Jag älskar sushi så när jag såg receptet på Ica´s snabba wasabisill var jag bara tvungen att prova, mums säger jag.
WASABISILL
Snabb wasabisill
- 1 burk löksill (à ca 500 g)
- 3 msk grovhackad persilja
- 1 1/2 dl crème fraiche
- 1 msk wasabi på tub
- 1 1/2 tsk färskpressad citronjuice
Snabb wasabisill
- Häll av sillen i en sil.
- Mixa persiljan med 1⁄2 dl av crème fraichen (för 6 portioner) med stavmixer.
- Rör ihop detta med resterande crème fraiche, wasabi och citronjuice.
- Blanda ner sillen med lök och kryddor.
- Ställ i kylen fram till servering.
Vilken är er favorit sill?
Kram Diana
Tack för receptet! Älskar sill o det asiatiska köket!
Kram Anna
Tack för tipset. Mannen min funderar på att göra egen sill i år. Kram.
Skärgårdssill uppskattas här. Själv tycker jag inte speciellt mycket om sill längre…
Kram
Låter smarrigt, värt att provas! Kram
Jag håller mig så långt ifrån sillen jag bara kan!
Kul att du gillade den!
Kram Pia
Tack för tips! Själv gillar jag senapssill, mmm!
ooh jag äter inte sill.. men tror att min mamma skulle älska de där receptet 🙂
kram
Det låter som en god sill….jag fick googla wasabi haha…så mycket hänger jag med. Kram anette
Den hade min man älskat! Själv äter jag inte sill, inte inlagd i vart fall.
Kram
Rebecca
gott med sill 🙂 ha en fin dag kram
Duktig du e, kram kram
Kul att du är med i tävlingen! Lycka till!
Älskar all sill o gör gärna egen. Det här receptet lät spännande. Kramisar Tina