Hotel du Nord var en supermysig restaurang i Paris med bra läge vid kanalen.
Jag och min kollega från Tyskland passade på att fota för fullt, ja så mycket att vi missade att det var broöppning på g…..och vi fick hoppa av bron när sista bommen fälldes ner..
Åt sparris till förrätt , filet mignon till varmrätt och chokladfondant till efterrätt och förstås en strawberry margerita till fördrink.
Bra priser på maten också så den restaurangen kan jag absolut rekommendera.
Gillar ni att gå all in och äta trerätters när ni äter ute?
kram Diana
Härligt !
jag orka sällan 3 rätters så jag brukar ta varmrätt och dessert.
C däremot löper oftast ”hela linan ut” 🙂
Kram
Älskar att äta ute, men sällan tre rätter.. Blir alldeles för apmätt då, två är lite bättre. Ibland för- och ibland efterrätt, men oftast bara huvudrätten.
Kram
Jag gillar att gå all in! Ska jag välja bort nåt så blir det desserten för jag älskar förrätter!
Kram Jenny
Verkar farligt med bron, tur ni hann av:) två rätter är optimalt tycker jag. Ha en fantastisk semester nu vännen. Kram Nilla
Orkar mest bara varmrätten 🙂 härliga bilder & önskar dig en fin dag kram
Jag tror aldrig att jag har orkat äta trerätters 😉 Kram.
Antecknar dina restaurangtips! Tyvärr har jag bara dålig erfarenhet av maten i Paris!!
Kram Anna
Det är ju gott men jag brukar nog välja antingen förrätt eller dessert, inte båda. Men visst sitter man tillräckligt länge så orkas det nog tre rätter. Kram Anette
Jag satsar oftast på varmrätt och dessert annars blir jag mätt av förrätten och jag har inte tålamod att äta sådär långsamt som jag borde… Väljer oftast fiskrätter eftersom jag är lite för dålig på att laga fisk hemma. 🙂 Alltid bra med ny inspiration.
Kram
För mig blir det oftast varmrätt och dessert. Kram
Huvudrätt och dessert brukar det bli, orkar nästan aldrig att äta 3 rätter, man vill ju spara sig till desserten:)
Har faktiskt aldrig varit i Paris! Synd och skam:-) Ser härligt och gott ut!
Kram Cecce