Att avslöja lite mer

Dags att avslöja lite mer om höstens lyxigaste bloggevent….

Ni är ju så nyfikna!

Inbetalningsmail kommer att skickas ut nästa vecka och ni har tom 28/8 på er att betala.

Vi håller till på Sparadiset på Söder och kommer att ha 4 timmars lyx mellan kl 17-21.

Har ni inte anmält er finns det ca 5 platser kvar så skynda er att anmäl er till dianasdrommar@spray.se.

Det kommer att bli ett vinstregn som heter duga….vad sägs om vinster från Beach House, Daisy,Egofin och mycket mer, men jag kan ju inte avslöja allt på en gång…..

Och en goodiebag som redan nu överstiger entrebiljetten….

Men nu börjar vi med en liten tävling för er som ska gå:

Jag har 3 ansiktsbehandlingar med pensling från MD Formulations så 3 av kommer att gå från Sparadiset som små nyponrosor, fräscha och rosiga och redo för reste av kvällen….

För att ha chansen att vinna en av dessa ska ni bara slänga in en kommentar med vad ni ser mest framemot på kvällen….det kan ju vara att få hänga med mig och Lina, egentid…osv

längtar tills vi ses.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

25 Comments

  1. Jag ser mest fram emot att
    ”Ladda mamma-batterierna med härlig lyx”
    En liten semestertripp, njuta av lyxigt spa och få träffa ER och alla härliga tjejer.
    Jag längtar massor!

  2. Åååå, jag längtar!!!
    Jag vill gärna vinna en ansiktsbehandling. Kanske främst för att jag aldrig gjort någon… men också för att känna mej fin och sen kanske så där lagom avslappnad efter kvällen flirta till det lite med mannen och snygg som man är få något extra… :-p

  3. Det jag ser fram emot allra mest är att få komma i väg och få lite egen tid för mig själv, samtidigt som jag får chansen att träffa nytt folk och förhoppningsvis skapa lite nya vänner.

    Kram Sanna

  4. Hela alltet! Från att just se fram emot det, till att skämmas bort utan barn och träffa en massa härliga tjejer ser jag fram emot. En oas i den annars rätt stressade hösten!

  5. Men åh vad kul!! Jag skulle gärna vilja vinna en ansiktsbehandling! Jag ser fram emot att få njuta av lyxig spa. Men kanske mest att bara få hänga i en bubbelpool och njuta av att vara barnfri och umgås med ett härligt gäng tjejer!

  6. Oj, vilken grej, att få skämma bort sig själv på! Det hör inte till vanligheterna och ser otroligt fram emot det 😀 Tänk man kanske kommer hem o gubben tror han fått lammkött 😉

  7. Jag tycker att det ska bli jätteskoj med denna tjejkväll! Jag ser fram emot helhetskonceptet, dvs. det mysiga temat på eventet, enbart tjejer, justea spa-lokaler, goodiebags och det bästa av allt blir att få tillbringa kvällen med några av mina bästa vänner där några dessutom reser till Stockholm för att delta på detta event!

  8. Synd att jag bor så långt ifrån;(…………………..men jag får kanske se bilder från blogg eventet så småningom ;)))……………..
    Ha det gott!
    Kram bia

  9. Det är så mycket jag ser fram emot, själva stället verkar helt fantastiskt, mysigt! Sen att träffa er igen och bara va en kväll!

  10. Hej!
    Jag skulle så gärna vilja komma men tyvärr är det omöjligt då jag inte haft någon som helst inkomst i sommar och jag vet inte hur hösten ser ut 🙁

    Men hoppas ni får en underbar kväll!!!

    Kramar Annelie

  11. Jag ser verkligen fram emot allt 🙂 Besöka Sparadiset, träffa dig o Lina såklart och alla andra bloggare… och att bara få vara och njuta : ))
    Kraaaaaaaam

  12. Ser fram emot att få hänga med massa härliga tjejer på den plats som närmast kan beskriva paradiset.
    Få njuta av en helkväll som förhoppningsvis kommer innehålla en ansiktsbehandling från MD Formulations då min hy i ansiktet lever sitt egna liv just nu med små knottror som kommer och går.
    Vågar jag ens erkänna att jag aldrig gjort en ansiktsbehandling innan?!

  13. En varm pool, tjejesnack och lite lyxigt slappt,
    kan ju inte vänta knappt.
    Att få en kväll ledigt från måsten,
    kommer som ett paket med posten.
    Lycklig jag som med er får mysa,
    innan man tillbaka till verkligen får pysa.
    Vad jag mest av allt fram emot ser?
    är såklart att bara njuta av lugnet med er 😉
    Kram från Anneli

  14. Jag ser fram emot en härlig kväll utan hetsig matlagning, flygande tallrikar, gallskrikande trotsiga barn som ska nattas i över en timme och istället med mycket lugn, mammalyx och trevliga människor!

  15. Gud så härligt det vore! Det jag ser fram emot mest är att få lite ”egen” tid och kunna läggalite energi på mig själv.

    Kram

  16. Jag ser mest fram emot att få lite egentid, bara det är ju lyx i sig men sen att få spendera den tiden på sparadiset i goda vänners sällskap är ju extra lyxigt 🙂

  17. Jag ser mest fram emot en lyxig spakväll, det är inte varje dag man unnar sig det som småbarnsförälder. Dessutom är det alltid lika trevligt och härligt att umgås med fantastiska bloggmorsor! 🙂

  18. Jag ser mest fram emot en skön avkopplande ansiktsbehandling eller en massage vore inte heller så dumt men självklart att bara umgås och mysa med ett gäng glada tjejer! Kramkram Nilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *