Fjällkassen

Hemma har vi ju så lyxigt att vi har matkasse varannan vecka så varför inte ha det i fjällen också tänkte jag och bokade Fjällkassen med lokala råvaror av högsta kvalite.

Lagom till vi kom fram till Ramundberget stod vår leverans utanför dörren, perfekt när man är trött och hungrig efter 8 timmar i bilen.

Vi hade beställt Frukostkassen som innehöll allt man kan behöva inför en vecka i fjällen, riktigt god fjällfrukost med kaffe, the, fjällfil, youghurt, bröd, renkorv från Bruksvallarnas rökeri som gick å ti ett nafs, smör, ost, godaste knäckebrödet från Huså  mm

Vi hade även beställt en kasse med en riktigt lyxig middag för hela familjen – Entrecote  där köttet kommer från gårdar i Jämtland och Härjedalen.

Till det var det potatisgratäng och tomat/löksallad och ett hemmagjort persiljesmör, mumma.

Köttet var galet gott och killarna slogs om sista biten…

Skönt att få alla ingredienser hemlevererat och inte behöva tänka på någonting.

Till maten drack vi ett Rioja vin – Baron de Ley som har blivit mitt nya favoritvin.

Det finns 10 olika rätter att välja på och även en ostkasse och en efterättskasse, åh varför tog jag inte den?

Fjällkassen levererar i Funäsfjällen, Vemdalsfjällen och Årefjällen.

Rekommenderar absolut att testa denna om ni är på dessa ställen i vinter.

Får fulla poäng av hela familjen med fina råvaror och mycket för pengarna.

Brukar ni prova lokala råvaror när ni reser?

Kram Diana

 

 

 

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

  1. Vi bor ganska nära Vemdalen och Åre , men vi är nästan aldrig i fjällen tyvärr….men våra vänner tjatar på oss att vi ska följa med och åka slalom med dom och bo i stuga eller hotell i Åre eller Vemdalen….vi får se hur det blir framöver…..vi bor i Medelpad ska jag kanske tillägga, hihi…..åkte för övrigt ganska mycket slalom förr om åren ;)))….men tyvärr aldrig nu…….har bara blivit så …..
    Kramis bia

  2. Men å vad perfekt med en sådan kasse när man är bortrest-. Ja, även till vardags. Funderar på att börja med matkasse när jag fått fast anställning efter examen sen. Kram.

  3. Åh, det låter så lockande, vill verkligen gå på bloggeventet. Måste kolla av hur karln jobbar, för vi har ingen barnvakt att tillgå :/

  4. Så mysigt ni verkar ha det och perfekt med färdigt i kasse 🙂

    Här har jag en massa att ta igen efter mina veckors ledighet. Har varit såå skönt och hade ingen lust att åka hem. . .

    God fortsättning!

    Kram N

  5. Men Gud så smart! Visste inte om att det fanns! Ska jag verkligen tänka på nästa gång jag åker på skidresa!!! Tack för tips!

    Ha det supergott!
    Kram Malin

  6. Det där var ju himla smart!! Så oerhört skönt att ha kassarna väntandes när man kommer fram! Och det verkade ju vara bra grejor också….sånt gillar vi! :)Ska jag lägga på minnet inför nästa fjällresa:)
    Kram Jennica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *