Tävlingsdags

Godmorgon måndag, börjar bli mörkt och lite ruggigt ute.

Då kickar vi igång veckan med en liten tävling.

Som ni vet så älskar jag ju att baka (och att provsmaka…) och allra roligast är det

att baka med barnen.

Nu har ni chansen att vinna dessa 2 ursöta bakförkläden, 2 bakhandukar och en söt kakburk.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Kika in hos Ica Hem och Fritid och berätta vilken som är din favorit kökspryl hos Ica.

2, Dela tävlingen på facebook.

Tävlingen håller på tom söndag.

Happy monday!

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

43 Comments

 1. Ja, att baka med barnen är det bästa! Min minsting, som inte är så liten längre, och jag bakade minimaränger och annat gott igår 🙂 Men de där förklädena är nog för små… Men burken vore nåt att fylla med småkakor 🙂
  Kram Malin

 2. EN favorit!?!
  HAHA Nu var du rolig!

  Det är typ omöjligt att välja! Flera grejjer som finns där, bla Circolo Dolce Gusto kan jag ju inte leva utan! Stavmixern, matberedare från OBH, den rosa söta popcakemaskinen åh så söt! Bunkar, slevar, söta textilier.. i oändlighet
  Men eftersom min brödrost expolderat nyligen så måste jag nog säga http://www.icamaxihemochfritid.se/brodrost-k-mix-ttm-028-gul-kenwood-p-20183-c-655.aspx?externalsearch=1denna snyggingen!
  För brödrost står på kommaihåg listan! 😉

  kramjan hela dan!

 3. WOOW!!! vilka fina vinster, jag som älskar att baka!!
  Den saken som jag föll för inne på ICA:s fina köksartiklar var Brödlådan Cook och eat för 249 kronor. den var väldigt annorlunda och både lite retro o superfrän.
  Jag delat vidare tävlingen offentligt på fb och håller både tummar och tår!!!
  KRAMEN!! <3

 4. Jag håller med, det är verkligen mysigt att baka med barnen. Och förkläde till dem vore ju perfekt, för det brukar bli raka vägen till tvättmaskinen som gäller annars 🙂

  Det som jag förmodligen allra minst behöver är också min favoritgrej helt klart… http://www.icamaxihemochfritid.se/chockkladsmaltare-c3-p-24054-c-655.aspx En chokladsmältare måste väl vara den bästa grejen att ha i sitt kök!!!

  Delar tävlingen på fb (maria mattson).

  Mvh Maria

 5. Jag gillar skarpt Kakburk 3 vån i 3 färger ICA Cook & Eat .Gillar och delar på facebook Hoppas på tur!

  MVH Jessica

 6. Jag älskar att baka, speciellt de dagar jag är ledig från jobbet och bara jag och sonen är hemma, då myser vi i köket och bakar något vi är sugna på, min favorit kökspryl hos Ica är Muffinsform 8-pack, de var så söta och det är ju underbart att få använda dem om och om igen – sen hittade jag något jag inte sett förrut som oxå blev en favorit och det var bak/kakkniven, den ska jag köpa nästa gång jag handlar, superpraktisk och välanvändbar, det blev visst två favoriter men det är ju så svårt att välja bara en sak 🙂

  Delar tävlingen vidare på min facebooksida: https://www.facebook.com/jessica.hellstrom.58

 7. Jag älskar ICA s matlådor Cook & Eat. Snygga färger och lagom stora. Annat än IKEAS det 🙂

  Håller alla tummar för tur

 8. Du har verkligen valt ut guldkornen som pris.
  Som kattälskare, så måste valet bli barnförklädet med katten på.
  Undrar om det passar mig, som mäter 152 cm.
  Kakburken i retrostil skulle passa i mitt kök, till alla kakor som jag gillar att baka,
  men främst för att jag älskar gammaldags prylar från köket.
  Baka baka liten kaka, hyst in i ugnen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *