Hobbit Smaugs ödemark

Igår hade jag en riktigt mysig kväll med äldsta sonen och hans kompis.

Vi började med middag på O´learys.

(sötaste 12 åringarna i världen)

En stor portion Ribs åt dom upp i ett nafs och sen blev det shopping och därefter Hobbit – Smaugs ödemark

Vi hade sett framemot fortsättningen då ettan slutade så spännande .

Handling:

Här är fortsättningen på Bilbo´s äventyrliga resa tillsammans med Gandalf och de tretton dvärgarna, ledda av Thorin Ekensköld, för att kräva tillbaka Ensliga berget och  Erebor.
Efter att ha lyckats överleva första etappen av den oväntade resan, kämpar gruppen vidare österut genom den förrädiska skogen Mörkveden. Där ställs de öga mot öga med den gigantiske Beorn (som spelas av Mikael Persbrandt), en hord av jättespindlar och tillfångatas av de farliga skogsalverna där Liv Tyler spelar en av skogsalverna. Efter en dramatisk flykt lyckas de ta sig till Sjöstaden och vidare till Ensliga berget för att möta den största faran av alla – den enorma draken Smaug. En utmaning som kommer sätta deras mod och vänskap på slutgiltigt prov.

Både jag och killarna tyckte att tvåan var ännu bättre än ettan och 2,5 timmar gick i en rasande fart.

Nu får vi längta i ett år till.

Har ni sett Hobbitfilmerna eller läst böckerna?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

15 Comments

 1. Så härlig lördag ni fick. Älskar biomys.
  Har varken sett filmerna eller läst böckerna men dottern börjar intressera sig för dem så nästa år kanske vi får köra en trio filmer på raken 🙂
  Önskar er en fin tredje advent.
  Kram

 2. Vi var o se den första o har den på dvd…igårkv var C & A o se den…..J var inte, hon hostade sååå…Jag o M ska fara lite senare i veckan..väntar på att den ska visas senare på kvällen. Som det nu är så visas den då M är i ladugården. Hoppas på nästa helg då…
  Ha en finfin söndag!

  Kram

 3. Nej, det har jag inte men det känns väldigt lockande att göra det… Vår ena dotter ska se filmen i kväll och ser verkligen fram emot det!

  Kram

 4. Jag har sett ettan men tvåan skickade jag i väg min grabbar på i fredags och själv hade jag en lugn ensam kväll hemma. De sa at det var den bästa film de sett ever. Jag får väl se den på DVD senare haha. Kram Anette

 5. Så härligt!! Nix. Jag har inte sett filmerna eller läst böckerna…tyvärr!
  Hoppas du får en skön och härlig söndag!

  Kram cecce

 6. Jag har dock inte sett den nyaste filmen. Det får vi nog göra i mellandagarna. Ni verkar ha haft en trevlig kväll iallafall. Kram

 7. mysigt ! oleary´s är min favvo restaurang här i stan.
  God mat och jag kan till och med ”ta” att det visas sport och skrålas lite varstans där inne 😉
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *