Hackman Hardface Noh

När man har barn som gillar att hålla till i köket…då är man lite orolig ibland.

Framför allt när sonens sug efter amerikanska pannkakor sätter in…

(och med tanke på att mamman i hushållet har lyckats glömma en stekpanna på spisen så den började brinna…ja då vill man helst inte släppa lös kidsen, det kan ju vara ärftligt det där med att glömma stekpannor på spisen..)

Läste om Hackmann´s nya stekpanna för induktionshällar som inte kan bli överhettad och var förstås tvungen att testa,vi behövde ju liksom ändå en ny stekpanna.

Sonen konstaterade glatt att det inte gick att bränna pannkakorna, här hemma slåss dom annars att få dom första ljusa pannkakorna….men nu blev alla ljusa och fina.

Nya Hard Face där man använder sig av den innovativa NOH-tekniken hettas inte upp till mer än 230 grader. Därför skadas beläggningen i pannan inte av överhettning, och oljor och fetter kan inte börja brinna.

Att den sen är väldigt lätt är ett extra plus då sonen eller för all del mamman kan få för sig att kasta upp pannkakorna i taket och då är det ju liksom lite lättare att fånga dom.

Får högsta betyg av både mig och sonen, nu ska jag bara övertyga mannen om att vi behöver byta ut resten av stekpannorna….

Ca pris 800:-.

Har ni testat Hackmann´s stekpannor?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

  1. Det har jag inte men denna låter väldigt bra tycker jag. Vi har testat olika märken men stekpannor slits fort trots korrekt redskap…

    Kram

  2. Bra tips för oss som skall ha lite nya köksredskap! Ska bli kul att ses snart igen. Kramar Nilla

  3. Hej,

    Här kör jag enkom bara med Hackman både med stekpanna och kastruller.
    Bästa som finns!
    Kram,
    mirka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *