Melonsallad med fetaost

Igår var det dags för årets första kräftor , så gott skulle jag kunna äta varje dag.

Såklart snaps och snapsvisor som sig bör och spontanbesök från grannar så det blev en riktigt trevlig kväll.

Till kräftorna hade vi en fräsch melon och fetaostsallad.

MELONSALLAD MED FETAOST

  • 200 g svarta eller gröna oliver
  • 2 msk olivolja
  • 600 g vattenmelon, i bitar
  • 200 g fetaost, i bitar
  • 120 g tunt strimlad röd lök
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 dl basilika
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar

Lägg oliverna i oljan. Blanda melon, fetaost och lök Tillsätt oliverna och ringla över resten av oljan och vinägern, samt strö över basilikan. Salta och peppra.

Och vi hade förstås en västerbottenpaj till också.

Har ni ätit kräftor ännu?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Kan hända att jag hoppar över kräftorna i år… men käkar desto mer räkor som jag tycker är godare! Salladen låter god, melon o feta är ju en god kombo.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *