Nytt från Klippan

Känns som jag har massor av energi just nu och är i pysseltagen både ute och inne.

Soffan har fått lite nya kuddar och en ny filt från Klippan.

Varm och gosig i merinoull och lammull får nog även följa med ut kalla sommarkvällar.

Nya lampor i fönstren.

Och favoritdoften på bordet från Ombonat/Yankee Candle.

Är ni också i pysslartagen?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

15 Comments

  1. Japp det är jag! I pysslartagen alltså, också ute och inne! Det där är min favoritdoft med, tack för tipset den är svår att hitta sista tiden tycker jag. Har haft en helt underbar textilspray i den serien!Filten ser mysig ut.

    Kram Jenny

  2. Så fint du fixar och donar . Så stilrena detaljer. Snygg filt.
    Försöker rensa ut hemma och få lite luftigare inomhus och snart skall jag börja med att fixa balkongerna. Det har ju blåst så fruktansvärt hittills så inget stannar kvar !
    Ha en skön torsdag. Kram

  3. Så fint du har det. Jag vill göra så mycket både inne och ute men jag vet inte jag har ingen energi…..jag måste hitta den…..snarast! Du kan kanske dela med dig 😉 kram Anette

  4. Inte ett dugg just nu! Har en lägerskola att förbereda och en middag på söndag så tid för pyssel fins inte just nu. Men lite blommor på terrassen måste jag få till!

    Kram

  5. Mysigt D:-)
    Ska nog köpa Nya sköna stolar till Lilla Balkongen o Ny matta att sätta fötterna på. Ha en skön torsdag…jag är ledig:-))
    Kram Mia

  6. alltid men mest shoppingtagen just nu 🙂 önskar dig en fin dag kram super fina saker 🙂

  7. fiint! Clean cotton är väl allas favorit? 🙂 här säljer den slut redan innan den kommer ut till försäljning för att personalen köper upp dom haha.
    kram kram

  8. Hej! Mycket olika pyssel hemma men märker att det är lugnt men byggandet just nu, små pyssel och tar hand om blommorna osv.
    Gillar din båt vid fönstret!
    Önskar dig en trevlig torsdag!
    Kram Sirpa♥

  9. Mycket fint du shoppat. Just nu vill jag pyssla mer ute än inne, så jag hoppas på strålande väder till helgen. Kramisar Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *