Hokus Pokus Alfons Åberg

Söndagen bjöd på halvdant väder så vilken tur att vi hade fått en inbjudan till Alfons Åberg. Hokus Pokus på Rigoletto.

Lilla O och jag bänkade oss redo med festisar och andra godsaker som det bjöds på.

Och trevligt sällskap hade vi förstås…

Lina och hennes lilla O.

Filmen var otroligt mysig, den handlade om: 7-åriga Alfons Åberg  som drömmer om en egen hund. En lekfull terrier – precis en sådan som den gamla trollkarlen har. Med hjälp av magi är han övertygad om att hans dröm kommer att uppfyllas. Men det är inte så lätt som han tror – även om – det på ett märkligt sätt blir som magi i alla fall…..

Lilla O älskade filmen och vill gå och se den igen.

En perfekt film för åldrarna 3-7 år.

Har ni sett nån mysig film på bio?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Så roligt med bio! Och att den bra bra! Mysigt. Det var länge sen jag var på bio…. :/ Men när höstmörkret kommer kanske blir det bio då…

  2. Viggo och C var på en förhandsvisning av den i lördags och Viggo tyckte oxå den var toppen !! 🙂 Men vi gillar att gå på bio alla tre så det blir nog både smurfarna och flygplan framöver !
    Ha en toppen dag 🙂
    KRAM

  3. Barnen såg Dumma mej 2 senast men den var väl inte direkt mysig, snarare rolig. 🙂 Annars blir det sällan bio för oss men desto mer filmer hemma.

    Alfons är en favorit men jag är lite rädd för det nya, nya röster och så. Björn Gustafsson ÄR ju Alfons för mig men jag får släppa taget och gå vidare… 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *