John Masters Organics för sommartrötta hår

När sommaren börjar närma sig sitt slut brukar jag byta schampoo och balsam eftersom håret utsätts för mycket sol och salta bad på sommaren.

Jag gillar verkligen miljötänket där fler och fler satsar på ekologiska hårvårdsprodukter.

Jag har testat John Masters Organics och gillar produkterna väldigt mycket, så mycket så dom blir nog långvariga i mitt badrumsskåp.

Gillar både doft och att känslan av nytvättat hår håller i sig i flera dagar.

Håret brukar bli plattare med ekologiska produkter men inte med dessa.

Sen är dom väldigt dryga och räcker länge.

Använder ni ekologiska hårvårdsprodukter?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

  1. Jag har aldrig provat ekologiskt…….men det låter väldigt lockande. var köper du dessa produkter? Ha en fin dag. Kram Anette

  2. Jag vet inte om Moroccanoil är det. Men det jag vet är att ha använt deras produkter hela sommaren, schampo, balsam o glansspray m solskydd ser mitt hår exakt lika dant ut som när det var nyslingat innan sommaren. Fast jag har solbadat i Medelhavet o massor här hemma! Även min frissa blev imponerad! Hon vet att mitt hår brukar vara som bomull o solblekt efter semestern! Snacka om bra produkter för håret!

    Gomorronkram!! Anna

  3. Nej, det gör jag inte! Fick en sort i julklapp av sonen och håret blev just platt och hängde så jag avstod. Men det finns så klart många alternativ…

    Kram

  4. Skulle jag nog behöva…..Kan inte förstå varför jag inte bor närmare dig. Du kunde varit min personal shopper och inspiratör. Gjorde dock en inpackning i Florida och kanske var det chocken för mitt hår – men den funkade väldigt bra. Ha en fin helg
    Kram Mia

  5. Ja jag kör nu på Macadaimia oil produkterna, men har tidigare kört med John Masters och älskar doften på det schampo därifrån jag hade – luktade kola, mums.
    Kram Jannike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *