Pepparkaksbiscotti

Är du sugen på något litet gott till kaffet då är en pepparkaksbiscotti perfekt.

Kakburk Ica Hemma 

PEPPARKAKSBISCOTTI

ca 40 skorpor
100 gr rumsvarmt smör
2 dl strösocker
3 ägg
7-8 dl vetemjöl
4-5 tsk pepparkakskrydda
3 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt
Sätt ugnen på 175°C. Rör socker och smör poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda de torra ingredienserna, tillsätt dem och rör smeten slät. Rulla degen till 3 längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda längderna i ca 15 mnuter. Ta ut plåten och stäng av värmen. Skär längderna i ca 2 cm tjocka bitar. Ställ tillbaka plåten i ugnen och låt bitarna stå i eftervärme tills de är genomtorra och knapriga.
Vilken är era favoritskorpor?
Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

24 Comments

  1. Pepparkakskrydda är en favorit som jag använder varje dag i min frukostomelett. Biscotti är mums det också. Kramisar Tina

  2. Det är så himla gott 🙂
    Jag har en burk här som jag tror jag ska ta med till jobbet i morgon och bjuda kollegorna på !!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *