Tävlingsdags Vinn Eat Sweden Stockholm spa

För någon som älskar att gå på spa är Eat Sweden Stockholm Spa bästa presenten.

Boken innehåller härliga erbjudanden från åtta exklusiva behandlingscenter i Stockholm med omnejd.

Vad sägs om att kunna bjuda en väninna på samma behandling som du får, men endast betala för en?

2014 års upplaga av EatSweden Stockholm Spa bjuder in dig och en vän till Sturebadet City, Axelsons SPA, Clarion Hotel Sign & Selma CitySpa, Roslags Spa, Helheten,Njuta Spa & Klinik, Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness och Sturebadet Marina Tower.

Några av dessa har jag besökt men besöker gärna igen och vissa ser jag mycket fram emot att utforska.

När du bokar behandlingarna uppger du bokens serienummer. Boken gäller under perioden 1 december 2013 till och med den 31 december 2014 och trycks endast i 2200 exemplar.

Nu ska du få chansen att vinna ett ex av denna, för att ha chansen att vinna ska du:

1, Gilla Eat Sweden Spa  på facebook här

2, Gilla DianasDrömmar på facebook här och dela tävlingen på fb och ge mig ditt bästa spatips.

Tävlingen håller på tom nästa onsdag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

  1. Gillar gillar och delar 🙂

    Mitt bästa spatips är att göra ett hemmaspa. Köp badskum eller badbomb, fina tvålar, fin lotion, häll upp ett varmt bad, tänd härliga levande ljus och dämpa belysningen, sätt på lugn musik, stäng ute alla barn, häll upp ett glas bubbel och kryp ned!!! Har du inget badkar, häll upp varmt vatten med en mjukgörande olja i en balja, stoppa ner händer eller fötter och låt verka 10 min. Ta upp fötterna/händerna och fila och smörj. Varför inte ett läckert nagellack som pricken över i?!

  2. Sova, äta och dricka minst 2 liter vatten om dagen.
    Det är mina bästa spa-tips. Sedan är ansiktsmask 1-2 gånger per vecka och bra produkter ett kanon tips med.
    Gillar båda på Facebook och delar glatt vidare

  3. WOOW!! vilken vinst, jag köpte förra årets Eat Sweden, och var runt på krogarna i Stockholm och åt super goda middagar tyvärr hann jag inte med alla ställen, men det är ju supermysigt att de kommit ut med Spa verisionen också, jag skulle verkligen bli helt galet lycklig om jag vann den och kunde ”Spaa” mig runt i Stockholm vid varje besök under 2014, som sagt Spa tips, från mig är att ständigt önska sig spa besök i födelsedagspresent och julklapp det har jag gjort länge, och har varit på många olika spa runt om i Östergötland främst, och ett bra tips är faktiskt att åka på kryssning och unna sig spa på båten under några härliga timmar, det gör jag alltid, det är ett budjet tips, men det finns inte mycket som slår att ta med bästa vänninan och åka till Sandvik gård Ladies spa weekend, då kommer man på fredag eftermiddag och åker på söndag eftermiddag, och man äter så underbart god mat och rummen är fina, och det är vattengympa, och workout, det finns bubbelpooler och vanlig inomhuspool och utomhuspool, gym,och på sommaren kan man ta en liten eka och ro ut till en lite ö med matsäck, allt är inkluderat i priset utan behandlingarna, men kolla in deras hemsida, där blir man inte besviken.
    Jag har gillat fb sidan under mitt namn Christina Frisberg.
    Jag har gillat din fb sida sedan länge under samma namn.
    Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn.
    Hoppas på turen nu.!! KRAM!! <3

  4. Jag är inte så mycket för spa, jag nöjer mig med ångduschen här hemma! Önskar alla som tävlar lycka till!

  5. Båda sidorna är gillade, din sedan länge förstås, och tävlingen delad på FB.
    Mitt allra bästa SPA-tips måste vara att få tummen ur och faktiskt ta sig dit. Hur många av oss tänker inte att man borde unna sig det där. Vi studerar bilder från fantastiska ställen och lovar oss själva att boka och vad händer….tiden går och inget bokas. Vi borde vara bättre på att investera i oss själva – jag i synnerhet. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/01/15/brasses-gissningslek/

  6. Vilken härlig tävling. Jag avstår att tävla då jag tycker någon som kan utnyttja vinsten bättre än jag borde få vinna. Eftersom jag inte är i Stockholm mer än två-tre gånger per år. Lycka till ni som tävlar. Och fina Diana, vad du är underbar som har så härliga priser som vi kan vinna. Kram Annika

  7. Passar på när mannen är borta, gör ett hemma spa, med ljus gott att dricka koppla av, sköna mjuka produkter efter, glöm inte fötterna, då känner man sig piggare. På morgonen efter är man avslappnad och lugn. Roligt att resa bort också naturligtvis! OCH NJUTA.
    Gillar på FB delar sidorna Följer dig! Kollar ditt fina hus.

  8. Gillar på fb o delar

    Mitt bästa spatips är att inte ta för många behandlingar på samma sparesa utan verkligen njuta av tiden och inte stressa runt. Vet att man vill ha ut så mycket som möjligt om man väl kommer iväg på en spa-resa men välj ut ett par saker och njut sedan av ledigheten.

  9. Mitt bästa spa tips är att när man bokat sin tid på spat är att vara där i god tid och under behandlingen koppla på vår djupandning och diafragman.

    Dvs att man försöker andas ner i ”magen” lägg en hand på magen och en på bröstkorgen sen vill man att bara handen på magen ska röra sig upp och ner handen på bröstkorgen ska vara så stilla som möjligt.

    Detta hjälper dig att avstanna alla stresshormon som kroppen ofta kopplar på i vårt stressade samhälle och lyckas du hålla dig vaken njut ordentligt av behandlingen somnar du så får kroppen antagligen en välbehövlig power nap

  10. gillar fb båda sidorna Annica karlsson

    Mitt bästa tips är att stänga av allt vad telefoner heter – här ska vi inte vara anträffbara!
    Tänd mängder med ljus, sätt på soft musik som du själv gillar – själv älskar jag panflöjt som jag tycker är rogivande. Tappa upp ett varmt bad med avslappnande olja. Sätt en ansiktsmask och gärna en hårmask också. Lägg dig i badet och njut!!!
    delar på bloggen http://flinkan69.bloggplatsen.se/

  11. Gillar bägge sidor på FB (Sanna Kaakinen), och har även delat tävlingen där.

    Mitt bästa spa tips är att fixa ett hemma spa med ansiktsmasker, badskum och badkulor tillsammans med härlig musik som gör dig glad. Tänd gärna lite mysiga ljus för stämningen och glöm inte att klippa, fila och måla naglar också.

    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *