Mål 2014

Då var det dags att ta tag i 2014 års löfte om att kicka igång träningen igen.

Startade dagen med 45 minuters intervall träning med löpning och pw.

Så härligt när man väl gör det.

Mitt mål är att träna minst 3 ggr i veckan vilket inte ska vara en omöjlighet, tänkte varva med simning, löpning och träningspass på gymmet.

Målet är att vara i hyfsad form till Florida i mitten på april.

Viktmässigt vill jag ner ca 7 kg.

Det ska jag klara med 5:2 dieten.

Har ni några mål/löften 2014?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

19 Comments

  1. Tycker det är ingen idé att ge några nyårslöften…..men i år ska jag faktiskt ge mej själv ett enda löfte och det är : följ ditt hjärta !!!
    Kramisar bia

  2. Löften behöver man inte ge, men målsättningar är bra att ha! Dina mål klarar du säkert galant (även om jag är stark motståndare till just 5:2-dieten). Stor kram och hoppas vi ses snart igen!

  3. Bra mål! Jag har kört 5:2 lite då och då under hösten, funkar bra. Jag sprang 7,2 km igår och det kändes helt ok, även om jag knappt sprungit längre än 5 km på väldigt länge. Får du recepttorka vad gäller 5:2, kan vi ju byta recept?!
    Ha en bra dag. Kram Stina

  4. God fortsättning!
    Inga direkta mål eller löften, brukar liksom inte vara någon ide…
    Däremot hittade jag en gammal favoritklänning när jag städade garderoben som jag ska göra ett tappert försök att komma i när dottern tar studenten i juni för just nu kommer jag inte i den. Jag sa ett försök!
    Kram

  5. Härlig start vännen…..Jag tror att 3ggr är precis lagom – går man ut för hårt tappar man sugen och orken. Man måste ju hinna med sitt liv också. Innan jag blev sjuk i höstas provade jag en modifierad form av 16:8 metoden och den funkade toppenbra (jag körde oftast 15:9 alt 14:10) och 5-7 dagar/vecka. Jag skulle ha svårt att fasta två heldagar, varför delar av dygn passar mig bättre. Nu har jag precis börjat komma igång igen efter 3 1/2 månads sjuktillvaro. Kämpa på! Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/01/02/strippa-granen/

  6. Heja dig! Jag har väl också ett mål gällande viktnedgång – jag skulle vilja gå ner 4 storlekar i kläder, kan bli tufft men jag skall försöka kämpa så gott det går så får vi se vart det landar. 🙂 kram

  7. Jodå….mål finns….men de har du ju redan läst! 🙂
    Finns på bloggen!

    Lycka till med träningen! Vi får peppa varandra helt enkelt.
    Kram Jennica

  8. Bra jobbat!!! Är ju så skönt att träna!

    Jag gör alltid planer och försöker tänka igenom vad jag vill, så att jag prioriterar rätt med min tid. I år ska jag satsa mycket tid på min nya utbildning och tänka mer på hälsan. Vilket för mig inkluderar att äta mat av god kvalitet, stressa ner, motionera och unna mig mig mer kroppsvård och göra saker som jag blir glad av tex sjunga och segla – kanske samtidigt :-).

  9. Härligt att vara igång med träning igen.
    Hoppas det går bra, bli inte alltför ledsen om 5:2 dieten inte fungerar, den funkar tyvärr inte för alla.
    kram Fina

  10. Heja, heja! Stirra dig inte blind på de där 7 kilona, bara 😉 Om du bygger upp muskler, så kanske du inte går ner, men ändrar på dina mått 😉 🙂
    Lycka till och kram på dig fina du!
    /Maria

  11. Inga löften här inte! Däremot har jag som mål att jag ska lära mig att acceptera mig själv som jag är, jag duger som jag är och jag är bra som jag är… det kommer bli riktigt tufft, men det SKA gå 🙂
    Kram o lycka till med dina mål

  12. God fortsättning fina Diana, vad duktig du är med träning. Och vad kul med Florida senare i år. Det är kul när man har något mål. Ha en fin dag. Kram

  13. Njae, inga direkta löften mer än att hålla liv i träningen, äta mer mat och mindre godis samt att försöka leva i och njuta av nuet !
    KRAM

  14. Det låter som en vettig och genomtänkt plan, stor lycka till! 🙂

    Själv ska jag väl bli av med graviditetskilon och hoppas komma igång med någon slags träning när kroppen är helt återställd. Ser fram emot att bygga upp lite styrka.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *