Marc de champagne truffle ny smak från Häagen dasz

Jag är en riktig fan av Häagen- Dasz glass och har alltid en burk i frysen…man vet ju aldrig när glassuget kan sätta in…..

Dulche de leche och salted caramel är favoriterna  men nu har Häagen-dasz överträffat sig själva med en helt fantastisk smak, vad sägs om kombinationen krämig vaniljglass med virvlar av Marc de champagne och tryffel.

En perfekt vuxensmak som passar perfekt efter en lyxig middag.

Smaken är en limited edition och finns i begränsad upplaga i butik from oktober.

Glassen innehåller bara naturliga råvaror som grädde, äggula och socker, det gillas.

Killarna slängde sig över Salted Caramel som Lina hade tagit med till dom och jag fick ha min Champagne glass för mig själv….

Blev ni sugna på att testa denna smakkombo?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Haha min man håller på att bli knas p mitt tjatande om glas…jag ser reklamen på Häagen-Dazs hela tiden och har faktiskt aldrig smakat någon av deras smaker…..Jag vill smaka, den ser så god ut. Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *