Snart bär det av

Vaknar upp till en klarblå himmel och sol, så idag kommer jag att tillbringa dagen med trädgårdsfix och packning för på tisdag bär det av till Mallorca med Livsstilsresan.

Mycket träningskläder blir det förstås i packningen , solcremer och bikini.

Och det bästa av allt om ni hänger med nästa vecka ja då kan ni vinna sport top från Pierre Robert, solcremer från Vichy och min absoluta favoritögon solcreme och rouge från Militus Medical, ni hänger väl med?

Det blir både tränings och kosttips.

Nu börjar vi dagen med en powerwalk.

Vad ska ni hitta på idag?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

20 Comments

 1. Här har vi bakat en silvia kaka och tänkte åka ut till mina föräldrar och spendera dagen i deras trädgård ! Tanken är att jag ska hinna springa oxå medan dom passar vildingen – Vi får väl se hur det blir med det 🙂
  KRAM

 2. Åhh det där lät jättekul D 🙂 ha det såå kuuul o hoppas solen skiner massor !!
  Du vet Du hur jag får Din blogg med att komma med i Min lista för bloggar jag följer..???
  Är urdålig på det här med tekniken..
  Många lördagskramar till Dig ifr Mig, Idag får jag shoppingsällskap av Min Kära syster och barnen såå myyysigt !!

 3. Låter som det kommer bli jättekul, hoppas vädret är med er! såg att matplatsen och 56kilo är där nu på ngt liknande och de har inte haft bästa vädret!
  kul tävlingar. Igår fick O hem sin bikini efter vinsten jag vann hos dig och NS
  Kram Helena

 4. Åh en sådan resa vill jag göra någongång, gud va kul!!
  Det ser ut som ett paradis på bilden 🙂

  Kram

 5. Hoppas du får en underbar resa, men bli inte förvånad om det är sommar här hemma då du kommer hem. Idag finns det bara en sak att göra… gå ut och titta på Magnolian som blommar och allt annat vackert som naturen bjuder på här i Lund.

 6. Självklart hänger jag med, tyvärr inte live;-) Ha det nu så underbart i solen ser fram emot att se vad ni hittar på. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *