En riktig C-vitaminboost hos Militus Medical

Efter en mörk och grå höst behöver man ett uppfräschning inför julens alla festligheter så en julklapp till mig själv fick bli en riktig C-vitamin boost hos Militus Medical som ju inte bara har en webshop utan en skönhetssalong också med focus på hudvård.

En perfekt julklapp att önska sig.

Jag blev väl omhändertagen av Minna som började med att färga mina bryn och fransar.

Behandlingen var både effektiv då det var en ren c-vitamin kick samtidigt som den var otroligt skön med mycket ansiktsmassage.

Porrengöring och mask ingick och jag gick därifrån fräsch som en liten nyponros.

Tycker att det var en mycket prisvärd behandling där man fick mycket för pengarna.

Jag går på behandlingar ganska ofta och älskar att testa nya saker inom hudvård.

Är ni duktiga på att ta hand om er själva och unna er sånt här?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Vad härligt….jag skulle kunna bli mycket bättre på att ta hand om mig själv. Nu skulle jag verkligen behöva en super boost…Önskar dig en fin dag. Kram Anette

  2. Ser ljuvligt skönt ut. Var längesen jag unnade mig nåt liknande. Är lite för snål mot mig själv för den typen av ”lyx”. Kanske ska försöka satsa på lite mindre småtjafsshopping till nästa år och unna mig lite mer sånt i stället, ja men, så måste det nog få bli!
    Kram Pia

  3. JA, i alla fall när jag är borta på stopp, då försöker jag SPA gå på massage eller göra en ansiktsmask själv på rummet 🙂 Perfekt med en massa egentid då. Visst var beh underbar. ha en mysig kväll, kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *