Yasuragi – Inre ro och Harmoni

Nu väntar årets mysigaste månad men också kanske mest hektiska….

Det ska bakas, handlas, lagas mat, luciatåg ska hinnas med och julavslutningar på skola och alla aktiviteter och säkert också massor att avsluta på jobbet.

Hur får man då ut det bästa av denna egentligen underbara december månad, hur får man harmoni och hinner stanna upp och njuta av allt underbart?

Genom planering skulle jag säga och strunta i alla måsten, sätt dig ner och gör en lista på allt som ska göras, börja med att ringa in det du verkligen vill göra, sätt en tvåa på det som bör göras, resten kan du strunta i :).

Sätt dig med almanackan, ha som mål att göra max en sak varje dag då kommer du att kunna njuta till max av december månad.

Jag brukar boka in mig på en dag på spa en dag i december, gärna Yasuragi Hasseludden som är ett fantastiskt rogivande ställe, som verkligen får en att slappna av och bara vara.

En god natts sömn, bad i varma källor, en avslappnande massage så är man redo för det sista av decembers att göra…

Vilket är ert bästa tips för att finna ro och harmoni under december?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Jag gör det jag vill och hinner. Jag brukar få panik inför första advent, men då brukar min man sätta stopp och påminna mig om att det är bara i min hjärna alla krav finns 🙂
    Kram och lycka till med lugnet

  2. December är en härlig månad men det gäller, som du skriver, att planera in och kanske inte ställa för höga krav på sig själv med vad som ska hinnas med. Allt behöver inte vara perfekt.
    Att åka på spa och njuta låter som en väldigt bra grej att göra, om man får tiden för det.
    kram

  3. Gillar också Yasuragi 🙂

    Precis varje år, i december och i maj – galet mycket. . .
    jag släpper allt vad julstress heter.

    Kram N

  4. Ja mycket är det hela okt nov och dec men nu i dec kommer det lugna sig lite på jobbfronten men det blir desto mer privat. Mysigt ni ser ut att ha det. Kram Nilla

  5. Usch! Jag skall försöka att följa dina råd. Det är alltid samma stress i December.
    Kramar i massor finaste du / Jane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *