Tomten i farten igen tävlingsdags vinn en personlig almanacka

Man kan nästan tro att det är julafton varje dag här inne eller hur?

Nu ska ni få chansen att hålla reda på allt som händer nästa år, skriva in alla roligheter i en alldeles egen designad personlig almanacka.

Man kan bestämma helt själv hur almanackan ska se ut, det finns många olika storlekar, färger, typsnitt och allt annat så att almanackan ska bli så personlig som möjligt

Såhär såg min ut förra året och jag har fått så mycket beröm för den, en ny är beställd så ni ska få se den så fort den kommer.

För att ha chansen att vinna denna ska ni:

1, Följa @personligalmanacka  och @dianasdrommar på instagram

2, Motivera varför ni ska vinna denna fina almanacka glöm inte skriva en kommentar att ni är med, tävlingen håller på tom nästa fredag

Lycka till!

Kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

31 Comments

  1. Oj vad många fina tävlingar du har! Får läsa igenom ordentligt ikväll när mer tid finnes.
    Ha en fin luciadag, kram Suss

  2. Följer båda på instagram redan.

    Som du redan vet har jag 6 barn och det är stört omöjligt att komma ihåg allt som ska kommas ihåg, en bra almanacka behövs och så är det extra roligt att den är personlig också 🙂

  3. Följer båda på instagram!

    En sådan här kalender skulle passa min förvirrade amningshjärna perfekt. Det är alltid en hel drös med saker som ska kommas ihåg 🙂

  4. 1. Jag följer er båda redan på Instagram (@Carolina1979)
    2. Jag jobbar skift, maken jobbar dag – jag sliter för fullt för att ha koll på vårt bohag. Men denna snygga grej, kan jag bli en mycket tryggare tjej – det är lättare att planera med stil och så, då jag äntligen koll på hela familjen få! <3

  5. Åh jag älskar detta koncept, är inne på mitt 4:e år med en sån här almanacka och jag har precis beställt en ny, attans! 🙂
    Men den som vinner kommer bli så nöjd tror jag.

    Kram Jess

  6. jag är med o har följt på insta (tjockisbullen)!
    jag hoppas på vinst då det e mkt man ska minnas som 3barnsmamma o som inte får plats i huvudet, iaf inte i mitt, jag är mer glömsk än ngnsin!

  7. Följer nu båda på instagram!!

    Jesus fick guld, rökelse och myrra
    – jag fick världens virrigaste syrra.
    Hon glömmer bort platser och tider,
    jag står alltid och väntar och lider.
    Fick hon en Personlig Almanacka
    så kan hon få bot på sin tidpassar-svacka!

  8. En finfin tävling men i år, till nästa läsår, hoppas jag faktiskt få en riktig lärarkalender! Jag önskar mig en tillsvidaretjänst av tomten i år 😉 Kram.

  9. jag är med och följer båda på instagram! (@yllestrumpaoriginal)
    jag har hemskt dåligt minne efter flera år av sjukdom och måste skriva upp allt för att överhuvudtaget ha någon koll på var och när jag ska göra saker. dessutom har jag dreglat över en personlig almanacka i flera år men aldrig töjt min studerandebudget för att faktiskt komma mig för att köpa en. it would make my day (& year) om jag vann almanackan!

  10. Är med 🙂

    Följer bägge på instagram (matatilda).

    Vill vinna en till min förvirrade sambo som behöver få lite mer koll och framförhållning. Det skulle dessutom vara skönt att veta att vi är med honom på jobbet (genom en bild av oss på omslaget) såklart 🙂

    Kram Matilda

  11. Liksom Diana gillar jag att drömma, inget vill jag därför glömma. Almanackan blir så bra, en egen vill jag också ha. Tränar inför maran så, i almanackan ska passen stå!

    Kram, Jessica

  12. jag följer er båda på instagram @axdal

    jag skulle vilja vinna för att just nu har jag haft supersvårt att komma ihåg allt som jag har planerat.. och det trotts att jag använt telefonens kalender.
    Med 100 % studier barn på dagis aktiviteter på kvällar med mera så kommer jag knappt ihåg hälften.. så skulle verkligen behöva något som hjälper mig..

  13. Vore super kul att vinna, dessvärre kan jag inte följa på Instagram då jag saknar detta och har en Windows telefon och kan således inte ladda ner det. Vore dock en super bra julklapp till min mamma då hon behöver en ny almanacka inför det nya året.

    Kram Sanna

  14. Jag är riktigt dåligt på att komma ihåg saker utan skriva ner dem, antingen glömmer jag det jag ska göra eller så tänker jag på det så mycket att jag ine kan fokusera på annat…mao så skulle en almanacka komma till användning och fåå ordning på mig!

  15. Jag är med och tävlar 🙂 Följer båda på instagram, Jag behöver en almanacka eftersom att jag börjar söka jobb i januari efter 3 års mammaledighet, kommer vara många tider att hålla reda på och minnet är inte det bästa just nu 🙂 och hur kul vore det inte med en egen personlig almanacka

  16. Följer redan er båda! (Nastanperfekt)

    Att hålla koll på familjens tider är aldrig lätt, så mycket som ska fixas och komma ihåg med en familj på snart sex… Men med denna juvel kan dagarna se ut som jag vill och underlätta för en mamma som har många bollar flygande..

  17. Följer båda redan (anluk70)

    Vill vinna eftersom jag behöver få dottern att få lite organisation i sitt lite småstressiga liv nu sista året på gymnasiet. Hon har en viss förmåga att missa en hel del eftersom hon bara skriver upp allt på lappar hit och dit. En bra och rejäl almanacka skulle hjälpa henne massor.

  18. Jag är med! Gillar båda på instagram där jag heter missdumle.

    Mina vänner får jämt stå och vänta,
    ja, jag är faktiskt en ganska glömsk jänta.
    Skulle behöva bättre planering,
    och få bot på min ständiga försening.
    Vill så gärna få ordning på mina dagar,
    och slippa lyssna på vännerna som klagar.
    För att hålla reda på en dag i sänder,
    behöver jag denna snygga personliga kalender.

    Trevlig tredje advent! /Elin

  19. Hej hej!

    Jag följer er båda på Instagram som sjungandemamman!

    Nästa år är det nya spännande saker på gång som jag ju behöver en personlig almanacka till för att hålla reda på allt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *