Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Igår var stora L och jag på bio och såg Hundraåringen.

Handling:

Efter ett långt och händelserikt liv hamnar Allan Karlsson på ett ålderdomshem i tron att det blir hans slutstation. Problemet är bara att hans hälsa fortfarande är utmärkt och dagarna blir därför alldeles för trista. När firandet av Allans hundrade födelsedag närmar sig, vilket Allan själv inte är det minsta intresserad av, tar han chansen och flyr sin tråkiga vardag.

Mycket äventyr blir det på flykten…och många skratt.

Men jag hade nog väntat mig att den skulle vara ännu bättre.

Har ni sett den eller läst boken och vad tyckte ni?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. har varken läst boken eller sett filmen…..är inte så förtjust i Robert Gustavsson….men har hört att boken skall vara bra ;))….ha en trevlig trettondagsafton nu !!!!
    kram bia

  2. Jag skrattade högt för mig själv då jag för ett par månaders sen lyssnade på ljudboken (mycket bra uppläsning), Sen gick jag och fnissade länge även efter det då jag tänkte på vissa stycken i boken. Den Allan jag såg framför mig är en ganska så pillemarisk gubbe med glimten i ögat så när jag såg trailern och istället mer möttes av en tradig sur gubbe så blev jag besviken. Är därför ganska så övertygad om att ett bio besök skulle göra mig besviken- Den komik som författaren skapar är nog svår att föra över på duken.

  3. Jag tyckte filmen var rolig men den kunde varit kortare. Boken läste jag aldrig färdigt….den var seg. Kram Anette

  4. Har inte läst boken, men hade jätte höga förväntningar om filmen. Då kanske man ska hyra den istället.
    Kram

  5. Varken läst boken eller sett filmen. Och eftersom jag tycker Robert Gustavsson är rejält överreklamerad så avstår jag nog filmen…

  6. Har inte sett filmen men ska göra det. Har egentligen inga förväntningar alls och det är kanske det bästa. Alltid svårt om man läst boken tycker jag, då blir man alltid besviken.

    Kram Malin
    PS Vad kul att du jobbat som VM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *