  Gillar dig redan på facebook.
  Länkar i bloggen.
  Vad jag vill se mer av? Svårt, gillar bloggen som den är med en massa tips. Men lite mer från ditt hem vore inte fel. Vet ju att du har det så fint från det lilla jag sett, så gärna mer 🙂

  Kramar!

 15. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar.
  Jag gillar din sida på FB och har delat inlägget – Annalina Persson

  Jag gillar verkligen din blogg och skulle vilja ha mer tips om små grejer till inredningen som blir liksom pricken över i. Men jag älskar den vardags känslan med det där lilla extra som sin blogg har. Man blir glad av att läsa den. 🙂

 16. Jag gillar dig redan på face och delar där igenom i johanna andersson.

  Jag vill se mer av små detaljer som kan göra ett helt rum. En annan har så svårt att tänka detaljer och enkla grejer när man inreder. Så mer sånt!!

 17. Oh dessa snyggingar skulle jag absolut vilja vinna. Klart jag är med.

  1. Jag följer dig sen tidigare på facebook.
  2. Delade själva tävlingsinlägget där på min sida och skrev även under bilden att jag delat och gillat.
  3. Du skriver ju redan bra läsvärda saker, men kanske lite mer om Diana, hur du har det inrett hemma och kanske lite mer om familjen (som den där du skrev om att sonen sa att det börjat en gammal fröken).

 18. Ohh vill gärna vinna, jag kastade nyss min brödburk för den blivit så ful och vill ha en ny, så detta vore helt perfekt

  har gillat dig på FB sedan innan

  Gillar din blogg som den är, men jag gillar vardagliga bloggar som tar upp delare från sitt liv, så än mer sådant då =D

  kramar

 19. Så fina burkar! Vi gillar dig och din blogg och tänkte först vara med och tävla, men
  så säger min matte att det är nog bättre att någon får vinna dem som kan fylla dem kakor. Matte älskar att baka kakor och lägga i burkar, men nu har hon slutat med det för den enda som äter dem är hon själv. Alla tackar nej för de ska inte onyttigt!
  Ja, jag är ju en sådan där liten turhund som ofta vinner så därför skriver vi bara
  en hälsning och talar om att vi tittar in här då och då och gillar vad vi ser och läser!
  Kram
  Melody med matte

 20. wow vilken fantastisk tävling den vill jag absolut vara med i..

  1. gillar redan på facebook ( veronica hedlund)
  2. jag har delat i bloggen
  http://minbebis.com/blogg/inka/vinn-fina-saker/

  3. jag tycker din blogg är jätte bra redan som den är men jag älskar inredningsdetaljer och älskar att se bilder så det skulle väl vara det även att det redan är massor av bra saker 😉

  kram veronica

 21. Detta vill jag ju inte missa.
  Gillar redan på fb och ska länka på bloggen.
  Jag gillar redan blandningen du har här. Det är så varierande och livfullt.

  Nu ska jag hålla tummarna hårt.
  Ha en bra tisdag, kram Malin

 22. Jag har gillat och delat på facebook! Malin Nilsson. Jag vill se mer fina inredningsdetaljer – ungefär som du gör nu!

 23. Nu har jag gillat och delat och gjort allt jag ska;) Nu håller jag tummarna stenhårt! Jag gillar ju din blogg precis som den är egentligen, men det där med inredning får du gärna dona med för det är så kul och inspirerande! 🙂 Ha en fortsatt fin vecka! Kraaaaam från mig <3

 24. Hejsan! 🙂

  Jag är jätte gärna med i tävlingen, jag menar jag älskar att baka och inreda och färgen turkos är bara så snyggt! 😀

  1. Jag har gillat din facebook, heter Madeleine Eklund där 🙂

  2 Har delat tävlingen på facebook 🙂

  3. Jag tycker om din blogg som den är, den är riktigt bra och fin, men det skulle vara kul om du la upp bilder på dina outfits eller kläder som du tycker om eller vill tipsa om. Tror att måga skulle bli inspirerad av dig! 🙂

  Kram!

 25. Hejsan!
  Jag gillar sedan tidigare o delar på FB. De är underbart fina o härliga i färgen o lite 50-talsstuk över dem. Jag gillar ju inredning o detaljer, så bilder på tips o inredningsbutiker samt om du vet loppisar runt om i landet, så blir jag glad!

 26. Självklart är jag med och tävlar om dessa vackra ting! Jag gillar Dianas Drömmar på fb och har delat tävlingen på min blogg. Innehållet i din blogg tycker jag redan är jättebra. Kanske lite mer outfit´s, du har så snygga kläder också!
  Kram

 27. Hej Diana!

  Älskar dessa sötsakerna och skulle ge dom till en kär vän som nyss skilt sig och ska starta upp ett nytt liv. Vi pratade om det i helgen och hon vill ha pastell i sitt nya lyckligare hem så det hade varit oerhört roligt att få ge henne detta i inflyttningspresent.

  Jag gillar dig redan på Facebook som Sjungandemamman och har delat tävlingen på bloggen (och därmed även på Facebook-sidan)
  http://www.sjungandemamman.com/2013/04/tavlar-hos-diana.html

  Jag gillar din blogg skarpt och saknar egentligen ingenting. Det skulle vara lite mer fina kläder, accessoarer mm i så fall!

  Kram!

 28. Hej! jag vill gärna vara med!
  1. Gillar på FB
  2. Länkar från min blogg (höger sida)
  3. Har tittat runt din blogg och gillar den som den är:)

  Kram Sirpa♥

 29. Gillat o delat ! Vill gärna vara med i tävlingen turkos är så fint ! Dianas drömmar har så underbara saker ! Gillar att inreda !

 30. Jag gillar och delar tävlingen från din facebook till min facebook. Tack Diana för en fin blogg, du har stor variation. Det jag skulle vilja läsa mer av hur och var man kan få tag i snygga moderiktiga kläder till kvinnor som jag som har former. Det är jättesvårt att hitta kläder, nu har jag hittat märket Cream som passar mycket bra. Jag letar som en tok efter badkläder, tuffa men med högre midja och behå som inte är allt för liten vilket de ofta är. Kanske ingen uppgift som du vill ha men jag ger tipset ändå för jag försöker hitta lösningar dit. Kram Diana från Anette C

 31. Hej!

  HELT underbar kakburk och vispskål, som jag båda saknar 🙁 i mitt hem men som jag skulle bli superduperglad om jag vann 🙂
  Så jag vill självklart vara med i tävligen, där jag gillat MASSOR på FB & delat tävlingsinlägget vidare offentligt!

  Du har en Jättefin, inspirerande blogg och om jag får ”sakna” nåt så är det gooda, lätta recept på både mat och bakning!

  Håller mina tummar hårt och hoppas på tur!

  Kram

  Måddan

 32. Jag är med!! 🙂
  Tycker karburkarna är jätte fina!
  Själv är jag bara 14 år än men min kusin har precis flyttat hemifrån och det skulle man kunna ge som en inflyttningspresent om jag vann! Eller varför inte spara den till sig själv eller ge den till sin mamma?
  Jag har iallafall delat på min blogg som jag skrev i fliken ”webbadress” o gillat på Facebook.
  Jag vet inte vad som skulle kunna läggas till i din blogg för den är jätte fin och det finns mycket att läsa om!
  Ha det bra.

 33. Gillar den lite gamla stilen på bröd- och kakburkarna. Helt rätt hemma hos mig, förutom att jag gillar ljusa pastellfärger och vitt.
  Kanske kan du ge lite roliga förslag inför våren och sommaren,
  vad man kan hitta på för skoj med sina barn.
  Förslag på vad man gör på ett sommarbarnkalas och kul recept för barn.

  Lycka till!
  Mia

 34. Gillar och delar tävlingen vidare på min facebooksida (Jessica Hellström)

  Älskar blandningen på din blogg – det jag skulle vilja se mer av är snabba och goda recept både lunch/middag/efterrätter, gärna recensioner på en läst bok eller nyligen sedd film och mer inredningsinspiration!!

 35. Hejsan

  Har gillat dig på facebook nu och även delat detta inlägg där.

  Det jag skulle vilja läsa mera om är dina tankar om saker och ting, lite mera djup i inläggen och inte ”bara” att nu har jag varit på party där de gjorde ditt och datt.. lite mera åsikter kanske om hur eventen var eller andra saker som händer. =)

 36. jag vill se mer av ditt kök! är lite köksnörd och bara älskar kök och se alla smarta förvaringssätt folk har kommit på. man får alltid idéer hur man kan göra om sitt eget kök! =)

  dessutom hade jag gärna sett lite kategorier. jag vill kunna läsa lite mer om vissa saker och inte bara bläddra bland inläggen! =)

  gillar redan på fb – lisette bäcksro
  delar här för extra chans: http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/04/284-diana-koksset.html

  vi ska flytta till nytt hus och jag blev lite kär i den där färgen! håller tummarna för vinst, hade passat mig perfekt! =)

 37. Vilken underbar tävling!
  Jag är gärna med.

  Så fina och så läcker färg, de hade passat perfekt i mitt kök
  då jag älskar att baka. Fina inredningsdetaljer gör hemmet
  mycket roligare. 🙂 Hoppas på tur. 🙂

  Gillar din blogg redan som den är, men man kan aldrig
  få för mycket utav inredning,mode, recept och vardagsbilder.
  Filmtips och musiktips är också kul att läsa om.

  Gillar på Facebook. – Malin Gustafsson

  Har tipsat här:http://frozenvanilla.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-brodburk-kakburk-och-vispskal.html#post-comments

 38. Åh har länge tänkt att jag vill ha en ny brödburk och den här färgen passar perfekt in i vårt kök som går i den här pastellfärgen blandat med rosa och vitt, så fint tillsammans =)

  Har delat på Facebook. Jag tycker det är kul med dina recept men även inrendningsinlägg gillar jag.

 39. Hej,
  jag är gärna med i utlottningen 🙂
  ♥ Gillar sedan tidigare på fb (Pernilla Wamsjö)
  ♥ Tipsar / Länkar här: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/4938263890348
  ♥ Tycker om bloggen som den är ♥ Den inspirerar 🙂 Jag tycker om när du lägger in bilder när du bakat och lagat mat med dina barn. Det får du gärna lägga in bilder på oftare 😉

 40. Åh jag vill gärna vinna! Vad fina köksprylar med mycket fint färg. Ska snart flytta hemifrån och det hjälper till ekonomisk med köksprylarna till lägenheten. Jag har gillat dig på FB sen tidigare och även delat med tävlingen där. Mitt namn är Alex Regina på facebook.

  Jag skulle vilja läsa mer av ditt hem här på bloggen. Även skulle jag vilja lära känna dig mer genom saker som du gillar, dvs. som t.ex kanske du är en pysslingsmänniska som gillar att pyssla, i så fall pyssla med vad? Eller också kanske du gillar att baka och göra god mat? Kanske du har vissa intressen som du aldrig tidigare har lagt märke till som kanske du skulle vilja utveckla och skriva om i bloggen? Ja, du förstår vad jag menar?
  Annars tycker jag att du är en duktig bloggare. Jag vet inte om det beror på att jag inte själv har barn och familj, men jag är mer intresserad av läsa om inredningen, outfits och olika mysiga små fina butiker som du besöker i denna blogg. Men det är lite läxa för mig inför framtiden att läsa om ditt liv som en mamma 🙂
  Kram, ha det nu så jättebra!
  //Alex

 41. Jag är med, men har ju inte Facebook. Så jag lämnar en motivering till varför just jag ska vinna.

  Och jag borde vinna då jag har haft det väldigt tufft den senaste tiden, utan pengar och med tragiska händelser omkring mig. Men nu fortsätter jag att kämpa mig till en bra framtid. Och om jag kan det, så kan ni andra det också. Tro på er själv! 🙂

  Och det jag vill se mer av eller läsa mer av är kanske lite mer av något du själv tycker är väldigt intressant eller något intresse du har.

 42. Gillat och delat – emma widman.

  Gillar din blogg som den är. Är roligt med inredning och kul med inspiration då man ibland kört lite fast själv :-). Sen är det så klart kul med tävlingar också.

  emma.widman@hotmail.com

 43. Hej!
  Precis som alla andra gillar jag din blogg!
  Jag tycker det är en bra mix av det som jag
  tycker är intressant! Är dock väldigt ”insnöad”
  på återvinning/återbruk, hur man med loppis
  fynd kan få det riktigt mysigt hemma, och
  kanske recept på en ”återvinningsmiddag”
  alltså rester (haha)… Så återvinning i alla
  dess former läser jag gärna mer om.

  Gillat och delat på fb (Marie L-m)
  Ha det så fint

 44. Gillar och delar på FB, är ny gillare så vet inte ännu vad jag vill se mer av.

  Gillar i alla fall det jag sett nu.

 45. Hej Du Fina!

  Jag har Gillat o Delat på fb.
  Christina Malmgren

  Underbara Köksprylar, ÄLSKAR dem!!!<3
  Jag blir Glad och Lycklig Bara av att TITTA på dem. 🙂

  De Skulle Pigga Upp Mig, Mitt Kök och Min Vardag Enormt!

  Fin Smak, Du har. Jag Gillar det mesta som Du skriver om på Din Blogg, sååå Jag Vill Ha Mer Av ALLT!;-)
  Vackra Bilder, Färg o Form, God o Nyttig Mat, Tips! Shopping.
  Styling, Inredningstips – Gärna Återbruk och "Make Over" .Trädgård,

  Tycker Dina Bilder i Headlinern Är Jätte Fina. 🙂

  Lite "bättre kvalitet" på en del av de andra bilderna, kanske…!?;-) Tekniskt.

  PS! Hade Problem När Jag Skulle Posta Min Kommentar, Min Dator Som Strular!(: DS! Kramiz från Skåne

 46. Vilka fina, passar perfekt nu när våren är här, härliga vårfärger!
  Jag gillar dig på fb och tipsar med länk på min blogg (komer upp efter lunch).
  Det jag vill se mer av i din blogg är inredning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *