Tävlingsdags

Dags för en liten tävling igen…

Denna gång kan ni vinna 3 av mina favoritprodukter från  Proffessional.Sebastian.

Och jag har hela 3 favoritkit att lotta ut.

Sebastian har även en popup butik på Kocksgatan 18 denna veckan där man kan kan få bli stylad i håret och massa annat kul, hela programmet kan du se här

Vi ska göra ett besök där och resultatet kommer ni få se i slutet på veckan…

Superviktigt att skydda håret i solen och dessa produkter använder jag som även reparerar också.

För att kunna vinna dessa 3 favoriter ska ni:

1,Berätta om ditt roligaste hårminne med en hår accessoar

2, Gilla Dianasdrömmar på facebook och det gör du här och dela även tävlingen på fb elleri din blogg.

Tävlingen håller på tom söndag

kram Diana

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

 1. Mitt roligaste (NOT) hårminne är när jag var liten och skulle krusa håret med dåtidens variant av plattång men med krusfunktion. Brände upp stora delar av håret i min strävan efter krus. Blev inte särskilt snyggt 🙂

  Gillar och Delar som jessica sundberg

 2. mitt hårminne (inte så roligt) när någon… skulle göra hempermanent på mig,spolarna satt fast i håret, var som tuggummi, vi fick klippa bort dem. kommer du ihåg Diana……..
  Det fick bli ett besök hos frissan istället. Men jag älskar dig ändå;);) puss puss

 3. Oj det var svårt att komma på men det var nog när jag och min kompis konfirmerade oss och vi står brevid varann i varsin stor rosett i håret jag i blått och hon i gult. ser väldigt roligt ut. Gillar gör jag redan Kram

 4. Hårminne… Herregud! Tänk när jag provade en sån där hår-munk (doughnut) i håret första gången. Det stack ut hår överallt och den där hängde på trekvart! ”Ja, men det ska ju vara lite sådär slarvigt rufsigt nu för tiden” tänkte jag och gick omkring med det där en hel dag! Var nog många som fick sig ett gott skratt den dagen! Men det bjur jag på! hihi… Nej, det där med att fixa med håret är inte min starka sida, men jag vill gärna lära mig mer!

  Delat tävlingen offentligt på Facebook: https://www.facebook.com/heidi.larsson.16
  Följer dig redan där och på Bloglovin’!
  Kram på dig!

 5. Jag hade vernissage på min allra första konstutställning och dagen till ära hade jag smyckat mitt hår med en lång hästsvans av löshår, väl fastsatt tyckte jag. En av besökarna tyckte att mitt hår var fint och tog ett något för bestämt tag i svansen och vips hade hon den i sin hand! Det blev många skratt och den föreställningen bjöd jag gärna på, för vad gör man inte för sin publik så säg?

  Ps. Gillar Dianasdrömmar på facebook sedan tidigare och har även delat tävlingen på min facebooksida. Ds.

 6. Ja, du.. jag skulle slinga mitt långa hår och blev rekommenderad att använda hetta, men det är något jag aldrig mer gör om. Att få igenom mitt långa i hår genom alla dessa pyttesmå hål är inte en lek, det blir bara tovor och inte alls ett snyggt resultat, det slutade med en stor blond fläck på sidan av huvudet och enbart topparna färgade, så det vara bara att inta frisörstolen och fixa det. En dyr historia!

  Gillar din sida på fb redan *ler*
  Delar tävlingen på fb /Angelica Broman

  Håller tummarna stenhårt nu.

  Kram sötis!

 7. 1. Da vi hadde kjøpt oss Barbie hårpynt og dro på disco for noen år siden! Vi så ikke ut….
  2. Liker deg (Hilde Moholt) og har delt på facebook!
  Krysser fingrene!

  Klem fra Hilde

  PS: Bli gjerne med i mine giveaways også om du har lyst

 8. När jag på 80 talet alltid hade stor lugg, tonvis med spray eller sockervatten och chiffonscarf med stor rosett i håret! 😀
  Till det storskjorta med bälte på höften 😉
  SÅ fin man var 😀 😀

 9. Mitt roligaste hår minne med hår accessoar var när jag flättade hella mitt hår och satt fast massor med hårspännen i håret och min pappa kallade mig djungel tjejen 😀

 10. Mitt roligaste hår minne är när jag skulle på disco i tonåren. Jag hade satt upp mitt blöta hår i en tofs och flätat den. I min enfald att det skulle bli snyggt lockigt när jag sedan släppte ut det. Knappast det såg mer ut som ett stort ruffs. Så ett diadem och ett stort burr fick det bli. 😀

  Gillar din FB-sida sen tidigare: Frida Bergner
  Delar tävlingen på min FB-sida: Frida Bergner, https://www.facebook.com/frida.bergner.6/posts/10151694305474767

 11. Delat här på FB:
  http://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/312013538932733

  Ge en 5-årig dotter en kam, frisyrgelé och en spännande låda med hårspännen och hår- och gummisnoddar. Det var vad jag gjorde för ganska många år sedan nu. Och ja, hon hade i alla fall kul. Jag stannade hemma från jobbet dagen efter och ringde syrran och bad om hjälp. Det är sådant som händer när man kombinerar en 5-årings skaparlust med frisyrgelé och gummisnoddar (och en instucken kam som fick lirkas ut med milt våld).

 12. Vilken kul tävling!

  Mitt roligaste minne är när jag färgade håret chockrosa till en skolavslutning,
  det verkligen lyste om det! Någon skojade om att jag ramlat i en färgburk.
  För att piffa till det lite extra fäste jag en blomma i håret med en hårnål, fint och somrigt! 🙂

  Gillar din sida på FB redan: Malin Gustafsson
  Delar tävlingen på FB: Malin Gustafsson

  Hoppas på tur. 🙂

 13. 1.
  När jag var yngre provade jag diadem
  men stötte dessvärre bara på problem.
  Såg alldeles, alldeles för präktig ut
  tog loss det och sparkade bakut!!

  2. Gillar och delar på Facebook.

 14. När jag var liten flätade mamma mängder av flätor i mitt nytvättade hår och sedan sov jag med dem över natten och på morgonen när håret var torrt och vi löste upp flätorna hade jag ett småkrusigt hårsvall. Att använda vanliga hårsnoddar till flätorna gick inte, då de var för stora. Istället använde vi de små gummibanden, som min kompis fått till sin tandställning. Undrar om barn fortfarande har sk räls som tandställning, med gummiband?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *