Tävling vinn ett Lundby dockskåp och tillbehör

Här kommer en riktigt fin tävling i samarbete med Lundby  och Micki Leksaker. Som en av Mickis bloggkompisar så har jag fått äran att tävla ut ett Lundby Småland dockskåp och flera tillbehör till er. Tre stycken lyckliga vinnare blir det.

Förstapris: 1 Lundby Småland + 2 av årets nya tillbehörsset

Andrapris: 2 av årets nya tillbehörsset

Tredjepris: 1 av årets nya tillbehörsset

För att vara med och tävla om dessa fina priser så behöver ni bara svara på tre frågor (som finns här nedanför) , godkänner kommentarerna efter tävlingens slut.

1.   Vad heter Lundby´s  två dockskåpsmodeller?

2.   Vilken uteleksak använder pojken när han leker i trädgården i den här filmen (klicka på länken)

3, Varför ska just du vinna, motivera.

4,Gilla dianasdrömmar på facebook här och dela tävlingen på facebook

Tävlingen håller på tom 29/9.

Lycka till!

kram Diana

 

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

69 Comments

 1. 1. Småland & Stockholm.
  2. En trampbil/bil
  3. Skulle älska att barnen får ett underbart dockhus att pyssla, inreda och bara ha skoj i. Att vara barn. Jag hade ett som liten men det var vattenskadat i källaren för några år sedan, så sorgligt.

 2. Småland och Stockholm

  En röd trampbil/lådbil!

  Jag älskade att leka med mitt dockskåp när jag var liten. Gjorde dessutom egna möbler och dockor och byggde upp en liten värld kring skåpet. Tyvärr har jag inte dockskåpet kvar idag (försvann i någon flytt) men jag skulle vilja ge mina barn ett dockskåp så de också kan få ta del av denna underbara fantasivärld som ett dockskåp ger möjlighet till. Min dotter har i brist på dockskåp inrett en skokartong med olika möbler, inredningar och små dockor/djur. Man tager vad man haver så att säga. Vore underbart om hon fick ett riktigt skåp att leka med. Sonen kan dessutom också leka med skåpet och fixa nån fin fotbollsplan eller pingisrum eller nåt!!!

 3. svar: pojken leker med en bil, han åker runt i bilen.
  husen heter Stockholm resp Småland
  jag vill vinna då sonen lekt sönder dotterns dockskåp… så självklar ska dottern få det om vi vinner och sonen får ärva hennes gamla som han lekt sönder =)

 4. 1. Småland och Stockholm
  2. Han använder en bil när han är ute och leker.

  3. När jag fyllde 5 år fick jag mitt alldeles eget Lundby dockskåp. Jag lekte med den dygnets alla vakna timmar, och den står mig fortfarande otroligt varmt om hjärtat. Jag möblerade, lekte och t om skrubbade golvet med tandborste (när jag lekte att mina små dockor skulle städa). Dockskåpet finns kvar om dock i väldigt slitet skick, och utan el och lampor men min dotter som nu är 5 år leker med den, precis som mig varje dag! Känns helt fantastiskt! Jag tävlar nu därför för min dotters skull, med förhoppning om att få ge henne en likadan upplevelse – ett helt eget Lundby dockskåp som sedan kan gå vidare till hennes barn i nästa generation. Det är något magiskt med dockskåpen från Lundby.

  4. Jag har gillat på facebook, både på min privata inlogg och på fb sidan jennyn.se ( http://www.facebook.com/pages/jennynse/151908398168685?fref=ts ) där jag även självklart har delat tävlingen för att nå flest antal personer med tävlingen.

  Vi håller tummarna extremt hårt!
  Många kramar, Jenny

 5. Svar på vad modellerna heter: Småland & Stockholm 🙂
  Svar på vad pojken leker med: Han kör en röd bil i trädgården.

  Min goa lilla 5 åring vill så gärna ha ett eget dockskåp där hon kan sitta och pyssla för sig själv. Något som är hennes och inte ärvt av storesyster.
  När vi var på en större leksaksaffär så stannade Alice upp vid ett Lundby Dockskåp och tittade så länge på det <3 Hennes ögon lyste och jag såg på henne att hon önskade sig ett sånt riktigt mycket.

  Kram

 6. SVAR 1: Småland och Stockholm
  SVAR 2: En trampbil
  SVAR 3: Jag vill vinna det till lilla Matias och Elliot så de får uppleva den glädje det ger att möblera om och leka familjen som bor i huset om och om igen , det skapar så mycket fantasi och glädje, och dessutom kan man köpa till en liten sak i taget till dockskåpet det blir liksom aldrig riktigt färdigt precis som med våra riktiga hus, det finns alltid saker att förändra, och lägga till, det är en leksak som håller år ut och år in, man tröttnar aldrig. (jag hade ett själv tillsammans med min syster, som vi lekte med massor)
  Jag har gillat din fb sida sedan länge tillbaka.
  jag delar tävlingen vidare offentligt på fb.
  Hoppas på en himlans tur!!
  KRAMELIKRAMEN!! <3

 7. 1. Lundby´s två dockskåpsmodeller heter:
  Småland och Stockholm

  2. Pojken leker med en röd trampbil

  3,
  Den minsta springer fram till Docksåpet på storebrödernas förskola och vill leka. Jag tog till och med de två äldsta sönerna till min mamma och pappas källare för att de skulle få mitt gamla docksåp. Jag hade ju tyvärr glömt att det brann upp när ett hus brann upp när jag var liten. Barnen blev ledsna, det kändes inget vidare att ha ”lurat” dem.
  Jag vet att alla tre barnen skulle älska ett dockskåp och att de skulle leka med det jättemycket.

  4,Gillar dianasdrömmar på facebook och delar tävlingen på facebook
  https://www.facebook.com/elisabethoberg/posts/10151712029312753

 8. Svar: Småland och Stockholm, pojken åker i en bil.och varför ska jag vinna jo därför att det skulle bli en fin leksak för mina barnbarn att ha hos mig att leka med när dem kommer och hälsar på hoppas på tur.

 9. 1. Småland och Stockholm
  2. En bil
  3. Min son på 3 år skulle verkligen älska ett dockskåp. Han älskar att pilla med små figurer, fixa, flytta om möbler samtidigt som jag tror det är jättebra för finmotoriken med dockskåp!

 10. 1. Småland & Stockholm
  2. En bil
  3. Som mamma till en tjej vill vi gärna ha detta fina hus – vilken grej!
  Att få se henne i rollen som familj växa in – bo i huset, inreda det som sin – det vore riktigt häftigt för mig, och jag kan lova – jag skulle ha världens lyckligaste lilla tjej! <3

  Hoppas på tur!
  Kram Carolina

 11. Diana om du bara visste hur gärna jag vill vinna detta!!
  ÄLSKAR dockskåp men fick aldrig något som liten ;( buhu
  Önskar såå att få ge ett till mina barn, storebror kan hjälpa lillasyster och väcka stor leklust tillsammans trot ålderskillnad. Det ger familjen chans att leka tillsammans och ha ett projekt då pappa i familjen hade ett som liten och älskade det satte in massa el och gjorde fint! Dessutom kan ju kommande småsyskon ärva det sen. Jag tycker Lundbys dockskåp är helt genus och främjar pyssel planering och lek och fantasi. Superleksak!

  Modellerna heter STOCKHOLM och SMÅLAND
  och pojken kör en lådbil 🙂

  SJälvklart gillar jag redan din sida på FB och har delat tävlingen i mitt namn Jennie Pihl.

  Håller tummar och tår!

  Stor kram!

 12. Vi sålde iväg minstingens ”moderna” variant av Lundby dockskåp för några år sedan, och barnen är för gamla, så inget deltagande från min sida 😉 🙂 Men jag delar tävlingen på Fb ändå 🙂
  Kram/Maria

 13. Vi hade ett gammalt Lundbys dockskåp (från 50-talet) till ungarna när de var i den åldern att de tyckte det var kul. Men det är undanplockat för flera år sedan, så jag avstår att tävla! Önskar alla andra lycka till!

 14. 1. Stockholm och småland
  2. Han använder en röd trampbil
  3. Båda tjejerna är i åldern då jag tror att de fullkomligt skulle älska ett dockskåp, minns själv hur jag satt och pyssla hur länge som helst som barn. Helt fantastiskt och dessutom ger den här typen av lek tillfällen till samtal mellan barn och vuxen i leken vilket är något jag värdesätter tillsammans när vi leker.
  (Gillar på fb och har delat)

 15. De heter Stockholm och Småland, och pojken kör en trampbil utanför huset i slutet (möjligen att den är elektrisk; svårt att se 😉 ).

  Jag skulle vilja vinna då jag själv aldrig hade något dockhus hemma och verkligen vill ge barnen chansen att uppleva denna utvecklande, stimulerande och fantasieggande lekform.

  Gillar och delar förstås på FB också. Håller tummarna!

 16. Hej!
  Tack för en fin blogg!
  Vilken underbar tävling, klart att man måste vara med!
  Svaren på frågorna:
  1) Dockhusen heter Småland och Stockholm
  2) Den lille pojken kör en röd bil/lådbil/trampbil med en 1:a på
  3) Motivering:
  Lundbys dockskåp skulle flickorna älska att ha,
  det är helt fantastiskt hur detaljrikedomen kan bli så bra,
  & leken skulle även väcka liv i mamma,
  som en gång i tiden hade detsamma,
  så nu hoppas vi med full energi,
  att vinnarna av Småland blir vi!

  Jag gillar din sida och delar tävlingen på FB alias Petra Christensen:
  https://www.facebook.com/#!/petra.christensen.9

  Hälsningar
  Petra Christensen
  gnuttisen@hotmail.com

 17. Jag är GÄRNA med och tävlar. 🙂

  Svar:

  1. Småland och Stockholm.

  2. Lådbil/Trampbil/Racerbil. Svårt att se exakt vilket det är!

  3. Jag har alltid velat ha ett dockhus, det var de enda dockorna jag inte var rädd för, för att de är så små! 😉 Dock fick jag aldrig ett dockskåp och det hade varit så underbart att kunna ge min dotter ett – nu är hon bara 5 månader men jag vet att tillbehören är dyra så då har man god tid på sig att fylla på det tills hon blir gammal nog att få det i födelsedagspresent! Sen att vi bor i Småland gör ju att man vill vinna lite extra mycket, hur häftigt är det inte att ha ett dockskåp som är döpt efter landskapet man bor i? 🙂

  Hoppas, hoppas på tur!

  Gillar och delar på facebook med: Emely Tuväng Korabik

 18. 1. Småland & Stockholm
  2. Leksaksbilen
  3. Jag har alltid ÄLSKAT allt som är i miniatyr. Nu är jag tyvärr lite för gammal för att leka med dockskåp men mina två brorsdöttrar skulle bli överlyckliga över detta. Dessutom skulle jag ju kunna leka när jag är och hälsar på:) Mina brorsdöttrar är 3,5 & 2 år – givetvis världens finaste tjejer som jag älskar mest här på jorden!
  Jag har gillat & delat tävlingen på Facebook!

 19. 1. Dockskåpen heter: Småland och Stockholm.
  2. Pojken leker med en bil.
  3. Ett dockhus i present,
  skulle sitta fint till advent.
  Jag skulle slå in möbler och gubbar i 24 paket,
  min dotter skulle säkert öppna dem i hemlighet.
  För vem vill inte leka med ett dockhus med det samma?
  Varför låta det stå och damma?
  Nä jag ska säga som det är,
  jag vill vinna för jag blev helt kär.
  Jag skulle låsa in mig på ett rum,
  folk skulle tycka jag var helt dum.
  Jag skulle leka från morgon till kväll,
  dottern kan få vara med om hon är riktigt snäll!
  4. Har delat på facebook!

  MVH
  Johanna & Sigrid

 20. jag är med!

  rätt svar är:
  1.småland och stockholm.
  2. en trampbil

  älskade mitt dockskåp när jag var liten och lekte länge med det. nu har min väninnas dotter fått ett dockskåp (som hon köpt för egen sparade pengar och hon är bara fyra år!)
  jag är inte ute efter första priset utan andra eller tredje för jag hade så gärna velat skicka upp lite tillbehör till denna söta lilla flicka. de har det väldigt tajt med pengar pga hennes man får betala häpnadsväckande 8-9000 NOK/månad i underhåll för sina barn (de bor i Norge och NAV har andra regler än vad FK har)! tösen hade blivit så glad och mamman, hon hade blivit helt överlycklig om det dykt upp ett paket i brevlådan till hennes dotter. min vän och hennes dotter är värt allt gott i hela världen så jag håller alla tummar för en liten andra eller tredje placering. =)

 21. Hej!
  Jag är med och tävlar om dockskåpet från Micki. Här kommer mina svar::

  1: Stockholm och Småland
  2: Pojken leker med en röd lådbil.
  3: Motivering: Denna vinst skulle bli en julklapp till dottern Lykka. Hon är en mycket energisk och glad 4-årig tjej som har extremt mycket energi. Hon studsar runt här hemma som en galning vilket vi behöver göra nånting åt. Vi har nu projekt ”hitta lugnet i Lykka” så vi försöker med filmer, surfplatta, pyssel och annat för att aktivera henne och få henne lugn. Hon gillar sedan tidigare dockor så jag tror ett dockhus skulle hon tycka om. Jag hade dockskåp som barn så jag vill föra vidare detta till henne i hopp om att hon ska kunna sitta med detta i sitt rum på kvällen efter förskolan.

  Tack för mig!

  4: Gillar och delar.

 22. 1. Lundby och Stockholm
  2. En röd lådbil/trampbil.

  Motivation: Två tjejer som bara älskar dockskåp, men bara ett dockskåp kan bli problematiskt ibland. Svårt att dela när man är lite äldre. Speciellt nu när lillebror också vill vara med.

  Delar på fb å.

 23. Hej.

  Har delat på facebook i namnet Linnéa Möller och följer dig i samma namn.
  Namnet är Stockholm och Småland.
  Pojken kör omkring i en röd bil.

  Skulle vilja vinna detta till min dotter. För att tillsammans med henne kunna leka så att hon kan visa känslor genom lek.

  Mvh jessamy_@hotmail.com

 24. Fråga1: Lundby Stockholm och Lundby Småland
  Fråga 2: Racerbil
  Motivering: Då våra fyra barn inte får leka med sin pappas gamla dockhusmöbler från Lundby (de härliga designklassikerna ”Ägget” och ”Svanen”) eftersom han har de som prydnad, så vore det roligt för dem om de fick vinna sina egna. Vår äldsta dotter fyller dessutom 6 år i november och skulle jubla över en sådan fin present!

 25. Hej!
  Jag är mer än gärna med och tävlar 🙂

  1) Småland och Stockholm är svaret.
  2) Vilken är pojken? Är det hen som kör bilen(trampbil?) eller är de hen som leker i sandlådan med sandleksakerna? För att vara på den säkra sidan svarar jag både sandleksaker och trampbil 😉
  3) Jag blev helt lyrisk när jag läste att du skulle ha en tävling om ett dockskåp, jag lekte massor med dockskåp när jag var liten. Kommer fortfarande ihåg leken faktiskt!
  Oj så jag vill att Jennifer ska ha roliga minnen med sitt dockskåp som även hennes ev barn kommer kunna leka med i framtiden.
  Nu är iofs Jennifer alldeles för liten för att kunna leka med det, men Robin (och JAG!) skulle nog tycka att det är lika roligt han! Om jag vinner kommer dockskåpet alltså bli väldigt välanvänt och väl omhändertaget hemma hos oss. Perfekt också att kunna önska dockskåps grejer till barnen vid jul och födelsedagar.

  Gillar redan på Facebook i namn Beatrice Åhnström
  Åhh, nu håller jag tummarna så hårt jag någonsin kan! Hoppas hoppas hoppas!!!

  KRAM

 26. Hej! Tävlar gärna 🙂

  Svar:

  1. Småland och Stockholm

  2. En bil (som han sitter och kör runt i)

  3. Vill vinna till min son som jag tror skulle älska att leka med ett dockskåp! Dock är inte alla i familjen/släkten så positivt inställda till såna här slags leksaker (de tycker att sånt är bara för flickor) så det skulle vara bra att ”skylla på” att jag har vunnit det till honom 😉

  Gillar din sida och delar på fb (Matilda Pettersson: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Kram Matilda Pettersson

 27. hej hej

  jag är med och tävlar om ett dockskåp till charlie!

  1.småland och stockholm
  2. en röd lådbil!

  3. ett dockskåp drömmer alla om och jag hade inget när jag var liten, jag byggde hus av tändstickor och gamla glasspinnar istället.. men så vill jag inte att charlie ska behöva göra! ett fint dockskåp från lundby önskar vi oss, det är verkligen den perfekta presenten till henne. jag kommer nog bli helt salig och inte låta bli att pilla och möblera i det dockhuset tills hon blir tillräckligt stor :)).

  4. gillat och delat på fb, nathalié teodorson

  håller tummarna!

  mvh nathalié teodorson

 28. 1. Småland, Stockholm
  2. Lådbil
  3. Familjens lillasyster har mest ärvda leksaker från storebror. Hon skulle bli överlycklig om hon fick något alldeles eget. Och hennes mamma skulle älska att det blir just hennes landskap, Småland, som hon fick leka med!
  Delar på Fb: Lotta Olaisen

 29. 1. Småland och Stockholm
  2. Trampbil
  3. När jag var liten vet jag att jag önskade mig ett dockskåp till någon födelsedag. Tyvärr tyckte mina föräldrar att det var alldeles för löjligt för en kille att ha ett dockskåp.
  Med åren har dockskåpsdrömmen fallit i glömska.
  Nu är jag själv pappa och vill givetvis inte vara lika fördomsfull som mina föräldrar var.
  Därför håller jag tummar och tår och hoppas på att vinna ett till min son.

  MVH

  Roger Nilsson

 30. Hejsan.
  SVAR: Småland och Stockholm, en leksaksbil att åka i. Skulle vara härligt att vinna detta fina dockskåp, då vi på bara några år fått 5 härliga barnbarn !! Detta skåp skulle vara såååå kul för dem att plocka med, när de kommer till oss.

 31. 1. Svar:
  Stockholm
  Småland

  2. Svar:
  Småland lådbil

  Motivering till vinst:
  Vi är precis inflyttade i radhus med våra två barn. Faktiskt granne där jag är uppväxt! När jag var liten hade jag ett dockskåp från Lundby. Dock försvann det någon gång efter att mamma flyttade från huset för 10 år sedan…. Nu vill jag självklart att mina barn ska få ha ett dockskåp – för mig är det en given leksak i varje barns rum! Vi kommer i sådana fall ställa det i storebrors rum. Lillasyster får nog mer än gärna komma in å leka med det.

  Hälsningar,
  Fröken Lundin

  ps. gillar å delar på FB

 32. Hej! Jag är jättegärna med och tävlar då dottern Snart fyller år och hon har önskat sig ett dockhus.

  1. Småland & Stockholm
  2. Pojken använder en lådbil
  3. Jag vill vinna det här till min dotter Lovina som fyller 5 år. Hon älskar dockor av alla dess slag och allt får gärna vara så smått som möjligt. Hon behöver en ny säng men önskar sig Ett dockhus. Så hade vi vunnit detta så hade hon kunnat få både och. Det hade gjort henne överlycklig, och även mamma och pappa som kan lägga den lilla föräldrapenningen på den nödvändiga sängen

  Jag delar också på Facebook och gillar din sida. mvh linda

 33. Är gärna med och tävlar
  1. Modellerna är Småland och Stockholm
  2. Han kör en lådbil, trampbil
  3. Vill vinna för att kunna glädja mitt barnbarn Hugo med denna fina vinst. Hade själv ett dockskåp när jag var liten, som var en favorit leksak i många år. Vet att Hugo skulle uppskatta ett dockskåp mycket, springer direkt till dockskåpet som finns på biblioteket när vi kommer dit, så han skulle bli jätteglad över att få ett eget.
  4. Gillar på facebook, och har delat tävlingen, liselotte andersson

 34. 1. Småland och Stockholm
  2. trampbil
  3. jag skulle så gärna vilja vinna, så jag kan designa hela huset med egna möbler och ge till mina två älskade gudbarn. vilja gjort det i flera år, men har tyvärr aldrig haft råd med ett dockhus. så om jag vinner kanske min dröm kan uppfyllas ? 🙂
  4. delat och gillat på fb: Johanna Hellberg

 35. 1) Småland och Stockholm
  2) Trampbil
  3)
  Utan att bli för personlig, vill jag ändå beskriva glädjen det vore att få ge min 2,5:åring ett dockskåp. Jag tror nämligen att ett dockskåp är ett väldigt pedagogiskt viktigt lekredskap till att kunna bearbeta familjehändelser som påverkar en tvååring, mer än man kanske tror. Vi besöker ibland flickkusinerna som har dockskåp och min son fullkomligt älskar att leka med dockorna i det lilla miniatyrhuset.
  Jag har observerat hur mitt barn liksom tar verkliga händelser och gör dem till lek med dockorna, i hemmet.
  Snart är det jul – och det vore verkligen så otroligt glädjefyllt att få ge honom ett dockskåp. Dessutom ligger en liten lillasyster i mammas mage och växer – så när storebror har ”lekt färdigt” får det gå i arv. Lycka för ett hårt bultande föräldrahjärta.

  4) Kristina Karlsson Fd Magnusson gillar och delar 🙂

 36. 1. Vad heter Lundby´s två dockskåpsmodeller?
  Svar: Stockholm och Småland.

  2. Vilken uteleksak använder pojken när han leker i trädgården i den här filmen?
  Svar: En röd trampbil.

  3. Varför ska just du vinna? Motivera!
  Svar: Min dotter fyller 6 år den 19/10 och det vore underbart att överraska henne med detta fantastiska dockhus. Minns att jag själv som barn ofta drömde mig bort om att själv få äga ett, men jag fick nöja mig med att leka med det hos tandläkaren de få gånger vi var där. Skulle därför vara extra kul att ge min egna dotter detta vackra dockskåp och sedan låta de gå i arv till nästa barn.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och har även delat tävlingen där.

  Kram Sanna

 37. Småland och Stockholm

  En röd trampbil/lådbil!

  Jag älskade att leka med mitt dockskåp när jag var liten. Gjorde dessutom egna möbler och dockor och byggde upp en liten värld kring skåpet. Tyvärr har jag inte dockskåpet kvar idag (försvann i någon flytt) men jag skulle vilja ge mina barn ett dockskåp så de också kan få ta del av denna underbara fantasivärld som ett dockskåp ger möjlighet till. Min dotter har i brist på dockskåp inrett en skokartong med olika möbler, inredningar och små dockor/djur. Man tager vad man haver så att säga. Vore underbart om hon fick ett riktigt skåp att leka med. Sonen kan dessutom också leka med skåpet och fixa nån fin fotbollsplan eller pingisrum eller nåt!

 38. 1.Småland och Stockholm
  2. Han sitter i en bil/elbil
  3. Jag vill mer än gärna vinna detta skåp åt min guddotter, hon älskar dockskåp och dockor. Hon fyller år på självaste julafton så detta vore en perfekt julklapp från mig till henne <3
  4. Gillar redan din sida på facebook 😀
  Delar tävlingen på facebook /Angelica Broman

  Ha en supertrevlig söndag!

 39. Hej!

  1. Småland och Stockholm

  2. Trampbil

  3. Jag vill så gärna få uppleva min barndom på nytt när jag själv hade fått låna ett gammalt dockskåp av en släktning. Nu vill jag min dotter ska få ett alldeles eget som hon kan inreda och leka med så länge hon vill i livet!

  KRam Emma

 40. Vilken rolig tävling!

  De olika modellerna heter Stockholm och Småland

  Den lille killen åker runt i en leksaksbil

  Alexander fick syn på mammans gamla dockskåp under Morfar och Mormos flytt, dessvärre har hela 5syskon lekt med skåpet och det börjar ge vika till hans stora förtvivlan! Nu önskar han sig ett eget, dit han kan flytta några av mammans gamla möbler!

 41. Hej Diana!

  Vill gärna vara med och tävla!

  1. Modellerna heter Småland och Stockholm!
  2. Pojken sitter i en bil, typ trampbil, och åker runt!
  3. Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna ett sådant här fantastiskt dockskåp till Nova som fyller tre år i oktober! Hon intresserar sig mer och mer för rollekar och det hade varit underbart att få uppmuntra henne till det ännu mer! Dessutom är hon ganska trotsig just nu, och med hjälp av detta fantastiska dockskåp, kunde man visa med dockorna hur ”ledsna” resten av familjen blir när ”den minsta” är trotsig och bråkig!
  4. Har delat tävlingen på FB – Sandra Skoog och gillar nu ”dianasdrömmar”

  Tack för en jättefin tävling!

  Med vänlig hälsning
  Sandra Skoog
  sandra77skoog@gmail.com

 42. Hello!

  Nu hittade jag äntligen din tävling :). jag gillar på FB och har även delat. Svaren du behöver är: Killen leker med en bil och de två olika modellerna av dockskåpen heter Småland och Stockholm.

  Motivering: Jag kommer i håg hur jag själv lekte med mitt dockskåp när jag var lite och nu är det dags att ge samma tillbaka till mina barn. Att de ska få skapa sig fina minnen av ett dockskåp som funnits med ett bra tag. Tycker det är så mycket modernheter som finns nu och med det tycker jag det är bra att stanna upp och kunna leka med dom gamla hederliga leksakerna som finns omkring oss. Så jag hoppas att jag vinner Lundbys dockskåp så jag kan skapa roliga minnen tillsammans med mina barn, till en början med William.

  Kram

 43. 1. Stockholm & Lundby
  2. Han kör runt i en liten röd bil
  3. mina två grabbar ÖNSKAR sig verkligen ett dockskåp. Edvin 6 år har önskat sig ett i många år nu, men jag har som aldrig kommit till skott och köpt ett. Nu börjar Tore 3 år också tjata efter ett. Och nu mitt i renoveringskaos skulle det vara så kul att få överraska dom med ett dockskåp! (sen att mamman garanterat är där och stökar och möblerar, det är en annan sak ;))
  4. Har gillat och delat på fb (Elin Tegström)

 44. 1. Vad heter Lundby´s två dockskåpsmodeller? Dom heter Småland och Stockholm.

  2. Vilken uteleksak använder pojken när han leker i trädgården i den här filmen? En lådbil

  3. Vår äldsta son föddes med ett syndrom som bl a innebär att han hade en missbildning på matstrupen. Detta opererades när han var nyfödd men läkarna råkade då komma åt nerver som går tillstämbanden och han fick istället en stämbandsförlamning. Han har därför ännu inget tal och svårt med kommunikation. I just dockskåp har han funnit ett sätt att leka tillsammans med andra barn. Kunna visa vad han vill. Det vore en dröm att kunna ge honom detta när han fyller 6 år den 22 december.

  4. Jag gillar och delar – Amanda Ydnäs

 45. 1. Stockholm & Småland

  2. En lådbil

  3. En passion vi delar min dotter och jag, det är inredningsgalningarnas lag 😉
  Vi älskar att pynta och pyssla med det mesta, så detta hus skulle älskas av dom flesta.
  Att mina barn få ge detta i Jul, det vore underbart kul.
  Fast mamman skulle förstås lite nu och då kika in, så nu hoppas jag denna vinsten blir min!!! 🙂

  4. Gillat o delat på facebook – Margona Maggi Strömberg

 46. 1. Småland och Stockholm

  2. Lådbil

  3. Åh jag skulle vilja vinna det eftersom här i augusti skulle jag ta fram mitt gamla dockskåp som lagrats hemma hos mamma och pappa. Tyvärr var det helt förstört av fukt och möss det gick inte att rädda så jag hoppas på tur att vinna ett så att det ändå blir ett dockskåp i julklappen. Skulle rädda några av tårarna jag fällde när jag såg mitt gamla Småland försvinna i soporna.

  Har även gillat och delat som Jessica Olofsson

 47. Mysigt 🙂

  Dockskåpsmodellerna heter: Småland & Stockholm.
  Barnet i trädgården leker med en trampbil

  Tävlar gör jag för mina två barnbarn Lukas och Leiahs skull 🙂 Deras mamma och pappa har just köpt hus och jag som mormor (fattar inte än att jag är det) tänkte att det vore skoj för de två små sötnosarna att ha sitt eget hus att fixa och leka i 🙂 Vore underbart att få ge dem detta 🙂

  Kram

 48. Vilken härlig tävling! Klart jag vill vara med!

  1) Småland och Stockholm
  2) Röd trampbil
  3) Barndomen ska vara full av lekens magi,
  därför vill jag hos barnen så frön av fantasi.
  Tänk om de fick en helt egen värld i miniatyr
  med plats för vardagens alla små bestyr
  Det skulle för våra döttrar bli ett härligt äventyr!
  Där kan verkligheten få gå i repris
  men på deras alldeles eget vis!
  Tänk vad skönt för dem att själva få bestämma –
  utan att reglerna sätts av deras mamma Emma!

  4) Gillar som Emma Emser Eriksson och delar: https://www.facebook.com/emma.e.eriksson

  Mvh Emma

 49. 1. Småland och Stockholm
  2. Lådbil
  3. Jag vill vinna för att jag gillar Lundby och deras sätt att bidra till en lek som verkligen fångar barnen och tar tillvara den rollspelslust som verkar vara extremt stor i nån som snart är fyra. De verklighetstrogna och genuint fina detaljerna är det som gör hela skillnaden tycker jag, det är nog det som lockar så mycket till leken, igenkänningsgraden är hög!

 50. Hej Diana!

  Vilken fin tävling och vilket fantastiskt pris!!

  1. Lundbys två dockskåpsmodeller heter Småland och Stockholm.
  2. Pojken leker med en röd fin barnbil i trädgården.
  3. Jag och min fina M väntar liten i januari och detta underbara dockskåp
  hade ju varit helt fantastiskt att ha i skruttens hörne – så mycket underbart
  att titta på tills liten blivit större och kan leka med det!
  4. Jag har gillat Dianas drömmar på fb (nr 356) och delat tävlingen (Jennie Bergius).

  Nu är det bara att hoppas på att turen är med oss 🙂

  <3 Jennie

 51. Hejsan!

  Jag är gärna med i din tävling 🙂

  1. Småland och Stockholm

  2. Pojken leker med en trampbil.

  3. Det här dockskåpet är verkligen en klassiker! Jag hoppas att våra barn kommer få växa upp med ett sånt i vårt hem och leka med precis som vi gjorde. Dessutom så är det inte bara en toppenfin leksak, det är dessutom en väldigt fin inredningsdetalj i sig i barnrummet!

  4. Gillar och delar! (Ingrid Polly)

  Kram, Ingrid

 52. Hej! Vilken rolig tävling! Jag gillar och har delat tävlingen på FB (i mitt namn). Här är svaren på frågorna och min motivering:

  1. Småland och Stockholm
  2. Han kör runt i en bil

  Inte bara tjejer önskar hus där dockor bor,
  utan vår grabb vill bli som Ernst när han blir stor,
  och ett Lundbyhus skulle därför mycket tilltala,
  får då kan han själv inreda i liten skala,
  och styra över sin egen fina modern villa,
  något han verkligen skulle uppskatta och gilla,
  och modernt familjetänk han dessutom på köpet får,
  med tanke på den plastpappa och -mamma som ingår,
  och alla andra stjärnfamiljer som där kan komma tänkas bo,
  varför vi hoppas mycket på denna vinst må ni tro!

 53. 1.Småland och Stockholm.
  2. Kanin och kör runt i en leksaksbil.
  3. Vilken lycka att vinna ett dockskåp har tre barnbarn flickor 8,6 och 2,5 år.
  Då skulle farmor bli sååå glad. Fast allra gladast skulle nog Alice, Edith o Thea bli.
  Tänk att ha ett dockskåp hos farmor o farfar att leka med! Det skulle vara lycka det!

 54. 1. Småland, Stockholm
  2. En röd bil/trampbil
  3. Motivering: Lycka att få fixa i ett eget litet hem, perfekt present till systerdottern som fyller fem. Flera rum att själv få bestämma över, det är precis vad en liten tjej tycker att hon behöver. Små ytor – stora möjligheter.

 55. 1) Småland och Stockholm
  2) trampbil
  3) När jag var liten hade jag och min syster ett exakt likadant dockskåp. Det finns säkert kvar någonstans hos mina föräldrar men för att vi ska slippa ”kriga” om vem som ska ha det, vi har varsin tjej i dockskåpsåldern, hoppas jag nu på en vinst här istället. Och kanske kan mamma leva ut sina inredningsdrömmar med detta skåp när liten har somnat så pappa får lite lugn och ro och slipper alla mammas projekt 🙂
  4) gillat och delat på fb – emma widman

 56. 1. Modellerna heter Småland och Stockholm.
  2. Han leker med en trampbil/lådbil.
  3. Min son älskar sin kusins dockskåp, han störtar direkt in till hennes rum för att leka med dockskåpet. Vi tänkte att han nu ska få ett eget dockskåp, det vore hans största dröm. Han pratar om dockskåp minst en gång i veckan. Klart man vill ge sitt barn sin drömleksak.
  Minns själv hur kul jag hade med mitt dockskåp när jag var liten.

  Gillar och delar på FB. Tina Carlström.
  Kram Tina Carlström

 57. Jag tävlar gärna 🙂

  1. Lundby Småland och Lundby Stockholm
  2. Pojken kör runt i en bil.
  3. Jag skulle gärna vinna ett fint dockskåp till mina fina killar. Jag tycker Lundby har så fina dockskåp och de är så bra till att stimulera leken och fantasin. hade själv ett Lundby dockskåp när jag var liten och jag har många fina minnen från lek med detta!
  4. Gillar dig redan på fb och delar tävlingen där också (maria mattson).

  Mvh Maria

 58. Hejsan, jag är gärna med och tävlar! 😀

  1. Vad heter Lundbys två dockskåpsmodeller?
  – Småland dockskåp och Stockholm dockskåp

  2. Vilken uteleksak använder pojken när han leker i trädgården i den här filmen?
  – En leksaksbil/trampbil

  3. Varför ska just du vinna, lämna en bra motivering?
  – För att jag så hemskt gärna skulle vilja ge dottern ett dockhus då jag vet att hon önskar sig ett eget. Vi ska till helgen flytta till vår hus som vi letat efter i 2,5 år och hon har fått vara med på många visningar innan vi hittade det där perfekta huset. Hon ska dessutom bli Storasyster om cirka tre veckor om nu bebisen väljer att vara punktligt. Många stora förändringar för dottern på en gång och jag har och känner stor ångest över att hon får vara med om så mycket nu på en gång. Att gå överraska henne med ett dockskåp skulle göra mig riktigt glad och sedan få se henne leka med dockorna och huset på sitt nya rum. Då tror jag hon kommer känna sig riktigt lycklig också!

  4. Gillar på Facebook och delat tävlinginlägget där (Sandra Li)

  Håller verkligen tummarna nu! 😀

 59. Jag är med och tävlar!
  1) Småland och Stockholm.
  2) En röd trampbil/ lådbil
  3) Tänk att en egen Lundby få ha,
  ett steg längre leken, fantasin, kreativiteten ta!
  Egna små kvadratmetrar att ta vårda,
  nu blir det på riktigt och inte längre en gammal, sliten låda!
  Gillar och delar på FB ( Kristiina Söderström).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *