Nytt från Kenneth Cole och Steve Madden

Höstgarderoben har fyllts på lite till…

Ni vet väl att handväskor och skor kan man aldrig få för många av….

Jag har länge letat efter en klassisk svart väska i passande storlek där ipaden får plats och nu har jag hittat den jag vill ha.

Perfekt storlek där det man behöver ryms i väskan.

Väska Kenneth Cole och skor Steve Madden.

Är ni också tokiga i handväskor och skor?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

  1. Men vilken snygg väska! Älskar väskor, men har svårare med skor, tycker det är fint på andra, men ser inte vad som är snyggt på mig själv.
    Ha en trevlig helg
    Kram Helena

  2. Supersnygg!!!! Passar dig! 😉

    Nej, jag är väl den enda tjej/kvinna som inte är sko-och väsktokig! Har aldrig varit det! Är mer för att sköna skor är ett måste för att fötterna ska må bra, och väskan är trevlig att ha måstesakerna i! 😉 Men visst, många snygga skor och väskor finns det, det kan jag hålla med om!

    Ha en fin fredag och helg nu vackra!

    Kram!

  3. Jaaaa, det är jag! 🙂

    Jagar just nu en väska som jag ska använda till jobbet. Inte som handväska, utan där jag kan ha dator och papper och sånt. Vill inte ha en ryggsäck, datorväska eller portfölj utan något annat.

    Det finns minst en väska för varje tillfälle och situation! 🙂

    Ha en skön helg,
    kram!

  4. Hihi….väskor o skor jaa du……det hör liksom ihop….och tokiga är vi förstås haha….och i den väskan ryms nog allt man behöver……snygg!
    Kram bia

  5. Väskan var jättesnygg. Min last är faktiskt designerväskor, älskar att gå och längta och spara till en riktigt snygg väska som sedan blir en vän genom hela livet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *