Rosa pinnstol

Det målades ju rosa förra veckan…

Och flera av gissade rätt….

Det blev en rosa pinnstol till min lilla jobb/blogghörna som jag håller på och fixar i ordning.

Stolen fyndades på blocket för 100:- och färg på Bauhaus för 200:-.

Blev mycket nöjd med resultatet , nu ska det bara piffas och fixas till.

Brukar ni blocket fynda?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Jag handlar massor på blocket. Tex två antika träsängar i prinsess och prinsstuk till barnens rum, inte billiga men blocket är perfekt när man letar efter antika produkter. Lite färg och slipning så är de som nya.

    Hoppas du har en trevlig helg

    Kram

  2. Läcker färg på stolen!!!…..i förra inlägget såg jag en bild på Lena och hennes lilla butik….det är väl hon som har bloggen Lifestile by Lena ?….i hennes blogg har jag tittat in flera ggr…men nu var det länge sen hon gjorde ett inlägg….förstår varför ;)))
    Kram bia

  3. För nästan 10 år sedan flyttade vi hela familjen till en helt annan ort för några år. Eftersom vi redan från början visste att det bara skulle vara tillfälligt hyrde vi ut vår lägenhet möblerad och hyrde en lägenhet på nya orten. Den möblerade vi i princip bara med blocket och loppisfynd. Ett fantastiskt sätt att shoppa på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *