För 10 år sedan

För 10 år sedan vaknade jag tidigt som vanligt, reste mig upp ur sängen och så blev det plaskvått på hela sovrumsgolvet…

Det var visst en liten kille som ville ut en vecka för tidigt (det var nog enda gången han var för tidig…för det där med hålla tider är han inte så värst bra på, han har alldeles för kul för att kunna hålla reda på tiden..)

Ut kom en mycket bestämd  aktiv liten kille med ett hjärta av guld, älskar djur, åka cross och gillar när det händer saker.

Världens finaste lilla kille ska vi fira hela dagen lång, han har önskat sig kladdkaka och smoothie till frukost så lika bra att börja baka..

Grattis till världens finaste lilla E, älskar dig.

Ha en härlig söndag!

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Du skulle ha en kategori som heter tävlingar – vinnare eller liknande då det är svårt att se om man vunnit i exempelvis den blå kakburken som du tävlade ut som avslutades 28/5 + tunikan från chill norway:)

  2. Ha en mysig födelsedag med Er finaste härligaste 10 åring.
    Min mobil har kraschar därför ingen blogg o bilder, 🙁
    Önskar Er en kul födelsedag i allfall !!
    Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *