Stenhjärtat

Det bästa med hösten är att tända massor med ljus och en brasa.

Slänga sig framför brasan och läsa en riktigt bra bok.

Det var precis vad jag gjorde igår, läste en otroligt gripande och spännande bok av Katarina Wennstam, Stenhjärtat

Stenhjärtat

Handling:

Mamman har sikte på disken där framme. Det är flera meter kvar men sköterskan i luckan har redan sett hennes panik, och ställer sig upp.
”Hjälp mig! Ni måste hjälpa mig. Hon andas inte. Hjälp henne!”
De kommer in till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm fredagen den 16 december, när resten av stadens barnfamiljer hänger sig åt adventsyra. Men det kommer inte att bli någon god jul för lilla Gloria hennes syskon, mamma Pernilla och pappa Andreas.
En olycka med ett spädbarn inblandat är illa nog. Men när misstanken om brott väcks kan ingen riktigt värja sig. Vem ger sig på en sex månader gammal baby? Det blir kriminalkommissarie Charlotta Lugns och målsägarbiträde Shirin Sundins sorgliga uppgift att ta reda på.

Otroligt sorglig, gripande och tyvärr händer detta alldeles för ofta…

Jag sträckläste den.

Har ni nåt bra boktips?

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Låter hemsk men ändå bra och jag älskar böcker som kan sträckläsas. Nu med en liten har jag inte riktigt den tiden att sträckläsa som förr, men hoppas det kommer tillbaka snart. I vårt nya hus ska jag iaf inreda en läshörna och köpa en mysig fåtölj som jag kan krypa upp i med en kopp kaffe en regnig söndagseftermiddag… 🙂

  2. Låter som en bok jag inte kommer kunna läsa. Kan knappt läsa artiklar på vk som handlar om barn som far illa..scrollar bara förbi dem, det skär i hjärtat på mig :/

  3. Vissa böcker sträckläser man vissa tar det månader innan man är klar med.
    Men jag gillar böcker som man inte kan sluta att läsa i.
    Kramar i massor finaste du och tack för tipset. / Jane

  4. Tack för tipset av boken. Alltid bra att få några tips om läslusten faller på 😉
    En vän till oss har skrivit en mycket bra bok som heter Grannflickan, av Ann Olerot, kan jag varmt rekommendera.
    Ha en bra dag.
    Kram Pia

  5. Hua, låter otäck…..vet inte om jag vågar ja. Just nu frossar jag bara i mat och desserttidningar och program. Helt fixerad då jag inte kan äta själv. Galet!
    Älskar för övrigt brasmys – mitt livselexir såhär års. Kram Mia

  6. just nu hoppa jag över skönlitteraturen har så mycket annat att läsa men absolut ljus och brasa….så härligt. Kram Anette

  7. Åhh, precis så skulle jag vilja ha min dag i morgon! Men jag måste få till läshörnan framför spisen först… Boken är på väg hem till mig just nu, så det kanske blir någon helg senare i år…

  8. Läser mest livsstilsböcker….och tidningar av alla de slag , haha…..men jag läste mycket romaner och deckare förr…..har massor av böcker som jag läst….skulle kanske ta och sälja dom ;))
    Kramis bia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *