10 vinnare och ny tävling inför fredagen

Hej ifrån högen med kartonger….här packas det goodiebags för glatta livet och idag ska hämtas ännu mera paket…..

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu….

Nu har jag 10 vinnare som ska få njuta av en härlig massagestund på fredag, lätt avis är jag, skulle verkligen behöva det efter allt tungt bärande och vinnarna är:

Froken M, Nilla, Jess C, Malin G, Jennie, Sarah, Therese W,Erika, Elisabeth Ö och Sarianne.

Men ni andra misströsta inte för nu har 3 av er chansen att vinna en underbar ansiktsbehandling från Voya . VOYA Organic Beauty mini facials

Och för att ha chansen till detta ska ni bara ge ert bästa skönhetstips.

Och missa inte att tävla om 1000 kr hos Timarco inne hos Lina

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

25 Comments

  1. Det blev ingen massage för mig, så kanske har jag turen i stället att få en skön ansiktsbehandling. Det vore guldvärt då det verkligen skulle kännas som extra lyx!

    Mitt bästa skönhetstips är då att låta huden andas, och att där med inte alltid sminka sig och ha en massa produkter i ansiktet. Ibland kan det bästa vara att låta huden få vara som den är för att få den att må bättre och hålla sig fin.

    Kram Sanna

  2. Mitt bästa skönhetstips handlar om att må bra på insidan. Mår du bra på insidan strålar du även på utsidan. Omge dig med folk du gillar, satsa på sånt du gillar och tycker om, ät och drick gott, ta dig egentid, sov ut och du blir snygg och fräsch!

  3. Mitt bästa slöhets tips är att man först och främst mår bra från insidan. Gör man inte det syns det ofta på utsidan. Utöver det ska man vara noga med rengöring från smink och en god natts sömn. Det gör susen. Sömnen ligger jag själv efter med så en skön ansiktsbehandlig hade varit toppen. Hoppas på turen

  4. Jag vill gärna vara med och tävla! Mitt bästa skönhetstios är att ta hand om din hud genom att använda rengöring varje dag samt dagkräm. Träning i olika former gör att huden mår bra och att man mår bra psykiskt. Att ägna sig åt sitt fritidsintresse. Viktigt är även att fylla på med ”må bra saker”, ägna sig åt aktiviteter man gillar tillsammans med fina vänner eller familj. Att ge och få kärlek.

  5. Grattis till er vinnare av massagen 😉
    Mitt bästa skönhetstips är riktigt god sömn och egentid i form av motion så du rensar hjärnan o mår bra inifrån o ut 🙂 Snart fredag, äntligen!

  6. Den ena fantastiska tävlingen efter den andra!!! 😀
    Mitt bästa skönhetstips är att försöka ta hand om sig själv inifrån, se till att man mår bra, är självsäker, får ordentligt med sömn och så träna ett par gånger i veckan.
    Är man lycklig, avslappnad och vågar bjuda på sig själv så blir man en vackrare person oavsett vad man t.ex. väger eller hur håret ser ut.
    Funkar inte det får man köpa en bra concealer och clear eyes 😉 Hehe…

  7. Mitt bästa tips måste vara att du skall ställa dig framför spegeln varje dag och bara berätta för mig själv att du är underbar.
    Att du är du och det är fantastiskt.

  8. Vilka fina priser!!

    Mitt bästa könhetstips är:

    1.skratta ofta
    2.sluta aldrig kyssas
    3.drick 1dl vatten i timmen
    4.skydda dig mot solen
    5.rökfri
    6.A o O är rengöringen
    7.skäm bort din hy med fukt
    6.älska dig själv! Ta egobilder o var glad att du är du!! Du ÄR underbar precis som du är!

    KRAMAR Anna

  9. Åhh… jag vann !!! :)))
    Iiiiiihhhh…. Måtte jag inte längta ihjäl mig innan fredag bara !!
    Höstens absoluta höjdpunkt – helt klart !
    Kram

  10. Sätt av egentid då du kan pyssla om dig själv. Tänd levande ljus, lägg en ansiktsmask, ta ett fotbad, gör inpackning av håret avsluta med en kroppspeeling och smörj in dig med någon härlig lotion. Orkar du så fixa naglarna och måla dem i en härlig höstfärg. Gör det inte för krångligt. Varför inte göra det med en kompis och turas om att ge varandra en lätt ansiktsmassage. Avsluta med en varm kopp te. Ha en härlig höstkväll tillsammans!

  11. Jag håller med alla ovanstående, ge din hud mycket fukt, drick mycket vatten, sov, skratta och var ute i friska luften. OCH kläm inte finnar/porer med skitiga fingrar för då blir det bara värre! Trust me, I know 😉
    Kram!

  12. Vad många bra skönhetstips redan 🙂

    Här kommer mina bästa tips:
    – EKLOLOGISK KOKOSOLJA till kroppen tycker jag är fantastiskt. Först torrborsta huden, låta en klick kokosolja smälta i handen och massera in. Det doftar SÅ GOTT!

    – Undvik STRESS och få ordentligt med sömn!

    – ”Om magen inte mår bra så mår inte huden bra” sa en hudterapeut till mig en gång. Och OM det stämmer. Att undvika socker och gluten gör underverk för både magen och hyn 🙂

    – Att innan man somnar varje natt tänka ut TRE saker man gjort riktigt bra under dagen, känna glädje över detta och somna med den känslan ❤

    NU tänkte jag börja leva som jag lär 😉 OCH hålla tummarna

  13. Oj vad jag vill vinna detta, mitt ansikte är så där hösttrött…
    Mitt skönhetstips är att peala ansiktet och sen köra en ansiktsmask en stund för att lugna huden och sen på med lite brun utan sol kräm. Sov sedan länge och vakna med ett nytt fräscht ansikte…

  14. Hej! Är jätte gärna med att tävlar man behöver lite egentid =)
    Ska bli super mysigt och trevligt på fredag !
    Mitt bästa skönhets tips är att färga frans och ögonbrynen så slipper man måla dem och man ser både piggare ut och man behöver inte sminka sig massor !
    Kramar Jessica

  15. Ojojoj har nog missat en hel del tävligar inför morgondagen…
    Men nu så!

    Mitt allra bästa och dessutom billigaste sköhetstips är att LE!

    Det kostar inget, skänker glädje, bra energier och ger ett trevligt utseende!

  16. Mitt bästa skönhetstips är att peela kropp och ansikte ofta (1gg/vecka) för att öka blodcirkulationen och få bort gammal hud. Det gör under för huden och är man har avslutat med insmörjning med fet kräm efterråt så känner man sig som en ny människa!

    Nu håller jag tummarna så att knogarna vitnar. Vill så gärna vinna detta!

  17. Åhhh…. Grattis till de lyckliga 🙂
    Ja… Skönhetstips….
    Att ta hand om sig… stanna upp, njut av livet… tänk på att vi bara lever en gång…
    En lycklig människa är en vacker människa…
    Så mitt tips är egentligen ta hand om dig själv… Skönheten finns där om man är lycklig 🙂

    Kram
    Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *