Sista Chansen

Nu är det sista chansen att anmäla sig till vinterns lyxigaste bloggevent på Krusenbergs Herrgård, ni har väl anmält er?

Den 15-16/2 tillbringar vi ett härligt dygn på Krusenbergs Herrgård med yogapass, bastu, 3 rätters middag med närproducerad mat, intressanta föreläsningar med Catarina Hurtig och Lotta med bloggen 4 årstider, modevisning, en tung goodiebag utlovas och ett vinstregn som får en att tro att det är julafton….

I vinstregnet finns 3 nattlinnen från Beach House Company, Spakit från Klockaregården, En härlig spa behandling, Ögonfransförlängning, presentkort hos Timarco,något fint från Agnes Amelia och även från Vista Mia, Gravity pot från Eva Solo och mycket mer…fylls på hela tiden.

Vem vill inte ha en Gravitypot från Eva Solo?

Övernattning inkl frukost och 3 rättersmiddag och herrgårdsfrukost 1695:-, men då får du också lyxig goodiebag och förhoppningsvis en och annan vinst med dig hem och då har den härliga helgen inte kostat någonting, det är det som kallas tjejmatte…

Dagbiljett :595:- fika, goodiebag och yogapass och förstås föreläsningar och modevisning.

Dagbiljett plus middagspaket :950:- allt ovan inkl 3 rätters middag.

Sista dagen att anmäla sig är på fredag, vill du med maila dianasdrommar@spray.se…

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Hej!
    Tack för din kommentar 🙂 Ja visst är dom fina tröjorna. Älskar dom =)

    Ha en fortsatt fin dag.
    kram Maria

  2. Är anmälan bindande och när är sista betalningsdag? Riktigt sugen men vet inte alls vad som sker så långt fram varken ekonomiskt eller på annat vis.

    Kram Sanna

    • Hej Sanna, anmälan är bindande då vi måste förboka rummen, sista bet dag är den 30/11 kram Diana

  3. Nej vad kul! Synd att jag har lite svårt att planera så långt fram just nu med en liten.. men förstår att ni måste veta och att allt ska förbokas och betalas. Du får anordna flera events framöver så ska jag försöka ta mig till Sverige på en 🙂 Låter ju helt underbart iallafall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *