Frukostens dag

Visste ni att det är frukostens dag idag?

McDonald’s som  har förbättrat  sitt frukostsortiment vill slå ett slag för och hylla frukosten genom att instifta Frukostens dag den 24e september. De serverar bland annat gröt, yoghurt, pannkakor, äggröra med bacon, frukostmackor med olika pålägg, toast, McMuffin med olika pålägg och croissanter.

McDonald’s serverar sin frukost mellan 6-10 på alla morgonöppna restauranger.

Jag tar med mig äldsta sonen på en mysig frukost, hans favorit är pannkakor och min är omeletten.

Frukost är mitt favoritmål på dagen.

Vem äter du helst frukost med?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Jag är ingen frukostmänniska men numera får jag i mig en tallrik gröt i alla fall. Känns som en ganska så bra början på dagen!

  Kram

 2. Långfrukost med familjen, gärna i Floridas värmande klimat. Vi sitter i lungen och käkar färsk frukt, färskpressad juice, bagels med creme cheese och lax. Mums! Ha en fin tisdag sötnos

 3. Helst med mannen 🙂 då det inte finns någon annan här hemma va härligt ni har det å ha en fin dag kram

 4. Älskar hotellfrukost men bäst är ju att vara ensam hemma en sommarmorgon och äta frukost på balkongen. Färska jordgubbar, latte, surdegsbröd och DN 🙂

 5. Jag äter helst frukost tillsammans med familjen och då på helgen då man har mer tid. Mysigt att sitta länge med mycket att välja på.

  Åh vad Lukas är fin, å sååå lik dig!!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *